2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
dün akşam benimkiyle ailesi dayımlardalardı.gece 12 ye geliyodu eve döndüklerinde.
bizim ailecek tanışma imkanımız olmadı uzakta oldukları için.dayımlara gittiler.dayımlarda onlara gitcekmiş

dün akşam benimkiyle ailesi dayımlardalardı.gece 12 ye geliyodu eve döndüklerinde.
bizim ailecek tanışma imkanımız olmadı uzakta oldukları için.dayımlara gittiler.dayımlarda onlara gitcekmiş

12ye kadar kaldıklarına göre birbirlerini sevmişler demektir.
Bizimkilerde ilk gittiklerinde eve bir döndüler saat 1:00
Babam da diyor ki "oo saat kaç olmuş ya? Ne kadar oturmuşuz :) "

Hayirli ugurlu olsun cnm ilk telasi atlattn sonunda :)

meliiiiiiiiis selam sende mi trye gelin gideceksin?

selam tanya evet ben türkiyeye gelin gidecegim sende mi yoksa? :)

selinim hayirli olsun canim.. :)

merve nilay esma ve diger gelincikler sizde iyisiniz insaAllah??

benim basima bugün yine kötü bisey geldi.. ve icimi dökmeden yapmicam..

az sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar

Meliscim öncelikle çok geçmiş olsun. Mutlaka şikayet et o kadını hakkını yedirme

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali r.a.)

Selincim hala seni bekliyoruz. Nerelerdesin?

Mervem nasılsın bu gün ?

Ben iyiyim ama biraz da uykuluyum :95:

meliscm esmaya katılıyorum asla hakkını yedirme sonuna kadar savun çok sinir oldum o kadına mı desem insana benzer mahlukatmı desem aptal şey.

esmam ben iyiyim canım sende ne var ne yok.
evet selin gelmedi ya işlerini toparlasada gelse bi an önce

Ne olsun bildiğin gibi uğraşıp duruyorum :)
Dün ablamdaydım. Görümcesi de bizle yaşıt o da ablamdaydı.
Kolonya arıyordu bir ara. Bana sordu. Esma kolonya varmı dedi.
bende yan odada sandığın üstünde taaa ablamı istemeye gelirken aldığınız çiçek kolonyası olacaktı bir bak dedi. Kardeşimde dedi ki: iyi de niye açıklama yapıyosun şimdi dedi. Bende : ee hatırlasın diye dedim. Kardeşim tekrar sordu görümceye: Hatırladın mı dedi. Görümce : Malesef hatırlamadım dedi. (boşa iki saat anlattın der gibi kafa sallayarak) Kardeşim tekrar bana döndü : bak hatırlamamış gördün mü boşa yordun ağzını iki saat. Bende dedim ki : EEE napim ya? Bak ben hatırlıyorum. O da hatırlar sandım. Ben ne bilim hafızasının zayıf olduğunu :

Görümcesi de aşk olsun aşk olsun aşk olsun esma der gibi baktı :) ama napim öle

Meliiis selam evet bende...sen almanyanin neresindensin? nereye gidiceksin peki? ya ben heidelbergteyim istanbula gidicem de bu gidisle 2013 anca aglicam valla artik

Canlar ben geldim nasilsiniz insaAllah?

Mervem esmam cok tesekkür ederim desteginiz icin moral verdiginiz icin diger konuda cevabimi yazdim burada laf kalabaligi olmasin diye kisaca sunu söyleyim simdilik ise devam etmeye karar verdim Allahtan hayirlisi bakalim daha neler görecegim.. Diger konumda detaylica okuyabilirsiniz canlar.

Bugün pa$amdan bi msj aldim ve moralime coook iyi geldi. Kayinannemle nevresim ve pike takimi bakmaya gitmisler ve 3 takim almislar. Biri kendi annecigime diger ikisi bizim icin. Cok sevindim cok mutlu oldum. Buda bana moral olmus oldu kizlar.

Siz napiyosunuz? mervem sen neden isten cikacaksin peki anlatmak istermisin?

tanya canim ben kocaeline gelin gidicem. Sen neresine gideceksin? Ancak 2013de olma sebebi ne peki? Askerlik filan mi var yoksa maddi sebeblerden dolayimi? Yada aileler mi erken olsun istemiyor?

Günaydın Kızlar
Nasılsınız bu sabah :)
Bu gün perşembe oldu ama hala Selin yok

Meliscim senin adına çok sevindim.
Haksızlık karşında eğilmenin ezikliğini yaşamaktansa
haksızlık karşında hakkını arıyor olabilmenin onurunu yaşayabildiğin için

Mervem nerelerdesin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…