2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

oldum bile
canım onlar uzakta oldukları için o takım elbsesini kendi alcak ben abiyemi kendim alcam.ben mayıs sonu alcam kıyafetimi.
yüzüğüde istemeyle nişan arası 1 hafta olcak o arada alcaz.
bohça olmicak.anlaştık biz düğünde yaptırcam.
düğüne kadar zaten kullanılmıyo.gerek duymadım

İyiymiş o zaman daha düğüne çok varr o zaman rahat rahat yaparsınnn
Bende sözden sonra yavaş yavaş başlıycamm bohçe işinee

İyiymiş o zaman daha düğüne çok varr o zaman rahat rahat yaparsınnn
Bende sözden sonra yavaş yavaş başlıycamm bohçe işinee

bide benim isteme nişan arası 1 hafta.o yüzden sıkışıklığa getirip saççma sapan şeyler aldırmak-almak istemiyorum.herşeyin en güzelini aldırcam düğünde

bide benim isteme nişan arası 1 hafta.o yüzden sıkışıklığa getirip saççma sapan şeyler aldırmak-almak istemiyorum.herşeyin en güzelini aldırcam düğünde

Çok mantıklıı nişanlanmanın en güzel kısmı bohçaa kısmıı zaten, acele etmedne içine sinenleri alırsınn, bende o yüzdne nişan için acele etmiyorum eylüle kadar hallederim allahın izniylee

Çok mantıklıı nişanlanmanın en güzel kısmı bohçaa kısmıı zaten, acele etmedne içine sinenleri alırsınn, bende o yüzdne nişan için acele etmiyorum eylüle kadar hallederim allahın izniylee

evet bohça olmayıncca beleşe gitmiş gibi hisseder insan dimi
düğüne yakın aldırcam hem nişanlıyken nişanlıma sorarım ne tarz çamaşırlardan hoşlanır diye ona göre aldırırım :78: ama şimdi soramam

bende geldim kızlar:)) kendime göre topik buldum:)) bizim mayısın ilk haftası istme ve söz olacaktı eylülde nişan yazada düğün dediler ama babam erken söz için demiş sadece fikrim bu sen bilirisin dedi ama bende uzun olmasından korktum sorun falan çıkmasını istemiyorum eylülde direk isteme nişan olsun dedim ama henüz belli değil iki anne telefonla halletmeye çalışıyor konuyu:) ksmet bakalım ne olacak belirsizlik daha kötü birşye ya

evet canım yaa belirsizlik gerçekten çok kötü

hoşgeldin cnm..hayırlısı olur inş

Aramıza hoş geldin cnmm
Bencede belirsizlik kötü bişeyy adını koysaydınız keşkee, sen eminsen bi yüzük takmak iyidir bizimde sizin gibii 1 sene var evlenmemeize nişan eylülde ama bizimkiler adı konsun istendi.

Akimel cnm bu arada senide ilk sayfaya ekliyelim haziran olduğu belli günü de söylersen yazayımm cnm

böcüğüm albümlerimde türban modelleri ve kıyafet diye klasörler var.türbanın morlu olanına,kıyafetinde petrol mavisine (bolerosu dabtelli olcak)karar verdim.bi bakar mısın fikrini almak isterim :78:

böcüğüm albümlerimde türban modelleri ve kıyafet diye klasörler var.türbanın morlu olanına,kıyafetinde petrol mavisine (bolerosu dabtelli olcak)karar verdim.bi bakar mısın fikrini almak isterim :78:

Canımm harikaa modellerrr ama renk olarak ikisi farklı olmıycak değilmii, mormu olcakk petrol mavisimi, elbise çok güzle amaa bayıldımm

Canımm harikaa modellerrr ama renk olarak ikisi farklı olmıycak değilmii, mormu olcakk petrol mavisimi, elbise çok güzle amaa bayıldımm

canım elbise petrol mavisi olcak.
türbanda o mor modelin aynısının petrol mavisi olcak.
ayy begendiğine çok sevindim tatlım yaaa
o göğüs altındaki taşların rengindede ayakkabı alcam.tacımda o taşlar gibi olcak zaten ayyhhh heycan yaptım

Ayy evet mervee o taşlı ayakkabılardna bende sözde giymek için alıcaktım, iyi düşünmüşsün çok hoş olur hem daha sonrada her kıyafetle giyebilirsin.
Güzel konbin yapmışsın cnm, bende nişan için mor, turkuaz yada fuşya düşünüyorumm ay bi geçseydi şu günlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…