- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #1.441
Doğru diyosun cnm bende son aşamaya bırakmak istemiyorumm, havlular patiklerr liflerr seccadeler felan hazırr bi hazır alınacaklarr varr önümüzdeki ayda yavaş yavaş almaya başlıycam işteee
haziran gelsin bende yicem
ayyyy + 40 oldu topik banlanacak
bakalım ne zman son bulucak bizim 15 ayın acısını çıkarmamız
dabi dabiiLütfen!!!
Tamamen masumaneee
ailelere bohça zaten düğünde çıkıyo normaldede canımBen Allah'tan k.valideme falan bohça çıkartmıyorum. Düğünde çıkartacağım. Yoksa daha zordu.
+40 heeee koptummm yaaa
Etkisi 3 ay sürüyorr. Sonra her şey geçiyor unutuluyor.
Etkisi 3 ay sürüyorr. Sonra her şey geçiyor unutuluyor.
Ben Allah'tan k.valideme falan bohça çıkartmıyorum. Düğünde çıkartacağım. Yoksa daha zordu.
Ohh rahatmışsınnn, ben herkese çıkarıyorum yaklaşık 15 bohçaa
Ohh rahatmışsınnn, ben herkese çıkarıyorum yaklaşık 15 bohçaa
hımm selin aklıma gelmişkenn
sen eminönünden şerit almıştın ya lama rengi onu kaça almıştın??
burda bir toptancı varda 100 metresine 20 lira istedi.
kızz nişanda bohça mı çıkarılır
Bende çıkaracağım ama düğünde çıkaracağım ben. Düğünden sonra el öpmeye gidilir bizde. O zaman çıkaracağım.
kızlar merhaba bende haziran 2012 de evlenicem allah nasip eder ise, 16 eylülde sözüm oldu nişan yapmaktan son anda vazgeçtik.. aranıza katılmak istedim . topic çekti adeta
Günaydıııııııııınn kızLarrr
Ayy vaLLa beni teLaş sarıo siz bohçaLarı anLatırken
Bende dedım istemıorum bohça fLn karşıLıkLı anLaşaLım yapmayaLım..Ben zaten kuraLcıLığı sevmıorum öLe hersey adetLere göre oLsun kasıo vaLLa ne yaLan söLiim =)))
Anneme de söLedim bohça işini yapmayaLım die..O da sen karışma biz annesiyLe konuşur anLaşırız dedı..İyi dedim ıkınız birbirinize yapın
Günaydıııııııııınn kızLarrr
Ayy vaLLa beni teLaş sarıo siz bohçaLarı anLatırken
Bende dedım istemıorum bohça fLn karşıLıkLı anLaşaLım yapmayaLım..Ben zaten kuraLcıLığı sevmıorum öLe hersey adetLere göre oLsun kasıo vaLLa ne yaLan söLiim =)))
Anneme de söLedim bohça işini yapmayaLım die..O da sen karışma biz annesiyLe konuşur anLaşırız dedı..İyi dedim ıkınız birbirinize yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?