• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben 1 pike 3 nevresim için 900-1000 lirayı gözden çıkardım, belki bikaç ta yastık olur, bari sıkı pazarlıkla seccade de yaptırım bir iki tane, ne koparırsam kar :)

Canım ben pike takımımı 200 liraya sardımdım hemde üstü pamuk saten işlemeli pullu desenli bişeyde kaynanama bohçaya koymuştum bu yaz.. Benimkilerde sarılıyor şimdi 300 ye çünkü pikeden ayrı iki çarşaf 1 yorgan çarşafı 4 yastık yaptırıyorum başkada bişey sardırmıyacağım zaten .. Ama bende Sakarya'da sardırıyorum kuzenimin karısı yapıyor tabi akrabayız diye indirim de yaptı biraz ama İstanbul'da pahalı bu işler..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :16::16::16::16::16:

bugün benim doğum günümmmm :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::69::69::69::69::69::69::69::69::78::78::78::78::78::78::78::78::102::102::102::102::102::102::102::102::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Canım nice senelere doğum günün kutlu olsun,:54:

Ne zamandır yazamıyorum canım topiği okuyorum arada ama yazmaya pek vaktim olmuyor.. Fazla birşey istemiyorum zaten yetecek kadar olsun. Annemlere yüklenmek de istemiyorum. Bu sene okuldan mezun oldum. Kpssye girdim idare eder puan aldım, Maliye bakanlığının açtığı sınavlara giriceğim inş. bu ayın sonunda ama elazığı tercih ettim doğu illerine alıyorlar bu alımda malesef.. Şuan çalışsam belki fazlasını isterdim :9:

Başka ilde çalışmaya başlarsam belki bir süre bir eve bile ihtiyaç olmayacak, nişanlımla aynı ile atansam burdan o eşyaları götürmek gerek böyle düşündükçe pek istek kalmıyor..:19:

hazır çalışmıyorken gelinliğimi diktireceğim, bir kaç model denedim, bir kaç model buldum onların karışımı olucak, bizim de nikah günü almamız gerekiyor 23 nisan yada 19 mayıs dedik ama bakalım belki karar değişir..

Umarım sizin de hazırlıklar iyi gidiyordur..

Hayırlısı olsun cnm, inş kısa zamanda istediğin yere atanırsınn nişanlınlaa aynı yerdee, herşey gönlünce olsunn. Topiğimize daha sık beklerizz bu şekilde irtibat kopuk oluyorr. :16:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy pinkimm gelmişşş hoşgeldinnnn kuzummmmm
günaydın bu aradaaaaa. :69: :69:

bizde seni çok seviyoruzzzz kii :69:

Son düzenleme:
kızlarrr napıyosunuz bakalım ne var ne yokkkkk.
dün eve gittim yatagımın üstünde kargo paketi.nişanlım hediye göndermiş.mnceki gün annemden evin adresini falan almış :17::17::17::17::17:

gri hırka ve gri bi şal göndermiş aşkım çok zevkli gerçekten :23::23::23::23:

sonra mutfaktaydım kapı çaldı kapıyı bi açtım pasta,mum yanıyo :52: baktım arkadasım :7::4: sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum anlatamam :48::48::48::48::48::48::48: :17::17::17::17::17::17::17:

kızlarrr napıyosunuz bakalım ne var ne yokkkkk.
dün eve gittim yatagımın üstünde kargo paketi.nişanlım hediye göndermiş.mnceki gün annemden evin adresini falan almış :17::17::17::17::17:

gri hırka ve gri bi şal göndermiş aşkım çok zevkli gerçekten :23::23::23::23:

sonra mutfaktaydım kapı çaldı kapıyı bi açtım pasta,mum yanıyo :52: baktım arkadasım :7::4: sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum anlatamam :48::48::48::48::48::48::48: :17::17::17::17::17::17::17:

Çok güzel bi doğum günü olmuş :16: ben ne bulursam çeyizime koyuyorum, p.tesi günü nişanlım da bana bikaç kıyafet aldı hepsini kenara koydum :) sende çeyizine koy cici cici giyersin yeni gelinken :16:

Çok güzel bi doğum günü olmuş :16: ben ne bulursam çeyizime koyuyorum, p.tesi günü nişanlım da bana bikaç kıyafet aldı hepsini kenara koydum :) sende çeyizine koy cici cici giyersin yeni gelinken :16:

biliyo musun bunu ben mi yazdım dedim bi anda :52: bende ne bulsam kenara atıyorum.hırkayla laşı koydum çeyize evlenince cici cici gierim dedim.bu şekilde nerdeyse 6-7 çift çorap almışım hiç farkında değilim :52:
bu ay deilde önümüzdeki ay ve diğer aydada pijama takımı gecelik iç çamaşırı olayını halletcem :27::27::27::27::27::27:

