2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

saol canim benimm..... ooooooooooooo bide nisanmi yapicaksiniz :) aman allahimmm allah kolaylik versin cnm yaa abinin zoru neymis bekle sen evlen ole nisanlansinn hemen araya kendinide SIKIStirmis :) hahahaha :)

Olsun tatlim Yaaa olsun Nişan yengende gelsin düğüne olmaz öyle
Abiye sıkıntım var nerden bilcam bEn

:))))))))))))))) anladim cnmmm ..valla bak arastirr yokmu sizin oralardaa abiyeciler falannnn ? magzaar ffalan bulursun yaa

Olmaz mı kız bir sürü yer var ama çok kötüler giyinmez bende beğenmiyorum tasarımcıya görüşülen ilk gelinlik provamda zaman az kalcak guZel olurmu bilmiyorum:44:

Olmaz mı kız bir sürü yer var ama çok kötüler giyinmez bende beğenmiyorum tasarımcıya görüşülen ilk gelinlik provamda zaman az kalcak guZel olurmu bilmiyorum:44:

mmm anladim cnmmm olur olurrrrr sen hic merak etmee:) bende suan gelinlik nasil olucakk ya olmazsaa:) olayina girdim dusuncelere girdim ama insallah guzel olucakk akay dada abiye vardii orda beyenmeidnmi ?

mmm anladim cnmmm olur olurrrrr sen hic merak etmee:) bende suan gelinlik nasil olucakk ya olmazsaa:) olayina girdim dusuncelere girdim ama insallah guzel olucakk akay dada abiye vardii orda beyenmeidnmi ?

Olur tatlim zaten düğünden önce gitmicenmi son bı provaya?
Baktım ama çok seçenek yok yani aradığım yok o yüzden bakcak artık bı daha

Olur tatlim zaten düğünden önce gitmicenmi son bı provaya?
Baktım ama çok seçenek yok yani aradığım yok o yüzden bakcak artık bı daha

gidicem canim 28 mayisda gidicem 17 haziranda gidicemm eger 17 haziran daki provada bi tadilat gerekmiyorsa gelinligi teslim alicam ufak seyler gerekirsenn haziran 20 de tesli alicammm ay cok heycanlandim mayis cabuk gelsinnn bu arada 00:00 gecitgime goree safak 59 diyebilirim :)

Selam gelincikler ben geldimm :)

Kaç gündür giremiyorum hemen geçmişi okuyacam simdi

Nasılsınız ? keyifler yerindedir umarım..

Tatlım sen yine de sakin ol, nişanlın annesiyle senin aranda kalmasın.. Geçen de benim kaynana da çıldırttı beni nişanlıma biraz sitem ettim, iki üç gün çok moralsizdi.. o ne yapsın ki değiştiremiyor işte annesini, fazla yansıtmamak gerekli..

Aynı durum bizde de var ben oturma takımıyla beyaz eşyaları almış bulundum ama diğerlerini bekletiyorum geç olmaz yaa modeller çok değişmiyor zaten modelini şimdiden seç, vakti gelince alırsın bir sorun çıkmaz inş. hayırlısı olsun bu arada...

Ohh Ohh maşallah Allah daim etsin, hava da pek güzeldi kaçırmamak lazım böyle zamanları

Geçmiş olsun canım, düğün günü heyecandan hastalık falan kalmaz, çok güzel geçer merak etme

Başınız sağolsun tatlım

iyi geceler kızlar nasılsınız?
yarın kına elbisem tadilattan geliyor :) ben ve nişanlım dışında kimse görmedi daha herkes merak ediyor evde
onun dışında çok ama çok önemli bir doktor randevum var 25inde dualarınızı istesem olurmu?
eğer işim rast giderse yıllardır sorunum olan bir rahatsızlığımdan kurtulabilirim :18:
bugün 70 günüm kaldı karamandayım yani :)
herkes allaha emanet olsun iyi geceler gelncikler

selamlarrrrr nasılsınızz gelinlerrr son 4 günnn ve ben bitmiş durumdayım anladım ki ne yaparsan yap hiç birşey yetişmiyorrr o yüzden fazlasını hep fazlasını yapın ki stresiniz biraz az olsunn... aman şunun için erken aman bunun için erken demeyinnnnnnnnnn :)))))))

ve sakın ama sakınn son güne kadar çalışmayınn ne yapın edinnn izninizi alın bi şekildeee yaa şurda 4 gün kalmışş ben çalışıorum hala hem deeee başımı kaldıramadannn (((((
4 gün bile yok bu gün bittiii cuma kına yrn ve perş kaldı bana

