• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Selam kızlarrr,
ya çeyiz işleri arkada kaldı benim bu ara,
biz gelinlik bakıyoruz ev bakıyoruz birde balayı için otel bakıyoruz, daha rezervasyon yapmadık ama uçak biletlerimizi aldık antalyaya :1:
Siz gitcekmisiniz, nereyi düşünüyosunuz???

Selam kızlarrr,
ya çeyiz işleri arkada kaldı benim bu ara,
biz gelinlik bakıyoruz ev bakıyoruz birde balayı için otel bakıyoruz, daha rezervasyon yapmadık ama uçak biletlerimizi aldık antalyaya :1:
Siz gitcekmisiniz, nereyi düşünüyosunuz???

Biz balayına gidemiyoruz nişanlımın 1 yılı dolmadığı için senelik izin alamıyor, 5 gün evlilik izni veriyorlarmış o bile yetmiyor 2 gün de rapor falan alacak..

canım ben 2 yada 3 günlüğüne trabzona gitmek istiyorum öyle uzak yerlere gidemeyiz uzun tatili olmicak çünkü nişanlımın.
trabzon içinde aylar öncesinden rezervasyona gerek yok.
1 ay önceden ayarlarız yeterli sanırım

Canım aramıza hoşgeldin, Kırklarelinin olman dikkatimi çektii, merkezdenmisinn, ünv. nerde okudun merak ettim.

canım kırklarelinin ilçesindeyim ben, ama kırklareli de okudum üniv. yoksaaa tanıdık mı çıkacağız canım :53: neden şaşırdın bu kadar kırklarelili olmama

abcde canım sana yazıyorum bak :1:
hazırlıklarımı anlatiyimm.
evimiz yapıldı.sadece mutfak dolabının kapakları ve iç kapıların camları kaldı çok şükür :17:
çeyiz olarak misafir yemek takımım misafir çatal kaşık bıçak takımım çelik tencere takımım var.
3 battaniyem var
5 nevresimim var.
sardırılacak nevresimleride verdik pikoya onlarla birlikte 8 nevresimim olcak.2 de kaynana yapıyo 10 nevresim.
5 i normal 5 i dantelli yani.
boncuk işlemeli salon takımı aldım dantel istemiyorum.
mutfak takımını faceden birini buldum ona diktircem bu ay.kırmızılı siyuahlı beyazlı bi takım diktircem peçeteleri olmicak peçete sermicem.
günlük kullanmaya bir sürü ıvır zıvırım var katlı kurabiyelik bölmeli kahvaltılık cam tepsiler rende bilem var :52:
ankastre setimi bi dayım alcak
bulaşık makinamı bi dayım
çamaşır makinamı bi dayımın 2 oğlu var onlar alcak ortak
bi arkadasım şarjlı el süpürgesi alcak
bi akrabamız elektrikli süpürgemi alcak
bi arkadasım blendır setimle porselen saplı 6 kişilik çatal kaşıklar oluyoya onlardan alcak.
sonra bu ay yatak örtümü alcam.ketılımı ütümü ütü masamı kurutmalığımı tost makinamı bornoz takımımı pikemi falan da alcam :52:
önümüzdeki ay günlük yemek takımımı günlük çatal kaşık bıçağımı teflon tavalarımı yemek takımımı açtıgım zaman kullanmak için 12 kadeh,12 meşrubat bardagımı (su takımı istemiyorum),klozet setimi,kirli sepetimi,banyo takımımı(sabunluk fırçalık vs.),baharatlık tezgah üstü kavanozları alcam.yani aklına ne geliyosa ıvır zıvır paramın yettiği kadarını alcam.zaten çok da bişey kalmaz önümüzdeki aydan sonra.kalırsada mart sonu memlekete gitcem esya almaya.esyalarımı alınca ordan alırım belki.bidaha burdan götrme derdi olmaz.nisan sonu evimi yerleştirmeye giderim eksik kalan plastik ıncık gıncık eksik bişey çıkarsa ordan alırım yine.
artık esyalarımı almaya gidip geri dönüncede damat bohçasını tamamlarım.gerisine karısmıorum annem ayarlasın ben yapmayalım gereksz insanlara gereksiz masraf dedim olmaz öyle dedi iyi sen ayarla ban bişi deme dedim :19::19::19::19::19::19: ben kocişime yapcam :17::17::17::17:
ay çok uzun yazdım kız kusura bakma bütün planları anlattım :52:

ay canım ne güzel işte, eksik bişey varsa tamamlarız işte aklımıza gelirse.
benim pek bişeyim yok yeni başladım onu bunu almaya. ay ama kendime sinir oluyorum. o mutfak eşyalarından kendimi alamıyorumyaa. başka bi şeye bu kadar merak sarmadım ben :1:
o küçük kaseler, o bardaklar, baharatlıklar kahvaltı için küçük şeyler.... ne kadar güzelmişler de ben dikkat etmemiişm yaaaa :9:

ay canım ne güzel işte, eksik bişey varsa tamamlarız işte aklımıza gelirse.
benim pek bişeyim yok yeni başladım onu bunu almaya. ay ama kendime sinir oluyorum. o mutfak eşyalarından kendimi alamıyorumyaa. başka bi şeye bu kadar merak sarmadım ben :1:
o küçük kaseler, o bardaklar, baharatlıklar kahvaltı için küçük şeyler.... ne kadar güzelmişler de ben dikkat etmemiişm yaaaa :9:

evet canım bi baslayınca kendini unutuyosun valla :1: önce güzeelll bi liste çıkar kendine bence.

evet canım bi baslayınca kendini unutuyosun valla :1: önce güzeelll bi liste çıkar kendine bence.

