2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

valla hic sormaa uzun zaman oldu adas:) cok ozledim senii iyim sen nasilsinn ne var ne yokkk gorusmeyeli neler yaptin anlat bakemm

evet adaşım yaa arayı çok açıyosun hiç görüşemiyoruz bende özledim seni gecelere kadar topikte sohbetleri

adasim benm yaa sen beni cok ozlemisin yaaaa kac kere msj yazmisn hahahahhahaha :) evet yaaaa gece sohbetleri yok bu aralarrrr:)

ne bileyim adaşım yaa o kadar çok gelmiş haberim yok sitede oluyor arada böyle ben napayım
gece sohbeti düzenliyelim b i ara

:))))))))))))))))))))))))))arada olur adas:) aynennn duzenliyelim gece sohbeti adas kizlara haber verelim :)

evet tatlım yaa bi kaç gün (yani bi 10 gün kadar ) gezmeye gittim yine tllfn elimde hep size yazdığım halde dağılmışsınız toplaşalım hemen

selam kızlar nasılsınız?

yaa ben bu davetiyeyi çok beğendim ama yurt dışından örnek nette buldum acaba aynısı yapabilir mi bir matbaayla görüşsem..

bakalım siz beğenecek misiniz ? :)

bi gittin dagittin be biziii adass:) topla bizii :)

hafta sonu için konuşuşalım herkesle buluşalım bi kaynatalım fikir almak istiyorum aslında kınamda çok değişik şeyler yapmak istiyorum ama hiç bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…