2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ozmannn en sondakı sarı puskullu olan:)bızd begendık ama kesın karar vermedık morlu benımkıde

bence davetuye pahalı oladı zaman gereksiz değil nikah şekeride aynenn:)

bence davetuye pahalı oladı zaman gereksiz değil nikah şekeride aynenn:)

haklisin cnm ama yani sadece nikah yapsam yaptirirdim nikah seker ama simdi dugun olucak kir dugunu dedim gerek yok masrafa:) yaptirmayalimm ama bilmiyorum kararda degisebilirr :) sehkerde yaptirmicakmis nikah sekeriii ole dedi bana :)))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
ebrucu magnetı tasrarlattık dedım ya sana bak yukluyorum bunun gıbı sadece ısım değişti vede tarih 23-26agustos yazıldı ve ben bunu nıkah şekeri olarak hazırlıcam kendım masraf olmasın fzla dıye

neyse kızlar yarın ıse gdecek uyku bastırdı resım buyumuyo galıba yarın yuklerım tekrardan ii geceler hepinize ii sohbetler:))

seydenmi buyuk anadolu ajansmiydi ordanmi yaptirdin canimmm cok beyendimm ya kaca geldii bunlar ? kac kisilk yaptirdin bidee

bunu bız buduk saolsunlar hemen bılgısyar ortamında yaptılar anadolu ajanstan canım 1000 tanesı 50 mılyon kusu cok ucuza geldı bızde bunu susulucez puslucez ıcınede baden şekeri koyucaz mısafırlere sunucaz bızım cok hosumuza gıttı:)hemede değişik

Iyi aksamlar.
Merhaba kizlar.
Benim babannem 2 hafta hastane de yatmisti.
Beyninda damar tikanikligi vardi.
Kendisi 90 yasinda.
Ameliyat yapilmayacak demis doktorlar.
Evine geldi ama durumu pek iyi degil.
Allahim büyük...
Ölüm kalim meselesi.
Allah korusun insaAllah.
Dügün iptal olacak mi olmaycak mi diye bir stres aldi beni...

kızlar sizlere bişey sormak istiyorum
kınamda giyeceğim ayakkabıyı burda paylaşmıştım
nişanlımla benim boyum aynı ama ben az bi topuklu giysem onu geçiyorum
şimdi kafama taktım bu platformlu ayakkabıyla ondan uzun durcam çok mu çirkin olur sizce?
bindallımla giyeceğim ayakkabı topuksuz orda sorun yok ama işte abiye elbiseye de topuksuz ayakkabı olmadı yakışmadı hiç
nişanlımla beraber gidip aldık o sorun etmiyor ama kayınvalidemler nişanda ayağımdan babetimi çıkardılar fotolarda kısa durmasın nişanlım diye
kesin sorun yaparlar :18:

canım allah şifasını versin inşallah iyileşir hastanız
kötü düşünme hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…