- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.721
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim :)
hosbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sehkerrr :)
görüşemiyoruz bayadır nasılsın
valla hic sormaa uzun zaman oldu adas:) cok ozledim senii iyim sen nasilsinn ne var ne yokkk gorusmeyeli neler yaptin anlat bakemm
valla hic sormaa uzun zaman oldu adas:) cok ozledim senii iyim sen nasilsinn ne var ne yokkk gorusmeyeli neler yaptin anlat bakemm
evet adaşım yaa arayı çok açıyosun hiç görüşemiyoruzbende özledim seni gecelere kadar topikte sohbetleri
adasim benm yaa sen beni cok ozlemisin yaaaa kac kere msj yazmisn hahahahhahaha :) evet yaaaa gece sohbetleri yok bu aralarrrr:)
ne bileyim adaşım yaa o kadar çok gelmiş haberim yok sitede oluyor arada böyle ben napayım
gece sohbeti düzenliyelim b i ara
:))))))))))))))))))))))))))arada olur adas:) aynennn duzenliyelim gece sohbeti adas kizlara haber verelim :)
selam kızlar nasılsınız?
yaa ben bu davetiyeyi çok beğendim ama yurt dışından örnek nette buldum acaba aynısı yapabilir mi bir matbaayla görüşsem..
bakalım siz beğenecek misiniz ? :)
Eki Görüntüle 400846
evet tatlım yaa bi kaç gün (yani bi 10 gün kadar) gezmeye gittim yine tllfn elimde hep size yazdığım halde dağılmışsınız toplaşalım hemen
bi gittin dagittin be biziii adass:) topla bizii :)
selam kızlar nasılsınız?
yaa ben bu davetiyeyi çok beğendim ama yurt dışından örnek nette buldum acaba aynısı yapabilir mi bir matbaayla görüşsem..
bakalım siz beğenecek misiniz ? :)
Eki Görüntüle 400846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?