2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doktor kese duruyor dediyse içinde bebek de duruyordur..hatta şuan oluşmaya devam ediyor
kese bozulur ve öyle düşer düşerse Allah korusun

insanın yüzünde şapşal bir tebessüm oluyo dimi

canım 4 haftalıkken zaten sadece kese görülür bebek görünmez dr duruyo diyosa duruyordur canım

chanel ben seni nerden tanıorum yaa hiç yabancı değilsin ama çıkaramadım

çok sağol canım inşallah

canım dikkat et kendıne bol bol yat ama bence ıkıgun aray gıt hcg testı yaptır en iisi hcg yükselıo bıgun öncesıne göre devam edıodur gebelığn kendı içinde rahat eder ultrasnda tam belli olmaya bılır daha kalp atışı yoktur onun 40 günlükken can gelıo dıolar gıt hastanye yaptr hcg nı için rahatlasn kesın sonuç bnm arkadasımın aynısı gecn basına geldı odan dıorm cnm

konuyla pek ilgisi yok amaaa
kar yağdı ayvalığaaaaaa

kızlar izmirede yağdımı ??
ayvalıkta ilk defa kar görüyorum :)

bu fular ne işe yarıo öğrene bilirmiyim

tamam güzellik hemen bakıyorum
ben de önlük hiç almadım diyordum almış olurum
sağol babyyy

bu fular ne işe yarıo öğrene bilirmiyim

crafty önlük yerine kullanmış
ama önlük gibi değil daha bir şık duruyor
ben de klasik önlük yerine bu tip fular gibi görünen önlükler almayı planlıordum motherda var aklınızda bulunsun

ben de attım sepete 1 pembe-1 mavi

tamam güzellik hemen bakıyorum
ben de önlük hiç almadım diyordum almış olurum
sağol babyyy

bi de konuştunuz mu bilmem ama mother a vereceğin paranın 1/3 ü ile aynı kalite ve şıklıkta Kipa dan F&F marka kıyafet alabilin
malum senin bıdıklar 2 tane :) ekonomi lazım sana :)

2 şer tane allll dinle benii

2 şer tane allll dinle benii

tamam alıyorum
bi de konuştunuz mu bilmem ama mother a vereceğin paranın 1/3 ü ile aynı kalite ve şıklıkta Kipa dan F&F marka kıyafet alabilin
malum senin bıdıklar 2 tane :) ekonomi lazım sana :)

valla aldığımız 5 er parça çıtçıtlı body 1 er tane superbaby tulum ödediğimiz para 200 tl buna ne cep dayanır ne cepken
herşeyleri motherdan zaradan olmayacak bi zahmet.. kipada da güzel şeyler var geçen bi penye battaniye almak için gittiğimde gördüm yaz sezonu açılsın kipayı bayağı bi ihya edicez

ama dediğin gibi F&F kaliteli ise o marka olmasına dikkat edicem

Son düzenleme:
kızlar hepinize slmlarrr. :2:

bence de şahin alın, hepiniz sığarsınız maaile. öbür türlü bi kişi için 4.400 tl vericen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…