• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kızlar...kınaya son 1 gün, düğüne son 3 gün:))) bir kaç saat sonra ankara için yola çıkacağız. Dua edin herşey çok güzel olsun:))) nete artık düğünden sonrasına kadar giremeyebilirim. Herkese kolay gelsin:))))

:))))))))))) as cnmmm bir gelinimizz dahaaa yuvasinda ucuyorrr hadi bakalim allah kolaylik versinn hersey gonlunce olsunn simdidenn mutluluklar diliyorummm... dugunden sonraaa buralari unutmaa:) bizi unutmaaa hemen gel detaylari anlat resim paylasss ...

merhaba gelincikler nasılsınız bakalım :D ben nişanlımla geçen 3 güzel günün ardından hala kendini toplayamadım. hergeçen gün aramıza giren uzunn ayrılıklar daha zor olmaya başlıyo. onu otobüse bindirirken sanki içimden de bişeyler kopup gidiyo :( neyse bi 4 ay daha katlanıcaz bu duruma :) 3 gün çook güzeldi dediğim gibi gezdik tozduk derbiyi izledik pazartesi günü de doğum günümdü arka arkaya gelen süprizler ile çocuklar gibi şendim :) öyle işte:)

aman da aman topiğimizin gelincikleri evleniyo mu birer birer. kızlar sizelere çok çok mutlululak diliyorum hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde mutlulukla geçirin düğünlerinizi yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasınn inşallah :) evlendikten sonra da ihmal etmeyin ha bizleri :)

selam kızlar...kınaya son 1 gün, düğüne son 3 gün:))) bir kaç saat sonra ankara için yola çıkacağız. Dua edin herşey çok güzel olsun:))) nete artık düğünden sonrasına kadar giremeyebilirim. Herkese kolay gelsin:))))

Tebrik ederim Canim ömür boyu mutluluklar bı gelininizin daha düğünü oluyor ne kadar guZel çok duygulandim :25:

çoooook teşekkürler arkadaşlar:))) düğünden sonra burdayım inşallah:))) zaman su gibi güzelce akıp geçsin ve düğün gününüz hemencecik gelsin:)))))))

Ayyy ben çok heyecanlandım okuynca :) inşallahh ben de son 1gün diye yazarım burayaa

Ben de 24 Haziranda evleniyorumm

Bu arada "Aşk Günlüğü Tutmaya Ne Dersiniz?" başlıklı yazıma göz atmanızı istiyorum. Hem geri sayım yapıp, hem de bu harika günleri ölümsüzleştirmek isterseniz tabi :)
Konuyu buraya açtım, bir önceki menüden bulabilirsiniz.

:))))) çok az kaldııııııı yarın kuaföre gelicem görüşürüz orada cnm iyi yolculuklarrrrrrrr

arkadaşlarrrrrr saolun iyi dilekleriniz için düğünden 2 hafta sonra buradayımmm tüm ayrıntılarlaa :16: öpüyorum hepiniziii ben de bugünden sonra giremem sanırım dikkat edin kendinizee

Tatlım nasıl olmuş elbisen :3: baya az kalmış ne güzel kına kıyafetini de aradan çıkartmışsın, ben de beğendim ama daha alamadım yakında alıcaz inş.

Yarın için de bol şans dilerim, umarım hallolur rahatsızlığın, ve önemli birşey değildir.. Bende doktorlardayım sürekli bilirim bu durumu inş. benim sorunum da çözülür..

canım elbisem çok güzel olmuş
neye niyet neye kısmet biliomsn bi elbiseyi begendim gittim geldm baktım denedim kesin alcam derken nişanlımla başka bi yerde başka bi elbise begendik kısmetim ordaymış işte...
erken aslında ama nişanlım son kez ankaraya geldi bidahaki gelişi kına gecesinde olacak fırsat bu fırsat aldık bizde
rahatsızlığımda halloldu çok şükür iyi dileklerin için teşekkür ederim....
inşallah seninkide tez vakitte geçer

ayy ne hayec anlısındrı sen ımdııı Allah yardımcın olsun canımm veeeee darısı bzım başımıza ınsallah dugunden sonra tum detayları bızımle paylaş resımleıdeee:))

şuan okadar moralım okadar bozukkkı..nısanlım aılesının yanında benı görmuyoo ya delırcem kıskanclıktanmı bılmıyorum ama zoruma gıdıyoo az oncede onun evındeydım gozu onlardan başkasını gormuyo varmısım yokmusum bır degıl ben gısıyorum dedım ii bende cıkıyım berbere gıcem dedı oraya kadar geleceksen bızede gel vereceklerım vardı ona vereym dedım sabah verırsın dedı oryaya gelmeyemı usenıyosun dedım tamam falan dedı bende sınırlendım cıktım tek basıma eve geldım.arkamdan gelmedı bıle normalde bole bısey yapmaz ama aılesı gıtsın yanından acısını cıkarcam cok kotu oldum ya sureklı arkama baktım belkı gelıyodur dedım ama malesem bazen odun oluyooo :(((

Ben de 24 Haziranda evleniyorumm

Bu arada "Aşk Günlüğü Tutmaya Ne Dersiniz?" başlıklı yazıma göz atmanızı istiyorum. Hem geri sayım yapıp, hem de bu harika günleri ölümsüzleştirmek isterseniz tabi :)
Konuyu buraya açtım, bir önceki menüden bulabilirsiniz.[/QUOT

AYNI gün evleniyoruzzz 24 Haziran... mutluluklar sizede :34:

şuan okadar moralım okadar bozukkkı..nısanlım aılesının yanında benı görmuyoo ya delırcem kıskanclıktanmı bılmıyorum ama zoruma gıdıyoo az oncede onun evındeydım gozu onlardan başkasını gormuyo varmısım yokmusum bır degıl ben gısıyorum dedım ii bende cıkıyım berbere gıcem dedı oraya kadar geleceksen bızede gel vereceklerım vardı ona vereym dedım sabah verırsın dedı oryaya gelmeyemı usenıyosun dedım tamam falan dedı bende sınırlendım cıktım tek basıma eve geldım.arkamdan gelmedı bıle normalde bole bısey yapmaz ama aılesı gıtsın yanından acısını cıkarcam cok kotu oldum ya sureklı arkama baktım belkı gelıyodur dedım ama malesem bazen odun oluyooo :(((

canim yaa:( uzulmeee biraz kotu olmus bu davranisiii gercektenn bazen odunluguu tutuoo erkeklerinnnn takma kafana cikartirsin acisini cnm benm

$bella 1.JPG $bella 17.JPG $bella 16.JPG $bella 15.JPG $bella 14.JPG $bella 12.JPG $bella 11.JPG $bella 6.JPG $bella 5.JPG $bella 4.JPG $bella 3.JPG $bella 2.JPG $bella 18.JPG

kizlarr bu davetiyelerden birini secicemm :) diyin bakem hangisi daha guzel

canim yaa:( uzulmeee biraz kotu olmus bu davranisiii gercektenn bazen odunluguu tutuoo erkeklerinnnn takma kafana cikartirsin acisini cnm benm

saoll kusum geldı eve barıştık:)anladı hatasını:) davetıyelerdende 1. si hosuma gıttı benım de :)

Back