2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....

doktor kese duruyor dediyse içinde bebek de duruyordur..hatta şuan oluşmaya devam ediyor
kese bozulur ve öyle düşer düşerse Allah korusun

insanın yüzünde şapşal bir tebessüm oluyo dimi:KK1:

acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....

canım 4 haftalıkken zaten sadece kese görülür bebek görünmez dr duruyo diyosa duruyordur canım

merhaba, 4 haftalıksanız zaten daha kalp atışınız yoktur, dolayısıyla sadece keseniz vardır, kanamalar iyiye işaret olmasa da bu halde sağlıklı devam eden gebelikler olabiliyor daha çok yenisiniz bende kalp atışının ardından kanama geçirmiştim ve bebeğimin kalbi durmuştu sonra keseyi kürtajla aldılar, size tavsiyem henüz çok yeni bir gebelik, doktorunuzda izah etmiştir mutlaka ama bu olay tamamen vücudun sağlıksız olacak bir bebeği kendi kendine imha etmesi ve çok kişinin başına geliyor, üzülmeyin doğacak olan da her türlü kanamayı, badireyi atlatıp doğuyor zaten, çok sabır diliyorum

çok sağol canım inşallah

canım dikkat et kendıne bol bol yat ama bence ıkıgun aray gıt hcg testı yaptır en iisi hcg yükselıo bıgun öncesıne göre devam edıodur gebelığn kendı içinde rahat eder ultrasnda tam belli olmaya bılır daha kalp atışı yoktur onun 40 günlükken can gelıo dıolar gıt hastanye yaptr hcg nı için rahatlasn kesın sonuç bnm arkadasımın aynısı gecn basına geldı odan dıorm cnm

konuyla pek ilgisi yok amaaa
kar yağdı ayvalığaaaaaa
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
kızlar izmirede yağdımı ??
ayvalıkta ilk defa kar görüyorum :)

akıllımmmmmmmmmmmmmmmmm

bu fularlardan 2 şer set al bana dua edeceksin
çok çok çok işe yarıo özellikle benim gibi önlükten nefret edenler için :) 20 küsüre almıştım zamanında şimdi 9 TL 3 günde geldi bana mavilisini de aldım
hem fonksiyonel hem şık hem de tulumları tamamlıyor çok güzel oluyor

Tchibo.com.tr || 3lü Fular Seti Yeşil Beyaz Mavi

bu fular ne işe yarıo öğrene bilirmiyim

akıllımmmmmmmmmmmmmmmmm

bu fularlardan 2 şer set al bana dua edeceksin
çok çok çok işe yarıo özellikle benim gibi önlükten nefret edenler için :) 20 küsüre almıştım zamanında şimdi 9 TL 3 günde geldi bana mavilisini de aldım
hem fonksiyonel hem şık hem de tulumları tamamlıyor çok güzel oluyor

tamam güzellik hemen bakıyorum
ben de önlük hiç almadım diyordum almış olurum
sağol babyyy:KK16:

bu fular ne işe yarıo öğrene bilirmiyim

crafty önlük yerine kullanmış
ama önlük gibi değil daha bir şık duruyor
ben de klasik önlük yerine bu tip fular gibi görünen önlükler almayı planlıordum motherda var aklınızda bulunsun

ben de attım sepete 1 pembe-1 mavi:KK34:

tamam güzellik hemen bakıyorum
ben de önlük hiç almadım diyordum almış olurum
sağol babyyy:KK16:

bi de konuştunuz mu bilmem ama mother a vereceğin paranın 1/3 ü ile aynı kalite ve şıklıkta Kipa dan F&F marka kıyafet alabilin
malum senin bıdıklar 2 tane :) ekonomi lazım sana :)

crafty önlük yerine kullanmış
ama önlük gibi değil daha bir şık duruyor
ben de klasik önlük yerine bu tip fular gibi görünen önlükler almayı planlıordum motherda var aklınızda bulunsun

ben de attım sepete 1 pembe-1 mavi:KK34:

