- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Daha olmadın mııben burdan başkaa siteye girmiyorum pek, topiğini sabırsızlıkla bekliyorum resimlerinide eklersinn görürüzzz
Bende açıcam şu sözü bi atlassakk off offf bide elbise olayı çıktıı elbise bakmaya gitcezz yüzük alcazzzzz
siz nasıl yapcaksınız cnm sahii onlar biraz erken gelicek sonramı alışverişe gitceniz, bohça olayı felan olcakmı nişanda
oldum bile
canım onlar uzakta oldukları için o takım elbsesini kendi alcak ben abiyemi kendim alcam.ben mayıs sonu alcam kıyafetimi.
yüzüğüde istemeyle nişan arası 1 hafta olcak o arada alcaz.
bohça olmicak.anlaştık biz düğünde yaptırcam.
düğüne kadar zaten kullanılmıyo.gerek duymadım
İyiymiş o zaman daha düğüne çok varr o zaman rahat rahat yaparsınnn
Bende sözden sonra yavaş yavaş başlıycamm bohçe işinee
bide benim isteme nişan arası 1 hafta.o yüzden sıkışıklığa getirip saççma sapan şeyler aldırmak-almak istemiyorum.herşeyin en güzelini aldırcam düğünde
Çok mantıklıı nişanlanmanın en güzel kısmı bohçaa kısmıı zaten, acele etmedne içine sinenleri alırsınn, bende o yüzdne nişan için acele etmiyorum eylüle kadar hallederim allahın izniylee
evet bohça olmayıncca beleşe gitmiş gibi hisseder insan dimi
düğüne yakın aldırcam hem nişanlıyken nişanlıma sorarım ne tarz çamaşırlardan hoşlanır diye ona göre aldırırım:78: ama şimdi soramam
bal böceğmm eklemişşsn 2 haziran tşkrlerr :) allah kısmet eder inş..
bende geldim kızlar:)) kendime göre topik buldum:)) bizim mayısın ilk haftası istme ve söz olacaktı eylülde nişan yazada düğün dediler ama babam erken söz için demiş sadece fikrim bu sen bilirisin dedi ama bende uzun olmasından korktum sorun falan çıkmasını istemiyorum eylülde direk isteme nişan olsun dedim ama henüz belli değil iki anne telefonla halletmeye çalışıyor konuyu:) ksmet bakalım ne olacak belirsizlik daha kötü birşye ya
bende geldim kızlar:)) kendime göre topik buldum:)) bizim mayısın ilk haftası istme ve söz olacaktı eylülde nişan yazada düğün dediler ama babam erken söz için demiş sadece fikrim bu sen bilirisin dedi ama bende uzun olmasından korktum sorun falan çıkmasını istemiyorum eylülde direk isteme nişan olsun dedim ama henüz belli değil iki anne telefonla halletmeye çalışıyor konuyu:) ksmet bakalım ne olacak belirsizlik daha kötü birşye ya
böcüğüm albümlerimde türban modelleri ve kıyafet diye klasörler var.türbanın morlu olanına,kıyafetinde petrol mavisine (bolerosu dabtelli olcak)karar verdim.bi bakar mısın fikrini almak isterim :78:
Canımm harikaa modellerrr ama renk olarak ikisi farklı olmıycak değilmii, mormu olcakk petrol mavisimi, elbise çok güzle amaa bayıldımm
canım elbise petrol mavisi olcak.
türbanda o mor modelin aynısının petrol mavisi olcak.
ayy begendiğine çok sevindim tatlım yaaa
o göğüs altındaki taşların rengindede ayakkabı alcam.tacımda o taşlar gibi olcak zatenayyhhh heycan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?