- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.241
Mervem nasılsın canımm, herşeyy düzene girdii inş.
Bide şey dicem sana sizin orda serap gelinlik varr baktınmı hiç orayaa cnm, vitrinde harika modeller vardı
ewet canım oraya baktım bakmaz mıyım.çok güzel modeller var.kiralıklar aşşa yukarı 1600 civarı satılıklar 1800-1900 falan.
Sen ne zaman gördün kız
Ben ordan geçiyodum bir araa çok dikkatimi çekiyoduu, çelimsiz biyerde amaa acayip gelinlikler varr. Fiyatlarda iyiymiş bencee pazarlıkta yapoılırrr 1300 e kiralanır gibime geliyoo
evet sıkı bi pazarlıkla indirim yapılır bencede canım.
aynı cadde üzerinde ekol gelinlik var.ben oraya modeli götürüp diktirmeyi düşünüyorum.tanıdık yer bi hayli indirim yapar diyoruz.bakalım.indirim yapmazsa hiç de bile ona diktirmem zaten bakırköyde muhteşem gelinlikçiler var ve fiyatlar burayla aynı
Günaydın kızlarr,
Salihacm başınız saolsunmerveninde dediği gibi kötü anlaşılcak bi şekilde söylememişsin üzülme, birlikte oturursanız kızları filan her istediğinde gelip gidemez rahatca davranamazlar diye onlarda istemiyodur belki takma kafanı, bi süre sonra netleşir zaten..
böcüğüm bende dün gelinlik sordum yine, istediğim modeli 1200 e dikerim dedi ama kiralamaya pek yanaşmadı, gitmezmiş bidaha diyo hiçte bile o modeli bi yapsın kapış kapış gider haberi yok:) gerçi satın alma fiyatı 1200 iyi ama öyle deyince uyuz oldum, güvenemedim..
birde h.sonu dantellerimi yıkadım sardırmaya bıraktım,
pike takımı 350 tl
aplikeli pamuk saten tam nevresim takımı 200 tl
kanaviçe işlemeli nevresim takımı 150 tl
2 tane daha dantelli nevresim takımına 260 tl
hediyelik dantelli çift yastık 15 tl
5 tane çıksa 75 tl :111:
toplam aşşa yukarı 1000 TL ister
çok tutmuş değil midantelli takımların birini kaynanama yaptırcam da diğerini iptal ettirsem 800 e anlaşsam diyorum ama bilmiyorum yaparmı.. :26:
sen çok yaşa kızcanım bi dünya hazır nevresim varken dantele o kadar para verme boşver.yada yaptır annene bırak olurya kötü gün için saklasın hasta olur bişi olur serer yatagına falan.
ama fiyat çok değil.içinde pike falan var.normal yani.bende pike yok.en basit sade şekliyle 600 tuttu.
içinde şunlar vardı
-1 tam takım (çarşafının kenarlarıda dantelli.bunu bebeyaz kumaş istedim dantelin altına gelen yerler siyah sateb.ki pike gibi dursun özel günlerde kullanırım dedim)
-3 normal nevresim (sadece yorgan ve yastık agızları dantelli çarşafı normal nevresim gibi düz)
-3 çift hediyelik yastık kılıfı
-6 tane seccade
-1 çift kaynana minderi (dantelli süslü püslü bişi ilk etapta bi köşeye koyuluyo sonra kaldırırım içine çivi koyup kaynanayı otutturcam)-
O dediğin yeri bilmiyorum zaten bu bahsettiğim yeride tesadüf gördüm, yaa ben hiç bakmıyorum gelinlikk önmüzdeki ayy başlıycamm
Canım 1200 lira bişi değil kiralamak istemiyosa satın al ihtiyacı olan birine verirsin. Yeterki istediğin gibi olsun. dantellerinde 1000 lira bu kadar şeye iyi bence ama sankiş çok yaptırıyosun adetlerinizdemi böylee yoksa kendinmi istiyosun ben sadece bi tane nevresim takımı yaptırcam tam takım kenarlı felan 150 tl dedi o kadarrr
Balım adetlerimizde de var, beğeniyorum da hoşuma gidiyo cicili bicili :) ama benimde sadece 2 tane nevresim bi pike olcak zaten, gerisini hediye veririm..
Ben de 2012 geliniyim topiği yeni gördüm kızlar :)
Ben de 2012 geliniyim topiği yeni gördüm kızlar :)
Anladım cnm benimde annem yapmış bana danteller bir sürüü 3 takım yaptırcak dedimm yazık günahh, bi tane nevresim takımı yaptırcam işte, kalanları kardeşlerime yapıcak. Bi tanede nişanda kayınvalideme yaptırmıştımm. o kadar benimde bir nevresim takımıjmm birde erkek tarafından gelicek pike takımı 2 tane olcak yeterr benim içinn.
hoşgeldinn, bu renkli saçları çeyiz topiğinden hatırlıyorum bende.. :)Ben de 2012 geliniyim topiği yeni gördüm kızlar :)
selam kızlar bizim de 6.8.11 de nikahımız oldu (tayin dolayısıyla), 12.5.12 de de düğünümüz olcak inşallah :)
selam kızlar bizim de 6.8.11 de nikahımız oldu (tayin dolayısıyla), 12.5.12 de de düğünümüz olcak inşallah :)
Hayırlı olsun hoşgeldin, çok az kaldıııhazırlıklar nasıl gidiyo??
Canım hayırlı olsun, hoşgeldinn.
Evli oluupp bir sene beklemekk daha zorr olsa gerek, yada dahamı rahattt ??
hazırlıklar devam ediyor adım adım ilerliyoruz bakalım :) daha 94 gün var ama gelsin artık nikahlı beklemekte bi ayrı oluyo :)
Hmm doğruu diyosunn bak hiç bu açıdan düşünmemiştimm. Soy ismin değişmiş oluyo en azından yeni soy ismine alışmş oluyosunn. Aslında resmen şuan evlisin kavuşmanızz eksik bir tekteşekkür ederim:) zorlukları da oluyo rahat yanları da var 9 ay beklemiş olcaz evli olarak. ama ortada kalıyosun özellikle benim soyadım değiştiği için iş yerinde falan evlendik ama düğünümüz olmadı açıklaması yapmak zorunda kalıyorum.:) hani evliyiz ama nişanlıyız bu nikahlı bekleme süresini çok uzun tutmak iyi olmuyor bana göre ama mecburiyetler işte:)
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?