Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım aynen benimde çok hoşuma gittiayyy bayıldım süper nasıl bir şeker pembesidir bu çok hoşuma gittti canımmmm
cnmm çeyizinde eksik göremedim![]()
hepsi birbirinden güzel cnmm... güle güle kullanmak nasip olur inşallah![]()
kızlar gelin ayakkabımı buldumm : ))
hiç huyum değildir ama bu sabah evden çıkmadan bilgisayar açtım ve markafoniye baktım . nr39 kampanyasını görünce hemen tıkladım ve onu gördüm![]()
üstelik birikmiş çeklerim vardı ve kargo bedava kodu alınca biraz uyguna geldi.
çok sevinim çok .. Eki Görüntüle 485267
kız ben sana kaç kere dedim nr 39'a bak diye
bunu hatta gösterdim diye hatırlıyorum toz pembesini olabilir ya da. bu sezon en beğendiğim model buydu çünkü kendime de uçuk pembesini düşünmüştüm.
ay bak ne güzel ya en beğendiğimi gidip almışsın demek ki zevklerimiz baya baya aynı
hadi kazasız belasız gelir inşallah ayakkabın sonu benim nr 39'a benzemesin de allah korusun
güle güle giy canım benim![]()
nr39 a baktım canım ama evet bu modeli göstermiştin ama bu rengi görmemiştimben bunun rengine vuruldum : ) modelde çok şeker
evet zevklerimiz baya baya aynı tekrar görmüş olduk
sipariş verirken senin yaşadğn geldi aklma zaten korkarak sipariş verdim . inşallah sorun çıkmaz:/
teşekkür ederim hayatm
2 gündür rahatszm bugün tüm gün yattm. Sevdiğimde beni görmeye gelmiş gelirken english home a uğramış. tavuk şeklinde yumurta sepeti almışnormalde gittiğimizde hadi hadi diye başımın etini yerdi bu defa kendisi gitmiş
sevdiğinden değil tabii farklı bişeyler varsa alıp beni sevindirmek için : )
işte sepetimiz : D
Eki Görüntüle 486546 Eki Görüntüle 486547
nr39 a baktım canım ama evet bu modeli göstermiştin ama bu rengi görmemiştimben bunun rengine vuruldum : ) modelde çok şeker
evet zevklerimiz baya baya aynı tekrar görmüş olduk
sipariş verirken senin yaşadğn geldi aklma zaten korkarak sipariş verdim . inşallah sorun çıkmaz:/
teşekkür ederim hayatm
2 gündür rahatszm bugün tüm gün yattm. Sevdiğimde beni görmeye gelmiş gelirken english home a uğramış. tavuk şeklinde yumurta sepeti almışnormalde gittiğimizde hadi hadi diye başımın etini yerdi bu defa kendisi gitmiş
sevdiğinden değil tabii farklı bişeyler varsa alıp beni sevindirmek için : )
işte sepetimiz : D
Eki Görüntüle 486546 Eki Görüntüle 486547
geçmiş olsun yavrum hayırdır neyin vardı?
ay ben de sıcaktan perişanım ya düğüne kadar biraz serinlese bari :S
Allahım ne sevgililer var ya benimkine biraz bulaşsa hiç fena olmayacak of offffffffffffffff
teşekkür ederim hayatm
söylemesi ayıp çok fena ishal oldum üstelik ateşim vardı.
neyse şimdi biraz iyiyim
inşallah serinler canım , sıcakta nefes almak bile yoruyor. Düğün vakti adanayı düşünemiyorum bile
sepetim naslgökhandan hiç beklemiyordum oralara gitmesini sevindirik oldum
![]()
geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin.
güzel güzel maşallah aferin enişteye :)) yazık ya benimki de kalpli kutuylan mum aldıydı kışın niye aldığını hatırlamıyorum da şimdi performanslar başarılı devamını da bekliyoruz![]()
belki canım ama bu havada üşüten nadir insanlardan biriyim galiba
ilerde devam eder mi bilmiyorum![]()
eder eder sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar demiştim ben hediyelerimi görünce hoşuna gitti aldı mesajı daha bi numrası olmadı ama düğün telaşına veriyorum bakalım evlendikten sonra neler yapıcak
ben de üşütmüştüm ishal bulantı ateş bir gün boyunca uyumuştum nasıl kötüydü :S dikkat et kendine mideni falan ört pikeyle bi çorba çok iyi geliyor ekşili şehriye çorbasının üstüne yok en iyi ilaç diyim yani![]()
ekşi duyuru - baba olmak, koca olamamak
bunu görebiliyo musun?
mesajı aldıysa tamam : ) yani düğün telaşından aklına gelmiyordur şimdi, zaten mühim olan evlenince yapmalarıbizimde telaş var ama ortada birşey yok. nasl olacak fikrim yok
bende tüm gün yattm canım , annemde tavuk sulu şehriye çorbası yaptı iftarı bekliyorum. bu halde bide oruç tuttum daha fena oldum
hemen bakıyorum
ayy oruç olduğunu bilemedim(
bi bak bakalım resmen film gibi :/
olsun hayatım sen beni düşün yazdın , sorun değil : )
yarısını okudum yemekten sonra geri geldim yazıyı bitirdim.
kadına bin ton laf saydım nasl bir karaktermiş!!!
adama çok üzüldüm yahu.Yorumlardan birinde demişler çocuk olduğu sürece adam o kadından kurtulamaz. Allah sabır versin
bide gelip fikir almış buralardan iyi bir iş yapar gibi
yazık ya ben de üzüldüm, nebçim bi karaktermiş karısı. en çok çocuğa üzüldüm yavrum ana baba ayrı doğacak muhtemelen ikisi de birbirlerinden nefret ediyor olacaklar ne talihsiz bebeymiş.
yalnız adamın kadının yazdıklarına denk gelmesi nasıl bir ilahi tesadüftür, ekşideki olaylar olmasa belki hiç bi şeyden haberi olmadan devam edip gideceklerdi.
duygu 'da balık tavası görünce aklıma geldi. Bende aylar önce altıncıcadde den mehtap balık tavası almıştım : )
aldığım eklmeyi unuttuğum çok şey var. aklıma gelirse eklerim : )
Eki Görüntüle 490557
salonumuzun bir duvarını bu şekilde taş yaptırmaya karar verdik sizce nasıl ?
gelin ayakkbımı geçen hafta markafoniden almıştım . şimdi gelin çiçeği nasıl olsun diye düşünüyorum.
ben ortancadan bir buket istiyorum lakin çevremdekiler gül olsun diyor. nasıl bir buket olmalı fikrinizi söylerseniz sevinirim : )
Eki Görüntüle 490563 Eki Görüntüle 490559 Eki Görüntüle 490560 Eki Görüntüle 490558
davetiye içinde romantik dantelli birşey istiyorum : )