• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Allah herkese sağlık,mutluluk,huzur,hayırlı para versin. Vallahi ne mutlu..Evlenen arkadaşlarım boşandı bile. Bu devirde çok zor ya bu işler.Şükretmek lazım tabi.Bak annem gibi konuşmaya başladım bile ben:1:Olmuşum artık

haklısın..hakkımızda herşeyn hayırlısı olsn inşl..

:)) Gece gece güldürdünüz beni. Halimize şükredelim tabi. Yeter ki ödeyecek gücümüz olsun, Allah kimseye muhtaç etmesin.

Günaydın canlarrrr:64:
neeone, burhecan, gokdenn hoşgeldinizz kızlarrrrr:79:
Tarihi tahminide olsa yazanalrı ilk sayfaya ekledim bilginize...

ya daha çalışmıyorum ben ve farklı illerdeyiz ben işim olsun önce istiyorum ve farklı illerde olunca nişanlılık sözlülük zor olur diyorlar bende cesaret edemiyorum

bana bıraktılar master yapıyorum şuan iş olanaksız o yüzden çalışmayacaksın istersen söz olabilirdediler eylülde nişan seneye yaza düğün diyor erkek tarafı bide biz kasım 2010da aileleri tanıştırdık onun birsürü akrabası il dışından kalkıp bize geldiler ama düşün kaç ay oldu hala ben bekletiyorum çünkü sevgilimle hiç görüşemiyoruz mesafe çok uzak bende nişan yaparız nerdeyse 1,5yıl var bekleme süresi yorar diye zaman geçirmek amacındayım sanırım

bana bıraktılar master yapıyorum şuan iş olanaksız o yüzden çalışmayacaksın istersen söz olabilirdediler eylülde nişan seneye yaza düğün diyor erkek tarafı bide biz kasım 2010da aileleri tanıştırdık onun birsürü akrabası il dışından kalkıp bize geldiler ama düşün kaç ay oldu hala ben bekletiyorum çünkü sevgilimle hiç görüşemiyoruz mesafe çok uzak bende nişan yaparız nerdeyse 1,5yıl var bekleme süresi yorar diye zaman geçirmek amacındayım sanırım

canım hayırlı işler uzatmaya gelmez der bizim büyükler.bence çok fazla dallandırıp budaklandırma.söz yapın.eylülde güzel bi nişan yaparsın.

kızlarrr.....slm bende 2012 gelını olmaya karar verdım bı kac gun once :1:

Back