liste yapmıştım kendi çapımda. şimdi bende de beyaz eşyayı abilerim alacak. biz de öyle arkadaşlar falan hediye almıyorlar yaa, aslında alınsa bak ne güzel oluyo. dert etmiyosun onu da alıcam bunu da alıcam diye. her neyse o küçük ev aletlerinden almaya başladm zaten. :16:
geçen gün de nişanlımla yemek takımı tencere takımı çatal kaşık ve vitrin takımı baktık beğendik. ama babam takside girme onları sonra alırız dedi. kaldı alamadık onları. :2:
ben bunları karacadan almayı düşündüm ama sizce nasıl, kalitelimidir karaca. siz ne aldınız.

kızlar dün çocukluk arkadaşım bana kahvaltı seti almış :21::21::) falezin yeni modeliymiş şimdi resmini bulamıyorum ama çok şirin çok mutlu oldum:36::36:insan beklemiyor garip hissediyor kendini galiba:17:

aslında almayı hiç düşünmüyordum.. çaydanlığının altı çelik. küçük pembe mor çiçekleri var takımın bir de tabakları asitmetrik kesim anlamadım köşegenli yamuk gibi ama şirin :D gelince tam modelinin ismine bakar netten bulurum fotosunu inş. paylaşırım..

kızlar dün çocukluk arkadaşım bana kahvaltı seti almış :21::21::) falezin yeni modeliymiş şimdi resmini bulamıyorum ama çok şirin çok mutlu oldum:36::36:insan beklemiyor garip hissediyor kendini galiba:17:

aslında almayı hiç düşünmüyordum.. çaydanlığının altı çelik. küçük pembe mor çiçekleri var takımın bir de tabakları asitmetrik kesim anlamadım köşegenli yamuk gibi ama şirin :D gelince tam modelinin ismine bakar netten bulurum fotosunu inş. paylaşırım..
hayırlısı olsun canım, güle güle mutlu günlerinizde güzel kahvaltılar yapın inşallahh :54:
ama resmini koy da bize de fikir olsun

liste yapmıştım kendi çapımda. şimdi bende de beyaz eşyayı abilerim alacak. biz de öyle arkadaşlar falan hediye almıyorlar yaa, aslında alınsa bak ne güzel oluyo. dert etmiyosun onu da alıcam bunu da alıcam diye. her neyse o küçük ev aletlerinden almaya başladm zaten. :16:
geçen gün de nişanlımla yemek takımı tencere takımı çatal kaşık ve vitrin takımı baktık beğendik. ama babam takside girme onları sonra alırız dedi. kaldı alamadık onları. :2:
ben bunları karacadan almayı düşündüm ama sizce nasıl, kalitelimidir karaca. siz ne aldınız.
canım benim çeyiz setimde karaca seviyorum begeniyorumm :16::16::16::17::17::17:

ayy ne güzel güle güle kullan tatlımmm :6::6::6::6:

canım benim çeyiz setimde karaca seviyorum begeniyorumm :16::16::16::17::17::17:

ayy ne güzel güle güle kullan tatlımmm :6::6::6::6:

Sağol canım aslında bende senin dediğin gibi 12 tane düz tabak alacaktım ama kısmet bunlarda güzel oldu şimdi onlara uygun çay bardağı tabağı bakıcam bir de zeytinlik falan bakıcam bir tane de küçük vazo bakıcam bir de masa örtümü buna göre yaptırırım diyorum :D

kızlar ben çıkıyorum 5 dk kaldı.halılarımı alcaz kısmetse bu aksam bakalım.öpüldünüz yarın görüşürüz inşallah

benimm de son 2 dakikam. bir an önce kaçmak istiyorum, çok yoğundu.
bu aldıklarınızın resmini koyuyomusunuz bi yere ya merak ediyorum ben çok herşeyiii
ay kendime inanamıyorum ben herşeye bu kadar meraklanacak biri miydim:26:
evlenme heyecanı sanırııımmm :9::16:

benimm de son 2 dakikam. bir an önce kaçmak istiyorum, çok yoğundu.
bu aldıklarınızın resmini koyuyomusunuz bi yere ya merak ediyorum ben çok herşeyiii
ay kendime inanamıyorum ben herşeye bu kadar meraklanacak biri miydim:26:
evlenme heyecanı sanırııımmm :9::16:

Ben de senin gibiydim ne çeyizi diyordum.. hala öyle örme bilmem ne yok ama istiyorum ki evimin herşeyi güzel olsun.. site site dolaşıyorum ne ne kadarmış hangisi iyiymiş tam 3 gün süpürge aradım:9::9:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16: nasılsınız.
abcde canım buraya koyuyoruz resimleri.yada çeyiz topiklerine :6:
bu arada halı begenemedim.baska yerlkerden bakcaz soonra almaya karar verdik

Kızlarr günaydınn,
Dün pek uğrayamadımmm, nerdeysee bütün günnn mobilya baktım diyebilirimm. Biyer buldum gibii sanırım gidip bakıcaz belki alıcazz :8: Ama daha ev yok alıp nereye koyucaz bilemiyorum benim düşündüren kısmı bu şuan.
Az öncede markofoniye baktımm, çok güzel tam istediğim şeyler gelmişşş napsamm bilemedim bana bi akıl verinn. Pasta seti almak istiyorum, 6 küçük tabak, ayaklı tabak, katlı kurabiyelik felann, 5 çayına gelen arkadaşlarımaa yada akşam çaya gelen misafirlerim içinn sizce gereklimi napsamm şaşırdım:26:

böcüğüm sizin eviniz yok muydu ben var diye hatırlıyorum ama.
bence pasta seti gereksiz.katlı kurabiyeliği falan ayrıdan al.
pasta tabagıda birsürü var yemek takımlarının zaten

Back
X