- Konu Sahibi bal_bocegi
-
canım hoşgeldn.işinin iyi geçmesine sevindim kuzum ya yeni ortamlara ayak uydurmak çok zor malesef.
Ben ilk tanıştığımızdan beri yani 4 senedir anne diyorum hiç zorlanmadım ama babasına baba diyemiyorum kendi babama aşırı düşkünümdür ondan hala baba kelimesini kayınpederime 2 3 defa ancak demişimdir genelde bi hitapta bulunmuyorum
Ben hem anne hem baba demek te zorlanicam galiba
ben hiç bi hitap kullanmıyorum ikisinedeyüzük takılsında bakarık
Amaaaan hemen alıştırmaya çalış kendini valla yoksa çok zorlanırsın ama bekliyolarda hani gözünün içine bakıolar desin diye belli oluyo yani onlarda hevesleniyolar tabii
benim bi tanıdıgımda öyle kaynanası genç.abla de demiş kadın.abla dyo
benim bi tanıdıgımda öyle kaynanası genç.abla de demiş kadın.abla dyo
Selam gelincikleeer nasilsiniz :)
Bugün benim ilk is günümdü. Bana verilan ayakkabi bir numara kücük önlügüm ise bir numara büyüktü. Yani ayaklarim biraz sIkisti. Bedenim ise cuvalin icindeymis gibiydi. :) Ama ben gittim degistirdim sonra. Isim fena saylimaz. Cok fazla yorucu da degil ama tabi ki yine evde oturmak gibi de degil calismak. InsaAllah en azindan bir kac ay calisip para biriktirebilirim. Rabbim hayirli huzurlu calismalar nasip etsin bizlere insaAllah :)
Ben annem icin canta cüzdan ve buluz almayi düsünüyorum da bulabilirsem. Ama ancak cumartesi günü bakarim öyle görünüyor sanirim. Isten eve geliyorum yorgun düsüyorum bakalim belki giderim hafta ici. Biz evde toplanip yemek filan yiycez. Anneme süpriz olacak :)
Canımcım bende çiçek ve güzel bi bluz alıp giderim kaynanamaanneciğimde yazlık ayakkabı istiyodu onada bi ayakkabı alıcam
Ben ilk tanıştığımızdan beri yani 4 senedir anne diyorum hiç zorlanmadım ama babasına baba diyemiyorum kendi babama aşırı düşkünümdür ondan hala baba kelimesini kayınpederime 2 3 defa ancak demişimdir genelde bi hitapta bulunmuyorum
Günaydıııııın güzellikleeeeeer 2012nin en güzel gelin adaylarıııı:80:
Günaydınn nilayımm nbrrr
çook iiimm böceğim her ne kadar uykusuz olsamda askerimin gelmesine 13 gün kaldısen nasılsın canım ben ne tür şeylerden hoşlanır biliorum giyim zevkinide bidiğim için sorun olmaz ama sen ev içinde güzel bi süs eşyası alablirsin
günaydın kızlarrrr
Günaydın mervem nasılsın, sen neden nickini değiştin balımmm
Bu uykusuzluk yorgunluk herkeste var, sanırım bahardan bi havalar düzelsede acık ısınsak yaww
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki bende asker yolu bekledim, benimki ocakta geldi o 5,5 ay nasıl geçtii bana sorsunlarr. Gerçi şimdi o günleri hiç yaşamamış gibiyiz. Doğuda ağır şartlarda yaptı ölüp ölüp dirildim rüyalarıma girdi geçti bitti şükür. Sonrası akıp geçti zatenn darısı başına canım. Bu son zamanlar daha zor geçer şimdi sana.
Canım aslında ben kap kacakk almaktan çok hoşlanıyorumBlendır seti yada yemek takımı düşündüm. Bizimkine bi danışayımda ona göre karar vericemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?