• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben esya arastırmasına basladım.kızlar haberiniz olsun bütün markalar nisan basında zamlanıyo su anda ocak-mat kampanyaları var.

bende aldım elime kagıt kalem.
her maraya bi sayfa ayırdım.
her sayfaya begendiğim koltuk takımı yemek odası ve yatak odalarını yazdım fiyatlarıyla.sonra kıyas yapcaz :13::10::8::6:

Ooo mervemm hızlısın, bizimlede paylaşş.

Yatak odası hariçç tüm mobilyaları felan beğendim ama çokk para almak meseleee :43:

,hoşgeldin tatlım boşver kız geçmişi sen gel tanışalım kaynaşalım :29:

çok güzel bi konuya çok hoşbuldum canım :3:
geçmişi okumadan buralara nasıl geldiniz bilemicem o yüzden okuyorum. yoksa takıldığım bi yerde soru sorduğumda zaten geçmişte vardı diye cevap almak istemiyorum.

vee daha bizim düğün tarihimiz belli değil ya sinir oluyorum :25:
bu hafta nişanlanalı 3. haftamız bitecek, konuşmak için gelecekler ama bakalım uygun bi tarih bulabilecek miyiz yaa, yerler dolmuştur bile ve ben nişanda olduğu gibi yine kışa kalmak istemiyorum :43:

çok güzel bi konuya çok hoşbuldum canım :3:
geçmişi okumadan buralara nasıl geldiniz bilemicem o yüzden okuyorum. yoksa takıldığım bi yerde soru sorduğumda zaten geçmişte vardı diye cevap almak istemiyorum.

vee daha bizim düğün tarihimiz belli değil ya sinir oluyorum :25:
bu hafta nişanlanalı 3. haftamız bitecek, konuşmak için gelecekler ama bakalım uygun bi tarih bulabilecek miyiz yaa, yerler dolmuştur bile ve ben nişanda olduğu gibi yine kışa kalmak istemiyorum :43:

canım herşey kısmet.nasipden kısmetten öte gidilmiyo valla.akışına bırak sıkma canını.
kendini tanıtır mısın.

ben tanıtiyim kendimi.istanbulda yasıyorum 22 me yeni girdim.
ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum.
orduya gelin gidicem.
25 haziranda nişanlandım.
6 mayısda istanbulda kınam var salonda düğün gibi olcak yani
12 mayısta orduda düğünüm var.
nişanlımda muhasebeci.
işte böle :16::16::16::16::16:

canım herşey kısmet.nasipden kısmetten öte gidilmiyo valla.akışına bırak sıkma canını.
kendini tanıtır mısın.

ben tanıtiyim kendimi.istanbulda yasıyorum 22 me yeni girdim.
ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum.
orduya gelin gidicem.
25 haziranda nişanlandım.
6 mayısda istanbulda kınam var salonda düğün gibi olcak yani
12 mayısta orduda düğünüm var.
nişanlımda muhasebeci.
işte böle :16::16::16::16::16:

kırklareli de yaşıyorum canım, memurum. 25 yaşındayım. 24 aralıkta nişanlandım :) düğün belli değil :43: nişanlım da memur. böyle işte. kendi çapımızda hayalleer kuruyoruz iştee :38:

günaydın gelinciklerrrrrrrrr nasılsınızzzzz :6:

abcde canım memnun oldum olsun biz 4 aylık nişanlıyken belli oldu net tarih kafana takma

hoşgeldin diyelim o zaman

hiç acele etme düğün için geç olsun temiz olsunn

hoşbuldumm, teşekkür ederim. inşallah biz de bi tarih koyacağız bu hafta sonu:32:

günaydın gelinciklerrrrrrrrr nasılsınızzzzz :6:

abcde canım memnun oldum olsun biz 4 aylık nişanlıyken belli oldu net tarih kafana takma

neler yapıyosunuz bakalım neler aldınız ne muhabbetleriniz var. inşallah ben de bi tarih veririm de ilk sayfada benim de adım olurr artııkk

hoşbuldumm, teşekkür ederim. inşallah biz de bi tarih koyacağız bu hafta sonu:32:

neler yapıyosunuz bakalım neler aldınız ne muhabbetleriniz var. inşallah ben de bi tarih veririm de ilk sayfada benim de adım olurr artııkk

