• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

valla hic sormaa uzun zaman oldu adas:) cok ozledim senii iyim sen nasilsinn ne var ne yokkk gorusmeyeli neler yaptin anlat bakemm :41:

evet adaşım yaa arayı çok açıyosun hiç görüşemiyoruz :1: bende özledim seni gecelere kadar topikte sohbetleri :34::34::34::34:

adasim benm yaa sen beni cok ozlemisin yaaaa kac kere msj yazmisn hahahahhahaha :) evet yaaaa gece sohbetleri yok bu aralarrrr:)

ne bileyim adaşım yaa o kadar çok gelmiş haberim yok sitede oluyor arada böyle ben napayım :1::1::1::1::1::1:
gece sohbeti düzenliyelim b i ara :21::21::21:

:))))))))))))))))))))))))))arada olur adas:) aynennn duzenliyelim gece sohbeti adas kizlara haber verelim :)

evet tatlım yaa bi kaç gün (yani bi 10 gün kadar :17:) gezmeye gittim yine tllfn elimde hep size yazdığım halde dağılmışsınız toplaşalım hemen :1:

selam kızlar nasılsınız?

yaa ben bu davetiyeyi çok beğendim ama yurt dışından örnek nette buldum acaba aynısı yapabilir mi bir matbaayla görüşsem..

bakalım siz beğenecek misiniz ? :)

$prev_ornek_dugun_davetiyesi33.jpg

Back