• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Canım ev varda boş ddil şuan. Yani mobilyaları aldık diyelim, nereye koyucaz, aldığım şeyi mağazada tutmak istemem en sevmediğim durum. Pasta setide dediğin gibi tabakları zaten küçükişimi görmez, katlı tabakla ayaklıdan alıyom şimcikk :8:

evet canım öyle yap gereksiz ıvır zıvır alcaz sonra nereye sokcamızı bilemicez onca şeyi.
evleri kirada mı kız.
içi tadilat istiyo mu nasıl?

Merhaba kızlarr,
herkese kolay gelsin araştırmaları, pc de bişeyler bakmaktan gözlerimiz bööle :27: olcak artıkın... :9:

Ben de senin gibiydim ne çeyizi diyordum.. hala öyle örme bilmem ne yok ama istiyorum ki evimin herşeyi güzel olsun.. site site dolaşıyorum ne ne kadarmış hangisi iyiymiş tam 3 gün süpürge aradım:9::9:

aman aman örme şeyleri ben de sevmiyorum ama işte merak merak bana bişeyler oluyo ama sanırım iyi şeyler :52:
bu arada süpürgeyi arnica bora aldım ben sen ne aldın

Kızlarr günaydınn,
Dün pek uğrayamadımmm, nerdeysee bütün günnn mobilya baktım diyebilirimm. Biyer buldum gibii sanırım gidip bakıcaz belki alıcazz :8: Ama daha ev yok alıp nereye koyucaz bilemiyorum benim düşündüren kısmı bu şuan.
Az öncede markofoniye baktımm, çok güzel tam istediğim şeyler gelmişşş napsamm bilemedim bana bi akıl verinn. Pasta seti almak istiyorum, 6 küçük tabak, ayaklı tabak, katlı kurabiyelik felann, 5 çayına gelen arkadaşlarımaa yada akşam çaya gelen misafirlerim içinn sizce gereklimi napsamm şaşırdım:26:

bu aralar o markafoni limango falan coştu yaa, bize lazım olacağını anlıyorlarmı napıyorlar hep öyle tabaak çanak..
içim eriyo :1:

bu aralar o markafoni limango falan coştu yaa, bize lazım olacağını anlıyorlarmı napıyorlar hep öyle tabaak çanak..
içim eriyo :1:

Valla cnm öyle galibaa :1: bu ara bende netten o kadar şey aldımkii, öncedende alıyodum ama bu araa coştum gerçekten. Oturuyorum pc başınaa sabahtan bakıyorum favori sitelerime bişimi gördüm, lazımmı hemen alıyorum.
Zaten herşey lazım malüm eksik hiç bitmiyoo ama nasıl oluyosa paracıklar bitiyoo :9:

aman aman örme şeyleri ben de sevmiyorum ama işte merak merak bana bişeyler oluyo ama sanırım iyi şeyler :52:
bu arada süpürgeyi arnica bora aldım ben sen ne aldın

Bnede arnica bora alıcam daha almadım :) araştırdım fiyatı hem uygun hemde iyi süpüren arnicaymış.. Dysonlar çok çok iyiymiş ama çok pahalı bir de phils maroton diyorlar

ama ben arnica bora da karar kıldım senin gibi :16:

Bende arnica bora aldım, güle güle kullanalım kızlarr, sulu sulu :1:
markafoniye baktım bugün yine şunu alsam bunu alsam derken gözümü yumup kapadım almıcam işte almıcamm
para biriktirmem lazım benim mafolduk yoksa :18:

Bende arnica bora aldım, güle güle kullanalım kızlarr, sulu sulu :1:
markafoniye baktım bugün yine şunu alsam bunu alsam derken gözümü yumup kapadım almıcam işte almıcamm
para biriktirmem lazım benim mafolduk yoksa :18:

Bende markofoniye bakıyorum :19: geçende yağlık sirkelik pasta kalıbı falan almıştım bilmediğim bir markadan çok kötü çıktılar bildiğin çin malıydı hepsi :14: bilmediğim markadan daha alışveriş etmem

ben internet sitelerindense görerek dokunarak elleyerek almak istrim :23::23::23:
bana elektrikli süpürgemi akrabamız alcak umarım sorar sulu mu istiyosun falan diye :5:

Bnede arnica bora alıcam daha almadım :) araştırdım fiyatı hem uygun hemde iyi süpüren arnicaymış.. Dysonlar çok çok iyiymiş ama çok pahalı bir de phils maroton diyorlar

ama ben arnica bora da karar kıldım senin gibi :16:

hepsiburada da çok uygundu canım, bayaa bi indirimde kaldı. yanlış hatırlamıyorsam ben son gün almıştım, istersen bi bak son gün geçmediyse sen de al canım. çok uyguna geldi. hem de bir sürü yorum var hepsini okudum üşenmedim. dilerim ağız tadıyla kullanabiliriz :24:

Bende markofoniye bakıyorum :19: geçende yağlık sirkelik pasta kalıbı falan almıştım bilmediğim bir markadan çok kötü çıktılar bildiğin çin malıydı hepsi :14: bilmediğim markadan daha alışveriş etmem
ayy ben de alıcam diyoerdum amam iyi ki almamışım o zamanya. çok mu kötü çıktılar. 1. kalite porselen diyor ya bazılarında çok kızdım şimdiii:47:

hepsiburada da çok uygundu canım, bayaa bi indirimde kaldı. yanlış hatırlamıyorsam ben son gün almıştım, istersen bi bak son gün geçmediyse sen de al canım. çok uyguna geldi. hem de bir sürü yorum var hepsini okudum üşenmedim. dilerim ağız tadıyla kullanabiliriz :24:

şimdi baktım canım 229 tl diyor uygun mu sen kaça almıştım.. Bir de netten aldın yaa sorun çıktı mı gönderim eksik parça falan..

şimdi baktım canım 229 tl diyor uygun mu sen kaça almıştım.. Bir de netten aldın yaa sorun çıktı mı gönderim eksik parça falan..

canım ben de bu fiyata aldım, herhalde hızlı gönderimin mi son günüydü. bence al.
ve ben bakamadım canım, nişanlıma gitti. o da açıp bakmamış bildiğim kadarıyla, bak dedim ama ...

günaydın kızlarrr nasılsınız.bugün kardeşim geliyooooo :8::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydın 2012 gelinleri :)

sabah erken uyanamıyordum ne zamandır :16: gelinliğimi kesinleştirmeye gidecez

güzel haftasonları hepinize..

Back
X