2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Dersin cnm hiç merak ett, zaman bundan sonraa daha çabuk akıcak yalnız o 13 gün geçmezz onu bilirim. Hayırlısı canım iş beklemek olsun sağ salim gelsinlerde :16:

Amiiiin canım hayrlısyla gelsin bi kavuşayım aşkıma ah çook özledim be selinim gerçektende geçmemeye başladı dediğin gibi:31: nasıl bi heyecandır bu ya kıyafetlerimi 2 hafta öncesinden hazırladım Oxxo'yu talan ettim maaşın yarısı gitti yazlıklarımı yeniledim napym 2 senedir aynılarını giyiyodum bahaneyle değişiklik oldu:1:

selincim nasılsın bu gün hazırlıklar ne durumda?
Neler yapıyorsunn?

Bu sabah iyiyim cnm, hava böyle bozmasaydı dahada iyi olabilirdimm :44: Sen nasılsın bakemmm esmam
Hazırlıklarr bitti bitcek gibii mendillerde son 5 dene kaldııı, yapılanların hepsini ütüledim, erkek mendilerini süsledim. yarın da söz havlumu alcamm.
Bugünde elbise bakmayaa gitmem lazım öylee işteee :97:tatlı telaşlarrr

Bu sabah iyiyim cnm, hava böyle bozmasaydı dahada iyi olabilirdimm :44: Sen nasılsın bakemmm esmam
Hazırlıklarr bitti bitcek gibii mendillerde son 5 dene kaldııı, yapılanların hepsini ütüledim, erkek mendilerini süsledim. yarın da söz havlumu alcamm.
Bugünde elbise bakmayaa gitmem lazım öylee işteee :97:tatlı telaşlarrr

Benden her geçen gün iyiye gitmeye çalışıyorum işte..
Hazırlıklarım duruyor öylece.. hiç ayağım almıyor hiç bir yeri heves kalmadı herhalde

Söz mendillerinin resimlerini çekde bir bakayım :)
Nilaya dediğim gibi elbise almak için mutlaka vizyona uğrayın derim. Süpeer bir elbise gördüm
Söz kesilmiş olmasaydı mutlaka onu alırdım.

Sözden sonra ekliycem canım hepsinii inş.
Vizyonun sitesinden bakılmıyoo işte mağazası nerde varr uğrayayım orayada.
Canım bence bir an önce işe koyul bak sonra herşey yarım kalırr, yap kaldırr aklından gitsin en azındannn tatlımmm

Sözden sonra ekliycem canım hepsinii inş.
Vizyonun sitesinden bakılmıyoo işte mağazası nerde varr uğrayayım orayada.
Canım bence bir an önce işe koyul bak sonra herşey yarım kalırr, yap kaldırr aklından gitsin en azındannn tatlımmm

Vizyonda zaten elbisenin resmini çekmek de yasakmış annem ordan aldı kıyafetini benim beğendiğim elbisenin resmini çekerken uyarmış kadınlar

Selincim biliyorum biliyorum ama nedense ayağım almıyorr :50:

hadi bu akşama niyetleniyorum inş. gidicemm

Gitt cnm gitt hallet işlerinii
Bende bu akşam bakınıym birazz havada yağışlı nasıl olcaksaa:26:

Back