• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım sen vermesen kimse bişey diyemez.ama nişanlımın ailesi esya alacagı için almak istiyolar ki bunun pazarlıgını bile yaptı terbiyesizler.
neyse alsınlar napim.
nerden baksan 10000 birikir.en az bu.alacakları esya parası anca eder.o para kurtarcaksa alsınlar.bunun düğün salonu var pastası var gelinliği var.
mesela biz fotograf çektircez nerden baksan 750-800 fotograflar.eve market eksiği görülcek.sonra biz nişanlımla 2-3 günlüğüne uzungöle gitcez düğünden sonraki gün.neyse alsınlar ama bizim kına da salnda olcakya burdada ordada takıdan sonra odaya geçiliyo sayılmaya hani,biz kırparız biraz ucundan köşesibnden atarız cebe biraz napalım.

Gerçekten terbyesizlik yaa Umarım bir ömür mutlu olursunuz..Ama çıkar merak etme hak yiyenden bir şekilde çıkar üzülme

MErhaba kızlar ;

geri sayfalarınızı incelerken ailenin yardım etmemesi konusuna dikkat ettim..
benim ailemde bana çok bişey yapmadı yani çeyizimdeki herşeyi ben aldım gerekenleri yaptılar en iyisi ile elbette ama zaten kendim yapma gücüm vardı çk bişeye el sürdürtmedim.
hatta bi ara bu konu da kendi kendime bile kızdım niye yapmıyorlar diye :32: ( malesef düğün zamanı stres işte ) sonra düşündüm ki aslında onlar manevi olarak yanımdalar ya 1 lira vermeseler bile bu herşeye bedeldii.

Ailenizin onayını mutlaka alın anne yada babanız "olmaz" diyor ise delilik yapmayın.. :36: dönüp baktığınızda sizde bunu anlayacaksınız :1::ssz:

MErhaba kızlar ;

geri sayfalarınızı incelerken ailenin yardım etmemesi konusuna dikkat ettim..
benim ailemde bana çok bişey yapmadı yani çeyizimdeki herşeyi ben aldım gerekenleri yaptılar en iyisi ile elbette ama zaten kendim yapma gücüm vardı çk bişeye el sürdürtmedim.
hatta bi ara bu konu da kendi kendime bile kızdım niye yapmıyorlar diye :32: ( malesef düğün zamanı stres işte ) sonra düşündüm ki aslında onlar manevi olarak yanımdalar ya 1 lira vermeseler bile bu herşeye bedeldii.

Ailenizin onayını mutlaka alın anne yada babanız "olmaz" diyor ise delilik yapmayın.. :36: dönüp baktığınızda sizde bunu anlayacaksınız :1::ssz:

Ailem asla karşı gelmedi ve benim erkek kardeşim yok abimde tabiki çok seviyorlar babmla arkadaş gibiler annemde çok seviyor hergün hatta geliyor nişanlım tek yaşadığı için annem yemek yiyemiyor nişanlım gelemden anlayacağın uzun lafın kısası damat değilde sanki evin oğlu oldu..Ben çok sabırsızım hemen olsun yapılcaksa hemen yapılsın ee aileminde ona göre bir bütcesi var taksitle uğraşmayı sevmiyorlar para birikimi yapıp alcaklar planları öyle ki babm bana ev almış insan asla ama asla hakkını yiyemem çeyiz almasada al diyemem çünkü hangi kız babası kızına ev alır oğlanın evi yok diye:nazar::nazar: Allah babacığımı başımdan eksik etmesin..Benim tek sıkntım bekletilmem açıkcası bende sinirlenip alıyorum napayım beğeniyorum sonra kalmaz,bulamam,atlarım diye alıyorum .alıyorum:52::52::52::36::36::36::27::27:

ben böyle gelinlik gibi yatak örtüsü almadım :32: çünkü gerçekten düğünden bi süre sonra sıkılıyorsunuz.

gardolapta kalacağına günlükte kullanılacak şıkırtılı bişeyler alın :34:

canım ben aldım ama inan pişmanım aldığıma çeyizcime geri götürdüm iade edeyim diye almadılarda elimde patladı 650 Tl para verdim birde şimdiki aklım olsa almam

çok haklısınız ama inanın hani şu çevre baskısı dediğimiz olay var ya
o yüzden alıyorum
hem de hep araştırıyorum işte 500 600 tl vermiyim diye
bu yeterince uygun

bizim burda yeni gelin olduğunda ve bebeğin olduğunda mevlit okutulur ve orada serilir
hiç istemesemde fiyatı uygun alıcam mecburen

sonuçta mecbur olduğumuz şeyler var değil mi
benim umurumda değil de yarın anneme biri bişey der annem üzülür:53:

Ailem asla karşı gelmedi ve benim erkek kardeşim yok abimde tabiki çok seviyorlar babmla arkadaş gibiler annemde çok seviyor hergün hatta geliyor nişanlım tek yaşadığı için annem yemek yiyemiyor nişanlım gelemden anlayacağın uzun lafın kısası damat değilde sanki evin oğlu oldu..Ben çok sabırsızım hemen olsun yapılcaksa hemen yapılsın ee aileminde ona göre bir bütcesi var taksitle uğraşmayı sevmiyorlar para birikimi yapıp alcaklar planları öyle ki babm bana ev almış insan asla ama asla hakkını yiyemem çeyiz almasada al diyemem çünkü hangi kız babası kızına ev alır oğlanın evi yok diye:nazar::nazar: Allah babacığımı başımdan eksik etmesin..Benim tek sıkntım bekletilmem açıkcası bende sinirlenip alıyorum napayım beğeniyorum sonra kalmaz,bulamam,atlarım diye alıyorum .alıyorum:52::52::52::36::36::36::27::27:

neyse ki hatanı biliyorsun :ssz::ssz:

acele işe şeytan karışır derler zamanında olsun en güzeli olsun :34:

o yüzden alıyorum
bu yeterince uygun

bizim burda yeni gelin olduğunda ve bebeğin olduğunda mevlit okutulur ve orada serilir

:1::1: neden elalem için yaşanır ki

ben ne istiyorsam onu alır onu yaşarım kime ne ?
almak istiyorsam alırım istemiyorsam alırım. çeyiz serme,gösteriş falan bana göre değil.

sadelikten yanayım çalışan birisi olunca eve gidince göz yorgunluğunu istemiyorum. :34::34:

o yüzden alıyorum
bu yeterince uygun

evet canım haklısın bazen çeyizde olmazsa olmazlar var madem böyle bir adetiniz var al fiyatı uygun canım

3*4 ay sonra başlar düğün dönemi :32:

bu sene ramazanda tam yazın ortasında :30: 2012 gelinleri birazcık günde sıkışacak :17:

:34: hatadan kastım yalnış olduğunu biliyorsun..

en azından aileni üzmüyrsun anlamın da bence herşeyimi acele ederek aldım 6 ay öncesinde mobilyalarım tamdı :1::1:

Bende alıyorum sonuçta mesleği olan çalışan biriyim ailmede bırakamam herşeyi..Durumum oldukça bende nişanlımda alıyor saolsun üzmez beni hiç..Benimde düğünüm Ağustosta 1 yıl önceden tutuk salonu sezon bölünüyor diye tıklım tıklım heryer

Bende alıyorum sonuçta mesleği olan çalışan biriyim ailmede bırakamam herşeyi..Durumum oldukça bende nişanlımda alıyor saolsun üzmez beni hiç..Benimde düğünüm Ağustosta 1 yıl önceden tutuk salonu sezon bölünüyor diye tıklım tıklım heryer

mutluluklar tatlım :34:

Back
X