- Konu Sahibi december90
Canim gule gule kullan yeni cicilerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhmal etmiş olduğum topiğime güzel cicilerimi ekleme zamanı geldi
Bunlar biricik kuzenlerimin bana doğum günü hediyeleri artık doğum günlerinde çeyizlik ürünler alınacak anlaşıldı
Eki Görüntüle 914611 Eki Görüntüle 914612
Buda teyzemin aldığı ciciler yemek takımı , saklama kabı , 3 lü kavanozlar , gitar şeklinde olan kirli kaşıklık olanı ben banyoda minik renkli kalpli sabunlar koymayı düşünüyorum
Yemek takımı almış beğenmedim aslında ama beğendim dedim kırılmasın diye , büyük ihtimal anneme veririm diye düşünüyorum bakalım
Eki Görüntüle 914614
Eki Görüntüle 914615 Eki Görüntüle 914616 Eki Görüntüle 914617
Ablacığımın doğum günü hediyesi Bernardo - sos tenceresi bayıldım canımın içi' nin hediyesine
Eki Görüntüle 914618
Anneciğimle gezerken tantitoni aşığı olarak beğendiğim kalıpları kendim alırken ben alıyorum sana onları yeni yıl hediyesi diye pek bir sevindirik oldum
Eki Görüntüle 914619
Bunlarda tepe home' dan aldığım sptaula , porland sahan , taç mutfak havlusu
Eki Görüntüle 914622
Realden aldığım peçeteler ve mumluk çok beğenerek aldım ki bu cicileri de
Eki Görüntüle 914630 Eki Görüntüle 914632
Ve her aldıklarımı eklerken olmazsa olmazlarımdan tupperware ekmek kutum pembeli pembeli
Eki Görüntüle 914639
Bugünlük bu kadar çeyiz alışverişim
hepsi birbirinden güzel kek kalıpların özellikle çok tatlı güle güle kullann inş hepsini
Güzel günlerde kullanasın yeni cicilerini
Canim gule gule kullan yeni cicilerini
MaşaAllah hepsi çok güzel tatlım güzel günlerde kullan inş
Güle güle kullan yeni aldıklarını da canım. Maşallah ne güzel artık doğumgünlerinde çeyize hediye geliyor
Bana hediye bile gelmiyor Yemek takımını da yedek olarak kullanabilirsin canım.
Tesekkur ederim canim cok saol :)
hayırlı olsun çeyizlerin canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bende TUPPERWARE almak istiyorum ama nerden almam gerekiyo bilmiyorum sen nerden aldın acaba internettenmi veya dışada nereler satar bunları bilgi verirsen sevinirim çok teşekkürler şimdiden
canım aldıkların cok güzel yemek takımı cok şık güzel günlerde kullan inşallahSelam kızlarrrr
Öyle çok mutluyum ki yaklaşık 2,5-3 seneden beri yemek takımlarına bakışımda sadece bu takıma bakıp duruyordum ki nihayet kavuştum . Canım annecim bana aldı Yemek takımını alınca hediye olarak çay seti fırın kapları ve sos tenceresini aldım
İşte beğendiğim yemek takımı
Eki Görüntüle 1014040 Eki Görüntüle 1014041 Eki Görüntüle 1014042 Eki Görüntüle 1014044 Eki Görüntüle 1014045
canım aldıkların cok güzel yemek takımı cok şık güzel günlerde kullan inşallah
Canım çok sağol teşekkür ederim Valla 2,5-3 belki de daha fazla seneden beri gözüm sadece bu takımı görüyordu ve nihayet kavuştum , Öyle çok mutluyum ki Sürekli sırıtıyorum ya
Yemek takımın çok şık canım maşallah Pasta takımını da dün gördüm sitesinde çok beğenmiştim. Güle güle kullan hepsini.
Yaşasın anneler, bitanecikler
inşallah hersey begendigin gibi olur canımmm
Canim hayirli olsun yemek takimin benimde en begendigim takimi almissin gule gule kullan guzel günlerde:)Selam kızlarrrr
Öyle çok mutluyum ki yaklaşık 2,5-3 seneden beri yemek takımlarına bakışımda sadece bu takıma bakıp duruyordum ki nihayet kavuştum . Canım annecim bana aldı Yemek takımını alınca hediye olarak çay seti fırın kapları ve sos tenceresini aldım
İşte beğendiğim yemek takımı
Eki Görüntüle 1014040 Eki Görüntüle 1014041 Eki Görüntüle 1014042 Eki Görüntüle 1014044 Eki Görüntüle 1014045
Canim hayirli olsun yemek takimin benimde en begendigim takimi almissin gule gule kullan guzel günlerde:)