- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.681
selam kızlar...kınaya son 1 gün, düğüne son 3 gün:))) bir kaç saat sonra ankara için yola çıkacağız. Dua edin herşey çok güzel olsun:))) nete artık düğünden sonrasına kadar giremeyebilirim. Herkese kolay gelsin:))))
selam kızlar...kınaya son 1 gün, düğüne son 3 gün:))) bir kaç saat sonra ankara için yola çıkacağız. Dua edin herşey çok güzel olsun:))) nete artık düğünden sonrasına kadar giremeyebilirim. Herkese kolay gelsin:))))
Tatlım nasıl olmuş elbisenbaya az kalmış ne güzel kına kıyafetini de aradan çıkartmışsın, ben de beğendim ama daha alamadım yakında alıcaz inş.
Yarın için de bol şans dilerim, umarım hallolur rahatsızlığın, ve önemli birşey değildir.. Bende doktorlardayım sürekli bilirim bu durumu inş. benim sorunum da çözülür..
Ben de 24 Haziranda evleniyorumm
Bu arada "Aşk Günlüğü Tutmaya Ne Dersiniz?" başlıklı yazıma göz atmanızı istiyorum. Hem geri sayım yapıp, hem de bu harika günleri ölümsüzleştirmek isterseniz tabi :)
Konuyu buraya açtım, bir önceki menüden bulabilirsiniz.[/QUOT
AYNI gün evleniyoruzzz 24 Haziran... mutluluklar sizede
şuan okadar moralım okadar bozukkkı..nısanlım aılesının yanında benı görmuyoo ya delırcem kıskanclıktanmı bılmıyorum ama zoruma gıdıyoo az oncede onun evındeydım gozu onlardan başkasını gormuyo varmısım yokmusum bır degıl ben gısıyorum dedım ii bende cıkıyım berbere gıcem dedı oraya kadar geleceksen bızede gel vereceklerım vardı ona vereym dedım sabah verırsın dedı oryaya gelmeyemı usenıyosun dedım tamam falan dedı bende sınırlendım cıktım tek basıma eve geldım.arkamdan gelmedı bıle normalde bole bısey yapmaz ama aılesı gıtsın yanından acısını cıkarcam cok kotu oldum ya sureklı arkama baktım belkı gelıyodur dedım ama malesem bazen odun oluyooo((
Eki Görüntüle 400111 Eki Görüntüle 400112
davetiyeler hep karistiii cok beceriksizim yaaa:)
..............
canim yaauzulmeee biraz kotu olmus bu davranisiii gercektenn bazen odunluguu tutuoo erkeklerinnnn takma kafana cikartirsin acisini cnm benm
neden davetiye yaptırıyosun ki gereksiz değilmi sana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?