• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

December90 'nın çeyiz hazırlığı....

Selam kızlarrrr :9:

Öyle çok mutluyum ki yaklaşık 2,5-3 seneden beri yemek takımlarına bakışımda sadece bu takıma bakıp duruyordum ki nihayet kavuştum . Canım annecim bana aldı :16: Yemek takımını alınca hediye olarak çay seti fırın kapları ve sos tenceresini aldım :16:

İşte beğendiğim yemek takımı
Eki Görüntüle 1014040 Eki Görüntüle 1014041 Eki Görüntüle 1014042 Eki Görüntüle 1014044 Eki Görüntüle 1014045

tatlım yemek takımımız cok benızyor sen nereden ve ne kadar aldın sakıncası yoksa gule gule kullan canım

Son düzenleme:
Sağol canım Sen alacak mısın peki 2,5 - 3 seneden beri en gözde takımlardan biri ve sonunda kavuştum . bernardonun alternatifleri çok canım almak istersen ödeme kolaylığı yapıyorlar bilgin olsun canım .

Canim ben aldim yemek takimimi bernardo da ki kelebekli modeli royal gentle flora 6 ay falan oldu. Benim bernardo da en begedigim iki takim dan ilki senin aldigindi ikincisi de benim kendi aladigim.yalniz foyatlari bana cok yuksek geliodu o yuzden vicdanim el verip te alamiodum iki senedir. Biliosun bunlar bernardo nun kendi üretimi degil royal bone chine urunleri.ben eminonunde royal bone chine ürünlerini bernardonun yari fiyatından bile daha dusuge satan bir yer buldum.ben alirken bernardo da 2600 olan kelebekli modeli 100 tl ye aldim ben.orda bu senin aldigin model malesef ki yoktu o yuzden bunu alamadim canim ama en cok istedigim ikinci modele çok cok uygun bir fiyata sahip olmus oldum canim. Bende acayip mutlu olmustum yemek takimimi aldığımda senin mutlulugunu paylasiyrm umarim guzel günlerde kullanmak nasip olur:)

Saol canım :16: Pasta takımını ben anneme gösterdim instagram 'da hiç beğenmemişti mağazaya gittiğinde direk pasta takımına baktı ve bayıldı nihanım canlı görmelisin öyle güzel ki

Aynen öyle rabbim başımızdan eksik etmesin :16:

Amiiiiiiiiiiin canım inşallah:16::16:
Güzel güzel pasta sunumları yapar paylaşırsın canım görürüz resimlerini inşallah.
Bak şimdi gerçeğini çok merak ettim

tatlım yemek takımımız cok benızyor sen nereden ve ne kadar aldın sakıncası yoksa gule gule kullan canım

Canım ben yemek takımımı bernardodan aldım , 2860 TL ' ye. Yanında çatal bıçak takımı ve 200 tl hediye çeki vardı ama ben çatal bıçak takımını başka yerden alacağım için istemedim pasta takımı , fırın kapları ve sos tenceresi aldım canım .

sagol canım sende güle güle kullan :16:

Canim ben aldim yemek takimimi bernardo da ki kelebekli modeli royal gentle flora 6 ay falan oldu. Benim bernardo da en begedigim iki takim dan ilki senin aldigindi ikincisi de benim kendi aladigim.yalniz foyatlari bana cok yuksek geliodu o yuzden vicdanim el verip te alamiodum iki senedir. Biliosun bunlar bernardo nun kendi üretimi degil royal bone chine urunleri.ben eminonunde royal bone chine ürünlerini bernardonun yari fiyatından bile daha dusuge satan bir yer buldum.ben alirken bernardo da 2600 olan kelebekli modeli 100 tl ye aldim ben.orda bu senin aldigin model malesef ki yoktu o yuzden bunu alamadim canim ama en cok istedigim ikinci modele çok cok uygun bir fiyata sahip olmus oldum canim. Bende acayip mutlu olmustum yemek takimimi aldığımda senin mutlulugunu paylasiyrm umarim guzel günlerde kullanmak nasip olur:)

