2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günün Fırsatı: Düğün gününüzü ölümsüzleştirin! Hanngarphotography'nin vizyon sahibi ekibi tarafından, en özel anlarınızın kare kare fotoğraflanacağı 2 harika fırsat grupfoni’nin %86’ya varan indirimiyle geliyor! (9 ay boyunca geçerli!)

Bu çalışma sonucunda size teslim edilecek olan

50 adet Konsept fotoğraf Çekimi, seçilecek 50 adet fotoğrafın yer alacağı Dijital Albüm ve seçilecek 1 fotoğrafın Renkli, 1 fotoğrafın Siyah-Beyaz Büyük Boy ve CD Basımı 1000 TL yerine %81 grupfoni indirimi ile sadece 199 TL!

ya da dilerseniz;

100 adet Konsept ve Hikaye fotoğraf Çekimi, seçilecek 100 adet fotoğraftan oluşan Dijital Albüm, seçilecek 2 fotoğrafın Renkli, 2 fotoğrafın Siyah-Beyaz Büyük Boy Basımı ve tüm fotoğrafların CD’ye Basımı 2000 TL yerine %86 grupfoni indirimi ile sadece 299 TL!

Hikaye fotoğraf Çekimi; Gelin ve Damat’ın Nikah anına kadar yaşadıklarını içeren fotoğraflardan oluşmaktadır.

Bu kampanya 23 nisan 2011 – 23 Ocak 2012 tarihleri arasındaki 9 aylık süre boyunca geçerlidir.

Kuponunuzu satın almadan önce firmayla uygunluk durumu için iletişime geçiniz.

Firmanın uygunluk durumuna göre rezervasyonunuzu düğün tarihinizden 2 hafta önce teyit ettiriniz.
Bu kampanya dış çekim, mekan çekimi ya da stüdyo çekimi şeklinde gerçekleştirilebilir.

fotoğraf şirketi, siteye kayıt ve diğer gerekli detaylar hakkında geniş bilgi için
linkimiz aşağıdadır:https://www.grupfoni.com/r/lepidoflaky$0040hotmail.com

Ayyy bii mobilyalarr gördümm harikaaaa
bir an öncee evlenesim geldiiiii

kızlar slm sızlere bısı danısmak ıstıyorum 7 8 temmuz 2012 de dugun yapmayı planlıyoruz. baska tarıh alternatıfımız malesef kı yok.o yuzden bu yaza gırerken yavas yavas salon bakmaya baslasak cok mu erken olur.sımdı ramazandan oncekı hafta oldugu ıcın herkesın o tarıhe yonebılecegını dusundum ve bazı sebeplerden dolayı da baska tarıh alternatıfımız malesef kı yok sızler nasıl yapmayı planlıyorsunuz

orayı hemde çok uygun diyolar ya

Evett aradığım herşeyy varr yaa çok güzell bütün eşyalarımı ordan alabilirim nasip olursa fiyatlarda normall bencee

Canım 1 sene öncesinden bence çok erkenn en azından 2012 ye girildiğinde ocakta felan bakarsın. Hayat bu herşey olabilir, ama illaki istediğin bir mekan varsa kapora bırakabilirsin.

Canım 1 sene öncesinden bence çok erkenn en azından 2012 ye girildiğinde ocakta felan bakarsın. Hayat bu herşey olabilir, ama illaki istediğin bir mekan varsa kapora bırakabilirsin.[/QUOTE]

banada sankı bıraz erken gıbı gelıo ama nısanımı da eylul ekım ıstıodum 2011de subat ayında gıttıgımızde ıstedıgımız salona hıc yer bulamadık aralık 17ye kaldı o yuzden tedırgınım

Canım nerde ikamet ediyosun bilmiyorum yada nerde nasıl bi yerde istiyosun ki bu kadar dolu. Ben geçen gün sordum haziranda bile boş salonlar buldum. Benim nişanım kısmetse eylülde olucak. Haziran başı tutmayı düşünüyorum.

bursadayım cnm ben ozellıkle cumartesı gecesı ıstedık. begendıgımız salonda yıldırım düğün sarayı bakabılırsın ıstersen. nısan ıcın tuttuk orayı. dugun ve kına ıcınde bakalım zaman ne gosterıcek

Anladım cnm belki orası farklıdır salon kısıtlı mı bilmiyorum ama. Ben ist.dayım ben evime yakın olsun istedim çok yakınımda 5-6 tane varr biri muhakkak olur diye düşünüyorum.
Sende inş. içine sinen bir yer bulursun cnm

Gelincikler ben geldim biraz gec geldim herkesi kacirdim

Nasilsiniz?

Bende ni$an elbisesi bakmak istiyorum ama malum bizim olayimiz coook karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…