uzun uzun yazcamda patron burda kıss :1: birazdan yazarım hazırlıklarımı

Gold Case Çift Kişilik Nevresim Takımı İstanbul - Ev Tekstil - Hepsiburada.com

bide böle bi istanbul nevresimi :5::5:ama nevresim limitimi doldurdum 5 nevresimim var pike de alcam örtü de alcam 3 de battaniyem var annem asar beni artık evlendikten sonra alırım :5:

bunları ben de her gün takip ediyorum canım, güzel indirimler oluyor. ayrıca bu indirim siteleri var ya netten alışveriş onlarda da güzel şeyler var ama yorum yapılmadığı için güvenipçok alamıyoruz. bu istanbul nevresimi benim de çok hoşuma gitmişti. ama daha süresi vardı sanırım daha sonra alırım diye ertelemiştim.

uzun uzun yazcamda patron burda kıss :1: birazdan yazarım hazırlıklarımı

benim de net sınırlı saat canım, 12 de açılıyor 2 ye kadar, sonra da 4 te açılıyor. işim olmazsa bakıyorum ama yoğun oluyorum genelde. sen yaz bana ben okuyunca bi değerlendirme yaparım. ki benim çok şeyim eksik yaa, ailem hep sonra alırız diye erteliyor. son zamanda hepsini toplu alırız diye alamıyorum büyük eşyalarımı :44:

kırklareli de yaşıyorum canım, memurum. 25 yaşındayım. 24 aralıkta nişanlandım :) düğün belli değil :43: nişanlım da memur. böyle işte. kendi çapımızda hayalleer kuruyoruz iştee :38:

Canım aramıza hoşgeldin, Kırklarelinin olman dikkatimi çektii, merkezdenmisinn, ünv. nerde okudun merak ettim.

abcde canım sana yazıyorum bak :1:
hazırlıklarımı anlatiyimm.
evimiz yapıldı.sadece mutfak dolabının kapakları ve iç kapıların camları kaldı çok şükür :17:
çeyiz olarak misafir yemek takımım misafir çatal kaşık bıçak takımım çelik tencere takımım var.
3 battaniyem var
5 nevresimim var.
sardırılacak nevresimleride verdik pikoya onlarla birlikte 8 nevresimim olcak.2 de kaynana yapıyo 10 nevresim.
5 i normal 5 i dantelli yani.
boncuk işlemeli salon takımı aldım dantel istemiyorum.
mutfak takımını faceden birini buldum ona diktircem bu ay.kırmızılı siyuahlı beyazlı bi takım diktircem peçeteleri olmicak peçete sermicem.
günlük kullanmaya bir sürü ıvır zıvırım var katlı kurabiyelik bölmeli kahvaltılık cam tepsiler rende bilem var :52:
ankastre setimi bi dayım alcak
bulaşık makinamı bi dayım
çamaşır makinamı bi dayımın 2 oğlu var onlar alcak ortak
bi arkadasım şarjlı el süpürgesi alcak
bi akrabamız elektrikli süpürgemi alcak
bi arkadasım blendır setimle porselen saplı 6 kişilik çatal kaşıklar oluyoya onlardan alcak.
sonra bu ay yatak örtümü alcam.ketılımı ütümü ütü masamı kurutmalığımı tost makinamı bornoz takımımı pikemi falan da alcam :52:
önümüzdeki ay günlük yemek takımımı günlük çatal kaşık bıçağımı teflon tavalarımı yemek takımımı açtıgım zaman kullanmak için 12 kadeh,12 meşrubat bardagımı (su takımı istemiyorum),klozet setimi,kirli sepetimi,banyo takımımı(sabunluk fırçalık vs.),baharatlık tezgah üstü kavanozları alcam.yani aklına ne geliyosa ıvır zıvır paramın yettiği kadarını alcam.zaten çok da bişey kalmaz önümüzdeki aydan sonra.kalırsada mart sonu memlekete gitcem esya almaya.esyalarımı alınca ordan alırım belki.bidaha burdan götrme derdi olmaz.nisan sonu evimi yerleştirmeye giderim eksik kalan plastik ıncık gıncık eksik bişey çıkarsa ordan alırım yine.
artık esyalarımı almaya gidip geri dönüncede damat bohçasını tamamlarım.gerisine karısmıorum annem ayarlasın ben yapmayalım gereksz insanlara gereksiz masraf dedim olmaz öyle dedi iyi sen ayarla ban bişi deme dedim :19::19::19::19::19::19: ben kocişime yapcam :17::17::17::17:
ay çok uzun yazdım kız kusura bakma bütün planları anlattım :52:

Back
X