• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

December90 'nın çeyiz hazırlığı....

Merhaba kızlar,

Uzun zamandır sayfama bişey yüklemiyorum pek bir şey aldığımda söylenemez aslında.

Bu hafta 3 parça aldım

havluluk kirli kaşıklık - zeytinlik- havlu - nihale-peçetelik (resimdeki lila ama ben pembesini aldım) ilk kez giyim aldım :KK47:
canım geceliğine bayıldım markası ve modeli ne acaba güle güle kullan :)

uzun bir aradan sonra merhabalar ,:KK47::KK47:

ben dün çatal bıçak takımı ve blender setimi almış bulunmaktayımmm:KK49::KK49:

çatal bıçak takımını Jumbo düşünüyordum fakat pahalı olunca krc dan almak istedim satış temsilcisi önermedi .emsanı önerdiği için bu takımı aldım

braun almak istiyordum ama ellerinde olmadığı için kablosuz blenderi önermedi ve çabuk deforme olduğu için tefalin rende işlemi yapan blender setini aldım.

Çok şükür listemden iki parça daha çizik atabilirim:rolleyes::rolleyes:

13479075872553.png
36-381758-big.jpg

decemberiiim... her şeyin mükemmel görünüyor , bir an evvel yeni yuvanda kullanabilmen dileğiyle :KK68::KK68::KK68:

Canımm çok teşekkür ederşmmmm amin inşallah hayırlısı ile :KK36:

Bebiş mi geliyorrrrrr çok sevindim allah kucağını almayı nasip eylesin eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah canım

Çok sevindimm yaaaa:confused::rolleyes::rolleyes:

Canımm çok teşekkür ederşmmmm amin inşallah hayırlısı ile :KK36:

Bebiş mi geliyorrrrrr çok sevindim allah kucağını almayı nasip eylesin eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah canım

Çok sevindimm yaaaa:confused::rolleyes::rolleyes:
Eveeet bebiş geliyor Allahımın izniyle... :KK68:
Aminnn o güzel , içten dualarına bitaneeem.... evlen de darısı sana olsun inşaAllah kuşum :KK15::KK19:

Eveeet bebiş geliyor Allahımın izniyle... :KK68:
Aminnn o güzel , içten dualarına bitaneeem.... evlen de darısı sana olsun inşaAllah kuşum :KK15::KK19:

çok sevindimm canım

amin biz bir evlenelim tadalım da ondan sonrasında rabbim ne zaman nasip ederse hayırlısı ile.

Amiiin canım amiiin ,, inşaAllah öyle olur , e ne zaman düğün şimdi , belli mi aşağı yukarı bakayım :KK68:

Yok canım belli değil sevgilimin borcu bittikten sonra mobilyalara girişeceğiz mobilyaları bitirince ailelerle resmiyete dökeceğiz. tam tarh belli değil

Back