2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım hoşgeldn.işinin iyi geçmesine sevindim kuzum ya yeni ortamlara ayak uydurmak çok zor malesef.

Evet haklisin canim. Ama beni suan malesef diger isciler rakip yada tehlike olarak görüyorlar :) Ben ve bir kiz daha bi kadinin yanina alindik. Bizim yaptigimiz iside diger eski calisanlar istiyormus ama vermiyormuslar onlari oraya o yüzden bakalim ilerleyen zamanlarda nasil davranacaklar bize :)

Bugün herkese güler yüzümü gösterdim kimseye bi zararim da dokunmayi yanii :)

Ben hem anne hem baba demek te zorlanicam galiba

Amaaaan hemen alıştırmaya çalış kendini valla yoksa çok zorlanırsın ama bekliyolarda hani gözünün içine bakıolar desin diye belli oluyo yani onlarda hevesleniyolar tabii

Eminim öyledir de benimde yüregime agir geliyo damat bey benim anacigimi babacigimi sende bir kez görecek o zaman anne baba diyecek benim icin daha zooor

Bide benim kayinannem genc yani anneme göre cok genc. O kadar genc bi kadina anne diyebilecekmiyim

evet canım oluyo öyle kasma kendini alışırsın zamanla.ilk başta ayşe anne fatma anne vs dersin.zamanla alışırsın.ben ne halt ycem bakalım.hiç bişey kullanmıyorum ben

Canım ilk iş gününün güzle geçmesinee sevindim. Zaten ilk iş günü hep gerfgin geçerr inş. diğer günlerdee dahada iyi olurr herşeyy balımm

Canımcım bende çiçek ve güzel bi bluz alıp giderim kaynanama anneciğimde yazlık ayakkabı istiyodu onada bi ayakkabı alıcam

Aslında bende bluz düşündüm ama olurmu olmazmı beğenirmi beğenmezmi bilemiyorum. Benim hayatımda en sevmediğim hediyee bana kıyafet alınması nefret ederimmm. O yüzden de almak istemiyorum ayy nebiliymm çok kararsızımmm bu konudaa

Canım ben en başındna beri isimleri+ amca teyze şeklinde hitap ediyorum. Ama anne baba demekte zorlancağımı zannetmiyorum. Nişandan sonra başlarım herhaldee :82:

Bu uykusuzluk yorgunluk herkeste var, sanırım bahardan bi havalar düzelsede acık ısınsak yaww
Canım seni o kadar iyi anlıyorumki bende asker yolu bekledim, benimki ocakta geldi o 5,5 ay nasıl geçtii bana sorsunlarr. Gerçi şimdi o günleri hiç yaşamamış gibiyiz. Doğuda ağır şartlarda yaptı ölüp ölüp dirildim rüyalarıma girdi geçti bitti şükür. Sonrası akıp geçti zatenn darısı başına canım. Bu son zamanlar daha zor geçer şimdi sana.
Canım aslında ben kap kacakk almaktan çok hoşlanıyorum Blendır seti yada yemek takımı düşündüm. Bizimkine bi danışayımda ona göre karar vericemm

Canımcım darısı bize inş ah ah bizde şöle eskiye bakıp vay be askerlikte biteli kaç ay oldu diyebilcekmiyiz acaba valla nişan hazırlıkları bitti benide şafak sıkıştırmaya başladı balım hızlı geçiodu ama sanki son 2 gündür zaman yavaş geçiyo gibi eveeet öle bişeyde alabilirsin değişik ve güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…