Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle mutlulukla kullan. Ben çok sevdim böle çiçekli çiçekli![]()
Canım yatak örtüne bayıldım nerden aldın fiyatı ne kadardı? Mutlulukla kullan inşallah canım![]()
Kizlar benim canim arkadaslarim cok guzel seyler aliyor bana :) bu pike takimida nisan hediyesi yine ,patiklerde komsumuzdan, sufle kaplarida benden :)))
Eki Görüntüle 1029224 Eki Görüntüle 1029225 Eki Görüntüle 1029227
çok begendim canımmm![]()
canım pike takımının modelinin adı ne acaba daha evvelden rastlamadım english home da da.tek kişilik iki nevresim kaldı alıncak.modeli güzelmiş canım![]()
Canim cok tesekkur ederim banada nisan hediyesi arkadasimdan modeline bakinca yazarim olur mu ben tek kisilik hic almadim daha ne guzel bitmis seninkiler :)
ben de almadım cnım onu diyorum işte 2 tane alsam yeter bence gerek olursa çıkar alırız artık napalımmodel adını da bakınca atarsın cnım benim
Canım aynı şeyi ben de isteyecektim :)
Hepsi çok güzeller sağlıkla kullanın :))
canım ya senin cicilerinin arasında bişey görmüştüm ama şimdi bulamadım, siyah kürek biçimli kevgir olarak tanımlayabilirim tahminimce sen anlarsınonu nereden almıştın acaba onu sormak istedim
![]()
Canim son aldiklarin da çok hoş güle güle kullan canımaslilik english home galiba :)
Güle Güle kullan canım çok güzel hepsi.pembe olan tabak stadını english home dan mı aldın ben de beyazını arıyorum var mıydı acaba