2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydın canlarr
esmam canım geldimm
evet yaa selin hala yok
meliscim okuycam konunu şimdi.
bende şartlardan dolayı çıkmak istiyorum.
ne servis var ne ssk var kuru maaş işte.ve huzursuzum

Günayydınnn böcüklerimmmm
Ben geldimm nasılsınızz bakimmm
Geç oldu biraz farkındayım fakatt ancakk toparlayabildimmmm.

insanın kafası rahat olmayınca huzursuz oluyor
aynen canım kafa dolu işte ((
ayy şöyle bir hasta olsamda yataklara düşsem 5 gün hiç kalkamasam ne iyi olurr
ayy evet yaa bende bende :))
Günayydınnn böcüklerimmmm
Ben geldimm nasılsınızz bakimmm
Geç oldu biraz farkındayım fakatt ancakk toparlayabildimmmm.

ben iyim canım sen nasılsın.
bekliyoruuzzz

Bende iyiyim mervemm nasıl kötü oluymmm
Kızlarr pazar gecemm rüyaa gibiydiii herşey çok güzeldiii
Cumartesi günü bütün hazırlıklarımı yaptım herşeyi kendim yaptık ikramlıkların pazar günüde teyzelerim yengelerim bişeyler getirmişti onlarıda ekledikk dolu doluu tabaklarr verdik...
Pazar sabahı evi hazır hale getirdik malum 60 kişiye yakındıkk
Sonra kuaföre gittik saçlarım harika olmuuştu ben şahsen çok beğendim.
İnsanın kendi günü olunca olmıycak beğenmiycek gibi geliyo ama çok beğendim içime sindi kısacası:78:
Sonra eve geldim, elbisemi giydimm beklemeye başladım arkadaşlarım akrabalarımız bizim taraf geldi ve artık bir tek erkek tarafının gelmesii bekleniyoduu
İşte o andaa heycan tavan yaptıı, herşey konrolüm dışındaydı sanki, yerimde duramıyordum, dakikalar geçmedii.
Sonunda geldilerrr herkes yerine oturduu salon tıklım tıklımm herkese hoşgeldin dedim.
Sonra kahveleri yaptım ben sadece sözlümün ailesine ve sözlüme kahve verdim. Sözlümünkini ayrı götürdüm tabi bastım tuzuu yani biraz fala akmış tuzluk
Sonraa herkesin kahvesi bitmesi beklendi vee istendim babam verdi
sonra tekrar herkesii öptüm sonraa bi ara verildi sonra yüzükler sonraa ikramlarr, çikolata ve kapanışşşş
Herşey benim için aksiliksizz sorunsuz ve şahaneydiiii
En kötü günümüz böyle olsun inş.

canım yaaaaaaa çok sevindim herşeyin güzel geçmesine çok mutlu oldum atlattın çok şükür
darısı en kısa zamanda başımıza inşallah
hani kız resimler nerde

Canım şimdilik resimler yok inan kaç gün oldu ben bile daha bişeye bakamadım, hafta sonu bakmam lazım nelerr takılmışş objektifee

Her şey gönlüne göre çok olmuş çok sevindim. Rabbim tamamını erdirsin inş. Ne güzel kimse seni yanlız bırakmamış. Çok şanslısın

iviiitttt

ayy b de bu arada ben haftaya cuma eminönüne gidicemde nişan tepsisi,mendil,havlu vs neresinde bulabilirim biliyimde en azından bulmakta zorlanmam

mervem inş. denk gelirse bende seninle geleyim bende hala gidemedim eminönüne
bohçalar için süs çiçekler almam lazım. selinin aldıkları gibi bir şey arıyorum. selincim tarif et de gidek bulak yaa. ama ben c.tesi öğleden sonra gidebilirim. Çünkü çalışıyorum o gün

canım ya benim cumartesi pazar sınavım var

perşembe ayrılcam işte.cuma giderim diyorum işte izin almazsın dimi.nişan için alcan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…