2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Allah razi olsun onlardan. Bende eminim ailelerimiz bize yardim edecekler. Ama ben yinede mümkün oldugu kadar herseyi kendimiz karsilayalaim diyorum. Bakalim hayirlisi.

Dün hatta kayinannem anneme diyor ni$ani fazla uzatmayalim bu ki$ alalim kizimi :53:
ailen eğer kendni hazır hissediyosa neden olmasın hayırlı iş çok uzatmaya gelmez derler :69:
Ben daha önce annesine hiç bişey almadım zaten 4 aydır felan tanıyorum. Yani yüzyüzee 4 aydır görüşüyoruz. O beni ilk gördüğünde çeyizim için antika değerinde hediye vermişti.
Çiçekte alcam tabide kuru kuru olmasın dedim, giycek bişey almak istemiyorum beğenmez yada benim hatrım için giyerse üzülürüm. Ama mutfağa aldığım şeyi heleki tabakları illaki kullancak diyee onu tercih ettimm bilemiyoomm bizimki okeylerse rahatlıycam:23:
canım kadınların doğasında kendinden önce evine yatırım yapmak vardır.daha lise stajımda bile gidip giysi almak yerine eve tuzluk tabak çanak alırdım.eminim alacagın bir penyeden daha çok severek kullanacaktır tabakları :56:
Değiştim balımm :24:
sağol bitanemmmm :54:
BENİM hediye alasım yok
anneler günü yokmuş gibi davransak olmaz mı??

:36:

:60::60::60::60: manyak olmaz tabi sen sözlüsün :60:

kardeşim msj atmış

öşşş yazmış

bende cevap attım

esra bi s..r git

sürekli konuşuyor ya .uyuyorum sürekli anlatıyor anlatıyor anlatıyorr..başım şişti yaa :27:

Back