Çeyiz Dediler Geldim : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa bu güzelmiş evet nerden sipariş verdiler canım ?

bak buda güzel dantel desenli falan : ) teşekkür ederim
bu hangi davetiyenin ?

fotolara şimdi bakabildim hayatım akşamüstü ofis yoğun oluyor :/
yorumumu oraya yaptım : )
feysbuk sevmiyorum ben ya:(

rica ederim. berke davetiyenin sitesinde görmüştüm. rengarenk davetiye kategorisinde.

selam kızlar nasılsınız ? buraya gelmeye vakit bulamasamda aklım burada : )
artık çeyizlik almıyorum( aksesuar dışında : ) eş dost sağolsun hediye getirmeye başladılar :D birkaç tane fazladan nevresim setim ve nereye sıkıştıracağımı bilemediğim kase,bardak,tabak çanak doldu ev : )
2 hafta kadar kısa zaman kaldı evde eksikler tamamlanmadı , perdeler dikiliyor, mobilyalar düğünden sonra gelecek halılarıda o zaman alacağım. çoğu şey düğünden sonra tamam olacak hayırlısı bakalm.
bana dua edin. öptüm sizi : )

bu arada alsam mı almasam mı diye düşünüp durduğum bosch kurutma makinesini çok uyguna aldım. ankara ulusta bir spot mağazası defolu olarak satııyordu ( birkaç darbe izinden başka birşeyi yok , 2 yılda garantisi var :) peşin fiyata 1800 tl aldım. mağazada sorduğumda 2800 demişlerdi. keşke diğerlerinide böyle alsaydık :52:

Son düzenleme:
son göz ağrımın fotosunuda ekleyim : )
$MCSA052169_WTY86860TR_def.eps.webp

selam kızlar nasılsınız ? buraya gelmeye vakit bulamasamda aklım burada : )
artık çeyizlik almıyorum( aksesuar dışında : ) eş dost sağolsun hediye getirmeye başladılar :D birkaç tane fazladan nevresim setim ve nereye sıkıştıracağımı bilemediğim kase,bardak,tabak çanak doldu ev : )
2 hafta kadar kısa zaman kaldı evde eksikler tamamlanmadı , perdeler dikiliyor, mobilyalar düğünden sonra gelecek halılarıda o zaman alacağım. çoğu şey düğünden sonra tamam olacak hayırlısı bakalm.
bana dua edin. öptüm sizi : )

bu arada alsam mı almasam mı diye düşünüp durduğum bosch kurutma makinesini çok uyguna aldım. ankara ulusta bir spot mağazası defolu olarak satııyordu ( birkaç darbe izinden başka birşeyi yok , 2 yılda garantisi var :) peşin fiyata 1800 tl aldım. mağazada sorduğumda 2800 demişlerdi. keşke diğerlerinide böyle alsaydık :52:

canım inşallah herşey gönlünce olur:) fazla olan çerezlikleri vs bir kısmını annene bırak oda hediye verir biyerlere yoksa evde koyacak yer bulamazsın:27:. eşyalarında geç kalmışsın canım geç olsun güç olmasın kuzum. dilerim herşey çok çok çok güzel olur eşinle senin için:))):16:

livacan yeni grödüm yazdıklarını, çok az kaldı senin de artık hadi bakalım ben bile heyecanlandım düşününce :52::52:

buraya bir daha ne zaman girersin bilmiyorum da daha detaylı bilgiler istiyorum senden :D naptınız nasıl gidiyor hazırlıklar ya da düğün nasıl oldu fotoğraflarla birlikte bekliyorum haberlerini :D

dua edicem senin için inşallah istediğinden hayal ettiğinden bile güzel olsun her şey :16:

eksiğin mi var :53::53::53:
hepsi çok güzeller cnm güle güle kullan .....
birde mor puantiyeli (yemek takım demişsin) çok beğendim cnmm markası modeli nedir

Ayyy inanmıyorumm Demoonji yemek takımı olan birini buldummm :52:

Nerden aldın canım,nerde satılıyo Demoonji?