2 şer tane allll dinle benii

2 şer tane allll dinle benii

tamam alıyorum
bi de konuştunuz mu bilmem ama mother a vereceğin paranın 1/3 ü ile aynı kalite ve şıklıkta Kipa dan F&F marka kıyafet alabilin
malum senin bıdıklar 2 tane :) ekonomi lazım sana :)

valla aldığımız 5 er parça çıtçıtlı body 1 er tane superbaby tulum ödediğimiz para 200 tl buna ne cep dayanır ne cepken:KK1:
herşeyleri motherdan zaradan olmayacak bi zahmet.. kipada da güzel şeyler var geçen bi penye battaniye almak için gittiğimde gördüm yaz sezonu açılsın kipayı bayağı bi ihya edicez :KK1:

ama dediğin gibi F&F kaliteli ise o marka olmasına dikkat edicem

Son düzenleme:
kızlar hepinize slmlarrr. :KK3::KK3::2::KK3:

dün 3-4 saat cepa joker mağazasındaydık pusetleri falan inceledik ikiz puet 1 tane vardı ve hiç beğenmedim ağlayacaktım neredeyse
stokke nin pusetini denedik tek elle bile öyle güzel sürülüyor ki aşık olduk diyebilirim
tüm aksesuarlarla beraber (ana kucağı, portbebe ve güneş şemsiyesi falan filan toplam 4.400 tl fiyat çıkardı adam:KK53:
ana kucağından portbebeden vazgeçtim dersen sadece puseti 2.500 tl
eşim şahin alınır o paraya deyince tezgahtar abi ama şahinde bu kadar özellik yoktur dedi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

haklı ama yok şuraya bastığınızda şu olur, burayı kaldırınca bu olur.... ön bar alırsanız mama sand. olarak kullanırsınız
arka tekerlere bişey yapında merdivenden çıkabilirsiniz pusetle... filan filan

bu kadar özellik var ama 2. çocuğu koyacak yeri yok:KK50::KK50::KK50:

eşime göre "iyi ki de yok" :KK1:

bence de şahin alın, hepiniz sığarsınız maaile. öbür türlü bi kişi için 4.400 tl vericen:KK9::KK9::KK9::KK9:

amaaaan
ne biçim kararmış öyle yaaaa
zaten ilk aylarda bile belli olurken bazı testlerle aldırmamamız için söylemiyorlar
ona neyse de şimdi bence ne maksatla yaptıklarını anlayamadım

QUOTE]

ya devlet hastanelerinde söylememe nedenleri hani kız olursa bazen bebeği aldırmak istiyolar. ya da istediği cinsiyet çıkmayınca bebeğinden kurtulmak istiyen vicdansızlar da olabilir ya belki ondan böyle bir karar almışlardır.çünkü ben ist.teyim. burda da devlet hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar. en azından benim gitiğim öyleymiş.

merhaba annişler,
cmt günü yazmıştım, boğazım ağrıyor diye. o günden beri yatıyorum, ateşim yükseliyor. ağır bir faranjit olmuşum :KK43:
doktorum minoset içebilirsin dedi. 2 gün de raporluyum , inşallah 2 güne toplarlarım :KK43:
kendinize dikkat edin, hasta olmadan önlem alın derim ben. sonrası çok zor geçiyor.

çooook geçmiş olsun cnmm

Selam kızlar..bugün 3'lü test'e girdik..Aslında randevum cumaya idi ama malesef enfeksiyona kapılmışım :KK43:
Yeşilimsi sarımsı akıntım oluyordu,,genital dışında önce kaşınma sonra yanma/acıya çevirdi..
Hal böyle olunca korktum ..nette biraz araştırma yaptım apar topar bu sabah doktoruma gittim..
kültür aldılar..inşallah kötü bişi çıkmaz..gebelik olduğu için ilaç vermek istemiyorum ama sonuç ilaç kullanılacak
gibiyse zaruri vermek zorundayım çünkü tedavi edilmez ise sonucu erken doğum oluyor dedi..Kendini kontrol et
akıntı babında dedi..çünkü daha ilk başlardasın inşaallah ilaca gerek kalmadan düzelir dedi..
Gelmişkende 3Lü testini yapalım dedi..
Kızlar dua edin inşaallah kötü bişi çıkmaz..Korkuyorum yaa :KK43: İlaçta kullanmak istemiyorum :KK43:( ..

Geçmişi okuyamadım amma kaynatmışsınız :)) inş herşey yolundadır..

inşş herşey güzel çıkar cnm, sonuçların falan. rahatsızlıında bir an önce geçer inş. çok geçmiş olsun

X