1000 tl demek istemistim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben sormuştum sana ve gitmiştim yerine bakmıştım fakat bende sormuştum yok dedilerdi o yüzden paraya kıyıp aldım canım hem mağazasında gidip ödeyeceğim o yönden çok iyi oldu canım , 2,5 - 3 senedir sadece bunu beğeniyordum çok şükür kavuştum :)

Amin canım inşallah güzel günlerde mutlu huzurlu bir şekilde kullanmak nasip olur inşallah

Amiiiiiiiiiiin canım inşallah:16::16:
Güzel güzel pasta sunumları yapar paylaşırsın canım görürüz resimlerini inşallah.
Bak şimdi gerçeğini çok merak ettim

inşallah canım o günler gelsin de inşallah :9:
Bence almaya gideceğin zaman git gör tatlım aklında takılmasın sonra canım

Hayırlı olsun canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:16::16:

canım herşeyin çok güzel tupperware bana görümcem hediye alacakmış liste ver dedi neler önerirsin çeyiz için neler almalıyım

Daha güzelleri senin olsun canım :16:

Çok şanslısın ne güzel düşüncesi varmış görümcenin kesinlikle şeker 3'lü pare, antartika , doğrayıcı kçük boy olanı . şu an aklıma gelen bunlar şimdilk ben deli gibi alıyorum canım ya . sürahisine varana kadar aldım :1:

Hayırlı olsun canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:16::16:

Saol canım amin cümlemizin inşallah . senin çeyiz topiğin var mı bakalım :9:

Daha güzelleri senin olsun canım :16:

Çok şanslısın ne güzel düşüncesi varmış görümcenin kesinlikle şeker 3'lü pare, antartika , doğrayıcı kçük boy olanı . şu an aklıma gelen bunlar şimdilk ben deli gibi alıyorum canım ya . sürahisine varana kadar aldım :1:

Saol canım amin cümlemizin inşallah . senin çeyiz topiğin var mı bakalım :9:

evet benimde var :1:

Hayırlı olsun. Güzel heyecanlar bunlar :34:
Yemek takımınız çok zarif. Arkadaşım almıştı o zaman beğenmiştim. Geçen haftaydı zannedersem beğendiğim pasta takımlarına bakayım diye girdim dükkana çıkamazdım bi türlü :9: Yemek takımı alana ya çatal bıçak seti yada 600 liralık başka ürün hediyesi yada indirim gibi bi sürü şey saymıştı görevli beyfendi.

Hayırlı olsun. Güzel heyecanlar bunlar :34:
Yemek takımınız çok zarif. Arkadaşım almıştı o zaman beğenmiştim. Geçen haftaydı zannedersem beğendiğim pasta takımlarına bakayım diye girdim dükkana çıkamazdım bi türlü :9: Yemek takımı alana ya çatal bıçak seti yada 600 liralık başka ürün hediyesi yada indirim gibi bi sürü şey saymıştı görevli beyfendi.

Saol canım teşekkürler.
Teşekkür ederim 3 senedir gözüm bu yemek takımından başka bir şeyi görmüyor ve beğenemiyordum bende sonunda aldım . ve görevlinin anlattığı şekilde bende o indirimden yararlandım senet yapabiliyorlar aklında bulunsun canım .

Hayırlı olsun canım çeyizlerin.. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah :) çok hoş gerçekten herşeyy:nazar:

Merhaba kızlar,

Uzun zamandır sayfama bişey yüklemiyorum pek bir şey aldığımda söylenemez aslında.

Bu hafta 3 parça aldım

havluluk kirli kaşıklık - zeytinlik- havlu - nihale-peçetelik (resimdeki lila ama ben pembesini aldım) ilk kez giyim aldım :KK47:

Eklentiler

• 20140501_215716.jpg
    20140501_215716.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 121
  • 20140504_000338.jpg
    20140504_000338.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 134
  • 20140504_134652.jpg
    20140504_134652.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 134
  • 6926426350182_1_org_zoom[1].jpg
    6926426350182_1_org_zoom[1].jpg