livacan yeni grödüm yazdıklarını, çok az kaldı senin de artık hadi bakalım ben bile heyecanlandım düşününce :52::52:

buraya bir daha ne zaman girersin bilmiyorum da daha detaylı bilgiler istiyorum senden :D naptınız nasıl gidiyor hazırlıklar ya da düğün nasıl oldu fotoğraflarla birlikte bekliyorum haberlerini :D

dua edicem senin için inşallah istediğinden hayal ettiğinden bile güzel olsun her şey :16:
canım benim çok özledim seni : ) nasıl gidiyor evlilik :P
sorma çok az kaldı ben çok stres yaptım ya ev çok yordu beni aksilikler bitmek bilmedi neyse bitti kurtuldum. Şimdilik herşey sorunsuz gidiyor ev yarı hazır sayılır yarısıda düğünden sonra artık : ) Gelinlik geldi ve istediğimden daha güzel oldu kuru temizlemeye verdim . kına ,nikah ve düğün için tüm hazırlıklar tamam : )
herşey bitsin fotoğrafları göndereceğim , şuan fotoğraf çekmeye vakit bulamıyorum : )
duanı eksik etme herşey güzel olsun : ) öperim seni
eksiğin mi var :53::53::53:
hepsi çok güzeller cnm güle güle kullan .....
birde mor puantiyeli (yemek takım demişsin) çok beğendim cnmm markası modeli nedir
eksiklikler az da olsa hala var : )
puantiyeli yemek takımım kütahya porselen canım
teşekkür ederim daha güzeli senin olsun
Ayyy inanmıyorumm Demoonji yemek takımı olan birini buldummm :52:

Nerden aldın canım,nerde satılıyo Demoonji?

: ) demoonjiyi bende çok duymamıştım alana kadar : ) ben Ankara aydoğanlar mağazasından aldım canım, kızılay şubesinden.
sitesinden mağazalarına bakabilirsin istersen ya da satış şubelerine

livaaaaaa canım az kaldıııııı az düğünden sonra ne olur dön tüm ayrıntılarını merak ediyorum gelin oldun gidiyorsun unutma biziiii:123::123::123::123::123:

canım benim çok özledim seni : ) nasıl gidiyor evlilik :P
sorma çok az kaldı ben çok stres yaptım ya ev çok yordu beni aksilikler bitmek bilmedi neyse bitti kurtuldum. Şimdilik herşey sorunsuz gidiyor ev yarı hazır sayılır yarısıda düğünden sonra artık : ) Gelinlik geldi ve istediğimden daha güzel oldu kuru temizlemeye verdim . kına ,nikah ve düğün için tüm hazırlıklar tamam : )
herşey bitsin fotoğrafları göndereceğim , şuan fotoğraf çekmeye vakit bulamıyorum : )
duanı eksik etme herşey güzel olsun : ) öperim seni

eksiklikler az da olsa hala var : )
puantiyeli yemek takımım kütahya porselen canım
teşekkür ederim daha güzeli senin olsun

: ) demoonjiyi bende çok duymamıştım alana kadar : ) ben Ankara aydoğanlar mağazasından aldım canım, kızılay şubesinden.
sitesinden mağazalarına bakabilirsin istersen ya da satış şubelerine

Ben tesadüfen bulmuştum bu markayı ama ürünlerine bayılıyorumm

Hemen bakıorum sitesine umarım Çorlu'da satan biyer bulurum :26:

livaaaaaa canım az kaldıııııı az düğünden sonra ne olur dön tüm ayrıntılarını merak ediyorum gelin oldun gidiyorsun unutma biziiii:123::123::123::123::123:

evet canım çok az kaldı : )
düğünden sonra 1 ay dönebileceğimi sanmıyorum ondan sonra buradayım merak etme , uzun süredir doğru düzgün gelemiyorum acısını çıkartırım : ))
unuturmuyum hiç :16:

Ben tesadüfen bulmuştum bu markayı ama ürünlerine bayılıyorumm

Hemen bakıorum sitesine umarım Çorlu'da satan biyer bulurum :26:

evet güzel modelleri var mağazada gördüğümde bende çok beğendim ve ilk defa duymama rağmen almıştım : )
iletişim bilgilerinden ulaşıp sor canım yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Selam kizlar nasilsiniz telefondn uzun yazamiyorum ozledim burayi,sizleri.eve net almadik henuz.malalim yine buradayim.optum sizi

livacan konunu görünce geldin sandım. fotoğrafları ve seni bekliyorum heyecanla. öpüyorum seni iyi bak kendine, enişteye de selamlar.

merhaba öncelikle herşeyin okadar güzel ki hepsini mutlu mesut kullan bu kadar çok şeyi birden görünce biz dha ne almışız ki dedim yani helal olsun . ve sendenbirşey rica edicem bu tantitoni kesme tahtanı rice etsem gerçek haliyle çekip buraya koyabilir misin bende almayı düşünüyorum ama hiç canlı görmedim merak ediyorum nasıl duruyo canlı canlı kırmızısını alıcam ben :) umarım yardımcı olursun bana şimdiden teşekkürler

Back
X