- Konu Sahibi bal_bocegi
- #6.541
Günaydın kızlarr, iyi haftalar herkese..
naber kızzz napıyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr, iyi haftalar herkese..
naber kızzz napıyon![]()
Mervoş ve pinkim bu c.tesi bi gelinlikçiye gittim harika modeller varİşyerime yakın, toptancılık ta yapıyolarmış onun için bi sürü hazır model vardı sıra sıra dizmişler, 4 tane filan denedim o gün çok güzel ilgilendiler, bi tanesinin üstünü çok beğendim fransız danteli boncuk işlemeli pırıl pırıl çok zarif bi modeldi, aynı dantelden kolda yapıcak ama iki parça olarak tasarlanmış :26: Altına istediğim eteği diktirip o üstü alırsam 800 kiralık olur dediler, bugün nişanlıma da göstericem. C.tesi gelebilirseniz götürürm sizi de :)
ama iki parça düşünmemiştim orası kafamı kurcaladı, iki parça gelinlikler hakkında ne düşünüyosunuz?
He birde c.tesi kına yerimi de ayarladım, çok beğendim ferah bi dükkan böyle kına nişan için düzenlenmiş yeride evime yakın 300 e tuttukorkestra da ayarlamam lazım o ne kadar tutar sizce??
Mervoş ve pinkim bu c.tesi bi gelinlikçiye gittim harika modeller varİşyerime yakın, toptancılık ta yapıyolarmış onun için bi sürü hazır model vardı sıra sıra dizmişler, 4 tane filan denedim o gün çok güzel ilgilendiler, bi tanesinin üstünü çok beğendim fransız danteli boncuk işlemeli pırıl pırıl çok zarif bi modeldi, aynı dantelden kolda yapıcak ama iki parça olarak tasarlanmış :26: Altına istediğim eteği diktirip o üstü alırsam 800 kiralık olur dediler, bugün nişanlıma da göstericem. C.tesi gelebilirseniz götürürm sizi de :)
ama iki parça düşünmemiştim orası kafamı kurcaladı, iki parça gelinlikler hakkında ne düşünüyosunuz?
He birde c.tesi kına yerimi de ayarladım, çok beğendim ferah bi dükkan böyle kına nişan için düzenlenmiş yeride evime yakın 300 e tuttukorkestra da ayarlamam lazım o ne kadar tutar sizce??
ben çok karasızım gelinlik konusunda yaa ne yapacağımı hiç bilimyorum
sen türkan gelinliğe gelmiyecek misin hayatım?
oh ohhhiyiymiş fiyatıda bindallısını falan da veryolar mı.inşallah istediğin gibi olur kuzum.ben 2 parca geleinliklein çok rahatsız oldugunu biliyorum baska bilgim yok valla.orkestrada 200-250 bişeydir ortalama
benim nişanlığım 2 parça idi ama altı kat kat olduğu ve renkli olduğu için belli bile olmadı.
Gelinlik için üstüne tam oturmalı ve çizgisi çok belli olmamalı. yoksa iki parça olduğu hareket ettikçe belli olabilir.![]()
ben çok karasızım gelinlik konusunda yaa ne yapacağımı hiç bilimyorum
sen türkan gelinliğe gelmiyecek misin hayatım?
Beğendiğim üst tam oturdu, zaten arkadan sıktıkça sıkıyolar oturmasında napsınalt eteği benimde kat kat olucak, özel dikilceği için onuda oturturlar heralde, yinede bugün iyice bi konuşuyum belli olurmu diye inceleyim..
Orayı düşünüyodum ben ama bu son gittiğim yerden sonra yine kararsızım :26: Özel dikimi 1000 mi demişti türkan abla?
türkan abla 1000 demişti evet.kınalık bindallı ve kuaför içinde![]()
Off ne zormuş ya bu gelinliğe karar vermesi:44:
umarım canımmkızlarrr günaydın nasılsınız.
abcde canım ya üzüldüm durumları az çok tahin ediyorum hakkında hayırlısı umarım en kısa zamanda düzelir herşeyyyy![]()
canım nişanlım hiç kızmaz, akşam kızsın sabah hiçbişey yok gibi davranır. evlenelim bu kadar bile uzamayacak konular diyoüzülme cnm evlilik arifesinde oluo böyle şeyler. sabretmek güze şey ama soğukkanlı olmak lazım. yoksa sen üzülürsün. biraz bekle bakalım arayacaktır. o da strestedir şimdi. bol bol dua et Allah'a.
peki nişanlın genelde çok detay düşünür, hiç olmadık yere kızan konuşmayan biri mi?
canım ben sık boğaz etmiyorum zaten, evlilik hakknda bişey sorma bana dedi sormuyorum. evlenecekmiyim artık bunun hayalini bile kurmuyorum inanınGünaydın kızlarr, iyi haftalar herkese..
Canım biraz kendi haline bırak üstüne gitme bencede, tamam üzülüyosun belirsizlik çok geriyo insanı ama sabret illa biyere varıcak bunun sonu, kavgalarla soğumayın birbirinizden sen kendi hazırlıklarına devam et, o yüzüğü taktıysa nişanlında bişeyler yapması gerektiğini anlıcaktır elbet. Artık her aile yardımcı olmuyo malesef, bizde ikimiz kendi çabamızla kurcaz yuvamızı hiç olmadı sizde gücünüzün yettiğince kendiniz yaparsınız herşeyinizi. Ama durumları var anladığım kadarıyla, sizin çabanızı görünce destek olurlar gibi geliyo bana sen gönlünü ferah tut![]()
umarım canımm
canım nişanlım hiç kızmaz, akşam kızsın sabah hiçbişey yok gibi davranır. evlenelim bu kadar bile uzamayacak konular diyoamaben çok kırılıyorum
canım ben sık boğaz etmiyorum zaten, evlilik hakknda bişey sorma bana dedi sormuyorum. evlenecekmiyim artık bunun hayalini bile kurmuyorum inanın
akşam eve geldiğinde çağrı attı, gece konuşmadık kapadım teli uyudum, (uyuyamadım aslında çünkü ben onun sesini duymadan uyuyamıyorumsabah açmadım teli, öğlen açmıcam, akşam açmıcam, kursa gitmicem, gece açmıcam... beni merak edip iş yerimi arayana kadar ya da gelene kadar konuşmıcam onunla
![]()
biraz o uğraşsın benimlecanım sen sonuna kadar haklısın bırak merak etsin seni.anlasın neden böyle yaptıgını.sende kendini üzme.erkekler ilk 2-3 gün inat ederler ama bizler daha duygusal olmamıza ragmen daha inatçıyızdır onlardan daha uzun süre dayanırız.bırak gelsin iş yerien sana ulaşamasın göz dagı olsun
biraz o uğraşsın benimle![]()
Selam kızlar nasılsınızzz, geçmişee bakamadım henüzzz ama bayağı sohbetler yapılmışş.
Yaa ben bişi sorcam size aklımdaykenn, gelinn ayakkabısıı nerden alınıyoooo, ben hiç rastlamadım şimdiye kadar ölee gelin aykkabısı satan özel dükkanlar var mı??
canım bende gelin ayakkabısı satan özel biyer görmedim ama bütün ayakkabıcılarda gelin ayakkabısı oluyo yani.güpürlü falan kokoş şeyler.