çığlık atasımmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kimseyi duymayasımm telefonalra çıkmayasımmm varrrrr

yanii sigara içemeyen biri olarak şu an sigara içesim bileee varrrrrrr

şaka bi yanaaa dua edin de şu günler güzelce gelsin geçsinnnn kızlarrrr
dikkat edin kendinizeee

bu arda patbircm hasta olmuşsunnn çok geçmiş olsunnn dikkat et kendineeee bnm de bekarlığa vedam olcak bu hafta ama hangi gün bilmiorm sürpriz bana çok dikkatli olmam lazımm hastalanmamak için. zaten yüzüm ağzım burnum yara bere içinde şu an

ne güzel cnm azıcık kaldı benim daha 62 günüm olmasına rağmen çok heycanlanıyorum sen şimdi ne güzel duygular içindesindir..inşlh hayırlısıyla kazasız belasız olur düğünün

Geçmiş olsun canım, düğün günü heyecandan hastalık falan kalmaz, çok güzel geçer merak etme

sağol cnm, umarım öyle olur:)))

canımmm kolay gelsin, ben sanıyorum işten kaçayım diye hastalandım:))) daha yapılacak şeyler var ama nerdeeee...ve çok haklısın erken falan demeden herşeyi yapmak gerekiyormuş, ben bazı şeyleri erkenden halletmeseydim şu 5 gündür hiçbir şey yapamıyor olacaktım hastalığı planlamamıştım:)))) Bugün artık biraz daha iyi gibiyim, hastalık geçiyor ama halsizlik kaldı tabii. yarın ankara yolcusuyuz:))) perşembe kına var biliyorsun umarım tüm hastalığı atarım yarına...Benim parti süperdi umarım seninde öyle olur ama dikkat et, terli terli insanları yolcu etmeye falan çıkma dışarı akşamları serin oluyor. Bir de kuaförede saç boyatırken ve pedikür yapılırken soğuk aldım galiba. Bu işlerinizi son güne bırakmayın kızlar....

haaa bu arada benimde stresten yüzümde yaralar çıkmıştı ama o kadar çok antibiyotik kullandım ki söndüler biraz:))) hastalanmanın tek iyi yanı bu oldu:))))

canım ne güzel yaa daha dün gibi günler geçsin diye bekliyorduk bak sen yeni haftaya evli olarak başlayacaksın
inşallah hayırlısıyla çok güzel geçer düğünün

tatlım hiç bişey kalmamış hepimiz geçicez bu günlerden doğru diyorsun hiç bişeyi ertelememek lazım bende öyle yapıyorum sadece evi yerleştirmek kaldı.. kiracımız çıkarsa o da hallolucak inş.. yediklerimize de dikkat etmeliyiz sivilce yapmaması için.. Allah kolaylık versin tadını çıkar doyasıyaa.. işi de takma kafana balayını düşünn oh bee diceksiniz cildine kendine çok iyi bak hep pozitif düşün kendini harab etme olabildiğince yaparsınız herşeyi kendine yük etmeee.. fotoğrafları bekliyorumm tatlım...herşeyin çok güzel geçmesi dileğimle Allah hiç birimizi utandırmasın

Biz de görebilecekmiyiz o günleriiii ben şimdiden heyecanlanıyorum sayılar tek hanelere inince nasıl olacak bilmiyorum, doğrusu benim 2 düğünüm olacak 1 hafta arayla belki ilkini atlattıktan sonra normalleşirim

Bence çığlık at rahatlarsın bir bakmışsın bitmiş gitmiş hepsi topiğe gelip güzel anlarını anlatıyor olacaksın burda

Tatlım nasıl olmuş elbisen baya az kalmış ne güzel kına kıyafetini de aradan çıkartmışsın, ben de beğendim ama daha alamadım yakında alıcaz inş.

Yarın için de bol şans dilerim, umarım hallolur rahatsızlığın, ve önemli birşey değildir.. Bende doktorlardayım sürekli bilirim bu durumu inş. benim sorunum da çözülür..

slmmmmmmmmmm kizlar nasilsinizzz bugun askimlaa cok guzel vakit gecirdikk oglen 12 den gece 00:00 kadar :) aksam 9 da konsere gittik ..ahmet ozhanin topkapi sarayinin icinde olduu inanilmaz buyuleyici bir konserdii :) yedik ictk gezdik guzeldi yani cok sukur sizler napiyorsunuzzzz sohbetler azaldii kimsecikler gelmior buraya

slm kızlar benimde düğünüm kasımda büyük eşyalar alındı küçük şeyler kaldı onları da yavaş yavaş alıyorum

selam kızlar...kınaya son 1 gün, düğüne son 3 gün:))) bir kaç saat sonra ankara için yola çıkacağız. Dua edin herşey çok güzel olsun:))) nete artık düğünden sonrasına kadar giremeyebilirim. Herkese kolay gelsin:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…