- Konu Sahibi bal_bocegi
-
BENİM hediye alasım yok
anneler günü yokmuş gibi davransak olmaz mı??
ailen eğer kendni hazır hissediyosa neden olmasın hayırlı iş çok uzatmaya gelmez derlerAllah razi olsun onlardan. Bende eminim ailelerimiz bize yardim edecekler. Ama ben yinede mümkün oldugu kadar herseyi kendimiz karsilayalaim diyorum. Bakalim hayirlisi.
Dün hatta kayinannem anneme diyor ni$ani fazla uzatmayalim bu ki$ alalim kizimi
canım kadınların doğasında kendinden önce evine yatırım yapmak vardır.daha lise stajımda bile gidip giysi almak yerine eve tuzluk tabak çanak alırdım.eminim alacagın bir penyeden daha çok severek kullanacaktır tabaklarıBen daha önce annesine hiç bişey almadım zaten 4 aydır felan tanıyorum. Yani yüzyüzee 4 aydır görüşüyoruz. O beni ilk gördüğünde çeyizim için antika değerinde hediye vermişti.
Çiçekte alcam tabide kuru kuru olmasın dedim, giycek bişey almak istemiyorum beğenmez yada benim hatrım için giyerse üzülürüm. Ama mutfağa aldığım şeyi heleki tabakları illaki kullancak diyee onu tercih ettimm bilemiyoomm bizimki okeylerse rahatlıycam
sağol bitanemmmmDeğiştim balımm
BENİM hediye alasım yok
anneler günü yokmuş gibi davransak olmaz mı??
ailen eğer kendni hazır hissediyosa neden olmasın hayırlı iş çok uzatmaya gelmez derler
selam güzel kızlaarrr
ben geldiiimm
selam güzel kızlaarrr
ben geldiiimm
Çok saçma bir şarkıymış yaa ıyyykkk
Adım Esma benim :)
Kızlar nickime kaderim göz kırpmayı kes artık çok sıkıldım yazıcaktımda sığmadı :)
Esmahül hüsnaa güzell isim canmm
İlerde kızım olursa rabbim nasip ederse koyabileceğim ismlerden
İnşallah inşallah ben ismimi çok seviyorum bu yüzden
esma sultan
esma ül hüsna
esma nur diye seslenenler oluyor çok hoşuma gidiyor benim
kardeşim msj atmış
öşşş yazmış
bende cevap attım
esra bi s..r git
sürekli konuşuyor ya .uyuyorum sürekli anlatıyor anlatıyor anlatıyorr..başım şişti yaa
kızlar kusuruma bakayın yok oldum birden mayışları dayıttıkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?