2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ebrum ya çok özledim sizleri =( evime internet bağlatamadım henüz şuan annemdeyim hemen yazayım dedim...çok özledim burayı

canim benim bizde seni cok ozledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))) firsat buldukca ugra buralaraaa :))) msj ni aldim mutlu olmana sevindim cvb yazdim sana tatlim optum seni

ebrum ya çok özledim sizleri =( evime internet bağlatamadım henüz şuan annemdeyim hemen yazayım dedim...çok özledim burayı

canım yaa bizde dun konuştuk seni adaşımla nerelerde bu diye kulaklarını çınlattık bekliyoruz seni ayrıntılarını gelin fotoğraflarını

slmmm kızlar yorgunluktan oluyorum işten geldım yemk yaptım şimdi tatlımıdyaptım askıma yenı oturuyorum:)

canım yaa bizde dun konuştuk seni adaşımla nerelerde bu diye kulaklarını çınlattık bekliyoruz seni ayrıntılarını gelin fotoğraflarını

aynenn ole adas kullaklari cinlattik hemen geldiii :) derinnn aynen aaa fotolari beklioruz ama evde net henuz baglanmamisss kisa zamanda koyar ins resimleri :)

kızlar sakın kaynana kaynatayla oturmayın baştan hayır deyin yoksa ne eşya nede geliinliğğin önemi var

ebrucum magnetın tam buyuk halını yukleyememıstım arkadasta davetıyesını begnmıs bak buydu davetıyede buyuk olasılıkla bu olacak davetıye ıste bu dıyemıyorum ama sızce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…