- Konu Sahibi rashabahar
- #9.721
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim :)
hosbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sehkerrr :)![]()
görüşemiyoruz bayadır nasılsın![]()
valla hic sormaa uzun zaman oldu adas:) cok ozledim senii iyim sen nasilsinn ne var ne yokkk gorusmeyeli neler yaptin anlat bakemm![]()
valla hic sormaa uzun zaman oldu adas:) cok ozledim senii iyim sen nasilsinn ne var ne yokkk gorusmeyeli neler yaptin anlat bakemm![]()
evet adaşım yaa arayı çok açıyosun hiç görüşemiyoruzbende özledim seni gecelere kadar topikte sohbetleri
![]()
adasim benm yaa sen beni cok ozlemisin yaaaa kac kere msj yazmisn hahahahhahaha :) evet yaaaa gece sohbetleri yok bu aralarrrr:)
ne bileyim adaşım yaa o kadar çok gelmiş haberim yok sitede oluyor arada böyle ben napayım
gece sohbeti düzenliyelim b i ara![]()
:))))))))))))))))))))))))))arada olur adas:) aynennn duzenliyelim gece sohbeti adas kizlara haber verelim :)
selam kızlar nasılsınız?
yaa ben bu davetiyeyi çok beğendim ama yurt dışından örnek nette buldum acaba aynısı yapabilir mi bir matbaayla görüşsem..
bakalım siz beğenecek misiniz ? :)
Eki Görüntüle 400846
evet tatlım yaa bi kaç gün (yani bi 10 gün kadar) gezmeye gittim yine tllfn elimde hep size yazdığım halde dağılmışsınız toplaşalım hemen
![]()
bi gittin dagittin be biziii adass:) topla bizii :)
selam kızlar nasılsınız?
yaa ben bu davetiyeyi çok beğendim ama yurt dışından örnek nette buldum acaba aynısı yapabilir mi bir matbaayla görüşsem..
bakalım siz beğenecek misiniz ? :)
Eki Görüntüle 400846