2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
neenone ben de benimki Ankara'dan yanıma gelsin diye bekliyordum, neyse senin durumunda farksızmışAnkara' da mı olacak kısmetse düğününüz?? Yoksa erkek tarafı başka mı?

Teşekkür ederim:)) Ankara'dayım ve çeyizimi buradan almak istemiyorum. Gönlüm İstanbulda yana ama çalışırken 4-5 gün izin alıp oraya nasıl giderim bilmiyorum. Sen nerde oturuyorsun?

ben istanbuldaym cnm.neden ankaradan almak istemıyorsun merk ettm?

neenone ben de benimki Ankara'dan yanıma gelsin diye bekliyordum, neyse senin durumunda farksızmışAnkara' da mı olacak kısmetse düğününüz?? Yoksa erkek tarafı başka mı?

Nikah Ankara' da olacak, düğün Erzincan' da. Erkek taraf Erzincanlı, nişanlım Gebze' de çalışıyor. Senin ki nerde, sen nerdesin?

ben istanbuldaym cnm.neden ankaradan almak istemıyorsun merk ettm?

Canım İstanbul' da daha zevkli ve daha uygun fiyata şeyler var. Burda da elbette güzel şeyler vardır ama burayı fazla bilmiyorum ben, İstanbul' da nerde ne var bilen akrabalarım var.

Canım İstanbul' da daha zevkli ve daha uygun fiyata şeyler var. Burda da elbette güzel şeyler vardır ama burayı fazla bilmiyorum ben, İstanbul' da nerde ne var bilen akrabalarım var.[/QUOTE]

anldm cnm sen bilirsn o zaman ama benim tavsiyem markaların her yerde fiyat ve modelleri aynı oldgu için belirli markalardan imkanın warsa ufak ufak şeyler al hoşuna gittikçe.çünkü aradgn zaman içine sinicek şeyleri bulamayabılırsn..mesela karaca,emsan,linens vs vs her yerde aynı kampanyalarda oluo takip et derim çünkü snra çok zor olur..

Öyle tabi doğru söylüyorsun, burdan da bakarım. Ben her yerde olan markalardan ziyade daha ufak mağazalarda çok daha güzel şeyler görmüştüm İstanbul' da. İnşallah zamana yayarak alırım elzem eşyaları. Sen neler aldın çeyizine?

neenone

Ben Bursa'dayım.Düğün Ankara'da olacak,Ankara'da çalışıyor çünkü :2: Ondan sordum Ankara'da düğün yapılabilecek mekanları araştırıyorduk biz, fikir alış verişi olsun istedim. Hadi hayırlısı, ne zor işler ya..

Son düzenleme:
Canım burda çayyolunda güzel yerler var. Başka bilmiyorum ama araştırırım, ben de arada bir nikah salonu bakıyorum

cnm ben en çok mutfak eşyası almşm farketmeden walla ayrı bi ilgim var mutfak eşyalarına :) bikaç nevresim takımı,2 yatak örtüsü ,çelik tencere takımı ,teflon tava seti,havlular,battaniyeler aldm .bide siemens te ötv indirmi varmış bu ay geçen gün elektrk supurgesıyle ütü aldık hatta bunları aldgmz için phılıps kettle 9 tl ye geldi:)

yazmayı unuttm brini kayınvalıdem almş 2 günlük yemek takımım 12 kişilk çatal kaşık setim birde 6 kişilk çatal kaşık setm war :) baya olmuş yahu

Oh oh maşallah rabbim daha çok versin inşallah :)) Benim için de mutfak çok önemli. Bazen kiralık evlere bakıyorum da, mutfağı güzel, istediğim gibi değilse istediği kadar ev güzel olsun yine de dönüp bakmıyorum. Çeyiz diyince de aklıma hemen tabak, çatal vs geliyor:))

evet gerçekten de öyle :)inş allah gönlümüze göre werir bide masa hazırlangnda değişik şeylerle servis etmek güzel olur senin dedgn gibi ufak yerlerde çok oluor böyle süslü servislikler :81:

Heyoo bernardo'da ay sonuma kadar kampanya var bakın biii. 100tl'e 50 tl, 200e 100,300e 150 tl çek var, rakamları doğru hatırlıyorsam. cazip geldi bana..

Son düzenleme:
evet gerçekten de öyle :)inş allah gönlümüze göre werir bide masa hazırlangnda değişik şeylerle servis etmek güzel olur senin dedgn gibi ufak yerlerde çok oluor böyle süslü servislikler :81:

Evet ben de çok severim değişik servis tabaklarını. Özellikle kahvaltı sofrası gözüme hitap etmeli, renk renk çeşit olmalı. Dümdüz beyaz kare kahvaltı takımı arıyorum ama henüz bulamadım.

Heyoo bernardo'da ay sonuma kadar kampanya var bakın biii. 100tl'e 50 tl, 200e 100,300e 150 tl çek var, rakamları doğru hatırlıyorsam. cazip geldi bana..

Canım dün burda bernardodan tabak takımı alıp defolu çıktığı için değiştirmekte zorlanan, memnun olmayan hanımları okudum ama her sette yokmuş galiba defo. Biraz şans işi gibi görünüyor. Ben bernardoya bayılırım, bir kaç yemek takımını çok beğeniyorum ama biraz pahalı buluyorum. Gidin eminönüne daha ucuza daha güzelleri var :))

kahwaltı takımı almak istıorum oraya mı baksam acepp?

belki fiyatları yukseltmişlerdir bazı markalar oyle yapıor çnku kampanya ollunca fiyatları yukseltıolar uyanıklar o zaman pek bi cazipliği kalmıor..bakmakta fayda war tabii..

mirador var ona bakıyoruz ama sitesinden baktık yani. Daha doğrusu ben beğendim başka da alternatif bakacağız artık ya. nikah için fazla gelir herhalde ama bir bak istersen canım

Çok güzel, çok şık ama nikah için çok fazla. Ben nikah salonları bakıyorum daha çok, düğün mekanları değil de. Keşke Ankara' da olsa düğünüm :)

cnm o istedgn düz tabaklardan esse de wardı haberin olsn..ama eminönünde her yere güwenmeyın walla herkes ucuz diye bildgi için artık normal markalarla aynı fıyata herşey.hatta çoğu zaman markaların kampanyalarından almak daha ucuza gelıor.

Öyle mi diyorsun? İşte gezicez bakıcaz başka çare yok. Esse yi beğeniyorum ama işte şimdilik sadece beğenmekle yetiniyorum. Kısa zamanda almaya başlarım inşallah. Benim kayınvalidem de başlamış yastık yorgan yatak örtüsü olaylarına ama Erzincan' da olduğu için göremiyorum maalesef.

Şans değil aslında ya, kontrol edeceksin orada,evde.Ama niye değiştirmesinler ki hemen geri dönüş yaptıktan sonra..Bilemedim. Ben çok beğeniyorum ya hatta kahvaltı seti beğendim gidip alacağım kısmetse. Meraklısına tabi.Eminönü'nün yeri ayrı tabi, ama Bernardo'yu da tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…