• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

December90 'nın çeyiz hazırlığı....

İhmal etmiş olduğum topiğime güzel cicilerimi ekleme zamanı geldi :9::16:

Bunlar biricik kuzenlerimin bana doğum günü hediyeleri :16: artık doğum günlerinde çeyizlik ürünler alınacak anlaşıldı :9:

Eki Görüntüle 914611 Eki Görüntüle 914612

Buda teyzemin aldığı ciciler yemek takımı , saklama kabı , 3 lü kavanozlar , gitar şeklinde olan kirli kaşıklık olanı ben banyoda minik renkli kalpli sabunlar koymayı düşünüyorum :16:

Yemek takımı almış beğenmedim aslında ama beğendim dedim kırılmasın diye , büyük ihtimal anneme veririm diye düşünüyorum bakalım :9:
Eki Görüntüle 914614
Eki Görüntüle 914615 Eki Görüntüle 914616 Eki Görüntüle 914617

Ablacığımın doğum günü hediyesi Bernardo - sos tenceresi bayıldım canımın içi' nin hediyesine :16:

Eki Görüntüle 914618
Anneciğimle gezerken tantitoni aşığı olarak beğendiğim kalıpları kendim alırken ben alıyorum sana onları yeni yıl hediyesi diye pek bir sevindirik oldum :9:
Eki Görüntüle 914619

Bunlarda tepe home' dan aldığım sptaula , porland sahan , taç mutfak havlusu :16::69:

Eki Görüntüle 914622

Realden aldığım peçeteler ve mumluk çok beğenerek aldım ki bu cicileri de:9::16:
Eki Görüntüle 914630 Eki Görüntüle 914632

Ve her aldıklarımı eklerken olmazsa olmazlarımdan tupperware ekmek kutum pembeli pembeli :9::16::69:
Eki Görüntüle 914639

Bugünlük bu kadar çeyiz alışverişim :9::16:

MaşaAllah hepsi çok güzel tatlım güzel günlerde kullan inş:nazar:

Selam kızçeler, Yen aldıklarımı ekliyim :1:

Ve sırada yine tupperware var :1:Yeşilliklerimi koymak için sera setler ve kuruyemişlerimi koymak için açıkgöz seti aldım :16: $untitled.png $açýkgöz.png $cache_500_1__i_15457163_CQL.jpg

Nihalem :1: Hafta sonu aşkla gezerken çok beğenerek aldım :9::16:

$20140305_213623.jpg

Limonluğumu annecim almış Bir ürün daha eksildi listemden :9:

$20140305_213540.jpg

Güle güle kullan yeni aldıklarını da canım. Maşallah ne güzel artık doğumgünlerinde çeyize hediye geliyor :52::52:
Bana hediye bile gelmiyor:9: Yemek takımını da yedek olarak kullanabilirsin canım.

hayırlı olsun çeyizlerin canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bende TUPPERWARE almak istiyorum ama nerden almam gerekiyo bilmiyorum sen nerden aldın acaba internettenmi veya dışada nereler satar bunları bilgi verirsen sevinirim çok teşekkürler şimdiden

Güle güle kullan yeni aldıklarını da canım. Maşallah ne güzel artık doğumgünlerinde çeyize hediye geliyor :52::52:
Bana hediye bile gelmiyor:9: Yemek takımını da yedek olarak kullanabilirsin canım.

Çok saol canım :16: Yeni gelmeye başladı bir kaç zaman sonra sende hediye yağmuruna tutulursun :9:

Ben bu yemek takımını hiç sevemedim ya :26:

Tesekkur ederim canim cok saol :)

rica ederim canım

hayırlı olsun çeyizlerin canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bende TUPPERWARE almak istiyorum ama nerden almam gerekiyo bilmiyorum sen nerden aldın acaba internettenmi veya dışada nereler satar bunları bilgi verirsen sevinirim çok teşekkürler şimdiden

Çok saol canım amin , bende komşu kzından alıyordum ama internetten alan çok sanal pazarıydı sanırım sitenin bu bölümünü takip et konu açanlar vardır muhakkak

Selam kızlarrrr :9:

Öyle çok mutluyum ki yaklaşık 2,5-3 seneden beri yemek takımlarına bakışımda sadece bu takıma bakıp duruyordum ki nihayet kavuştum . Canım annecim bana aldı :16: Yemek takımını alınca hediye olarak çay seti fırın kapları ve sos tenceresini aldım :16:

İşte beğendiğim yemek takımı
$634557697407356094.jpg $pasta takýmý.png $geniþ fýýrn kavný.png $yuvarlak cam kap.png $sos tenceresi.png

Öyle çok mutluyum ki yaklaşık 2,5-3 seneden beri yemek takımlarına bakışımda sadece bu takıma bakıp duruyordum ki nihayet kavuştum . Canım annecim bana aldı :16: Yemek takımını alınca hediye olarak çay seti fırın kapları ve sos tenceresini aldım :16:

Eki Görüntüle 1014040 Eki Görüntüle 1014041 Eki Görüntüle 1014042 Eki Görüntüle 1014044 Eki Görüntüle 1014045
canım aldıkların cok güzel yemek takımı cok şık :16:güzel günlerde kullan inşallah :16:

canım aldıkların cok güzel yemek takımı cok şık :16:güzel günlerde kullan inşallah :16:

Canım çok sağol teşekkür ederim :16: Valla 2,5-3 belki de daha fazla seneden beri gözüm sadece bu takımı görüyordu ve nihayet kavuştum , Öyle çok mutluyum ki Sürekli sırıtıyorum ya :16:

Yemek takımın çok şık canım maşallah:nazar: Pasta takımını da dün gördüm sitesinde çok beğenmiştim. Güle güle kullan hepsini.
Yaşasın anneler, bitanecikler:16:

Yemek takımın çok şık canım maşallah:nazar: Pasta takımını da dün gördüm sitesinde çok beğenmiştim. Güle güle kullan hepsini.
Yaşasın anneler, bitanecikler:16:

Saol canım :16: Pasta takımını ben anneme gösterdim instagram 'da hiç beğenmemişti mağazaya gittiğinde direk pasta takımına baktı ve bayıldı nihanım canlı görmelisin öyle güzel ki

Aynen öyle rabbim başımızdan eksik etmesin :16:

Eki Görüntüle 1014040 Eki Görüntüle 1014041 Eki Görüntüle 1014042 Eki Görüntüle 1014044 Eki Görüntüle 1014045
Canim hayirli olsun yemek takimin benimde en begendigim takimi almissin gule gule kullan guzel günlerde:)

Canim hayirli olsun yemek takimin benimde en begendigim takimi almissin gule gule kullan guzel günlerde:)

Sağol canım Sen alacak mısın peki 2,5 - 3 seneden beri en gözde takımlardan biri ve sonunda kavuştum . bernardonun alternatifleri çok canım almak istersen ödeme kolaylığı yapıyorlar bilgin olsun canım .

Back