Canlarımmmm özel adımı kullanmayın lütfenn ne olur ne olmazzzz :34:

kuzum gerçekten çok güzel süpriz olmuş sana daa he sevindimmm :16:

Mervem msjını aldımm yapmışsın yapacağını ama keşke karışmasaydın ya boşver istersen sil olanları boşver

Kızçeler bu arada bende pikolarımı sardımdım

Orduda 800 TL'ye

1 tane pike tAkımı
4 tane nevresim ve çeşit çeşit yastık kılıflarım olduu hepsini de çok beğendim.. fotoları paylaşmak isterdim ama sürekli sorularla muhatap kalıyorum beni sinir ediyolar.. evdekiler sürekli ay neden çekiyorsun ne kadar görgüsüzsün fln diyorlar asıl olnlar görgüsüz ve soayal degil benim paylaşım yaptığımı da bilmiyorlar

Kızçeler bu arada bende pikolarımı sardımdım

Orduda 800 TL'ye

1 tane pike tAkımı
4 tane nevresim ve çeşit çeşit yastık kılıflarım olduu hepsini de çok beğendim.. fotoları paylaşmak isterdim ama sürekli sorularla muhatap kalıyorum beni sinir ediyolar.. evdekiler sürekli ay neden çekiyorsun ne kadar görgüsüzsün fln diyorlar asıl olnlar görgüsüz ve soayal degil benim paylaşım yaptığımı da bilmiyorlar

bence seninkiler baya uyguna gelmiş yavrum.içinde pike takımıda var çinkim :12: güle güle kullanın :23::23::23::24::24::24::24::24: bizde nihayet bu aksam vercezzz :21::6:

Pinkimmm hoşş geldinn kıss,hele şükürr cennettlik oldukkkk, naberr anlat bakalım ne var ne yokk :3:

Mervemm canım benim yaa çok sevindim bendee doğum gününün güzle geçmesineee, süprizzlere bayılıyorummm:23:

Canlarım size bir şey daha soracağım sizce ne yapmalıyımmm ?

şimdi benim fırınlı aygazım varr onu Arçelikten 720 liraya satın almıştımm

benim dayımın kızı varya evlenen işte o set üstü ocak almıştı altına bulaşık makinasını koymuştu

fırını da başka bir yere koymuştu ( fırın için raf da yaptırılabilir )

bende diyorum ki bende benim fırını veriyim 1 tane set üstü ocak alayımm bir tane mini fırın alıyım hemde yuvarlak tepsili

kalan paranın üstüne para katayım ve kurutma makinamı alayım..

siz kurutmalar için ne düşünüyorsunuz bana herkez çok tavsiye etti

bence seninkiler baya uyguna gelmiş yavrum.içinde pike takımıda var çinkim :12: güle güle kullanın :23::23::23::24::24::24::24::24: bizde nihayet bu aksam vercezzz :21::6:

inş. öledirr tatlımm bir de pamuk saten renkleri şıkır şıkır ama sadece öle süsleme yapmmış işçiliği fln da çok iyiydi mervem Ordu merkezde yaptırmış ablamlar bir de makina örtüsü hediye etmişler ama bu gidişle makina örtümü anneme hediye edicem gibi geliyorr

Pinkimmm hoşş geldinn kıss,hele şükürr cennettlik oldukkkk, naberr anlat bakalım ne var ne yokk :3:

Mervemm canım benim yaa çok sevindim bendee doğum gününün güzle geçmesineee, süprizzlere bayılıyorummm:23:

Canımmmm böcüğümmm bende sizleri çok özlemişim ama kimse gelmiyordu artık topiğe bak bak sıkılıyordum üstelik hazırlıklara ara verilmişti biraz ara vermek iyi oldu sanki hee :34:

Canlarım size bir şey daha soracağım sizce ne yapmalıyımmm ?

şimdi benim fırınlı aygazım varr onu Arçelikten 720 liraya satın almıştımm

benim dayımın kızı varya evlenen işte o set üstü ocak almıştı altına bulaşık makinasını koymuştu

fırını da başka bir yere koymuştu ( fırın için raf da yaptırılabilir )

bende diyorum ki bende benim fırını veriyim 1 tane set üstü ocak alayımm bir tane mini fırın alıyım hemde yuvarlak tepsili

kalan paranın üstüne para katayım ve kurutma makinamı alayım..

siz kurutmalar için ne düşünüyorsunuz bana herkez çok tavsiye etti

yivrum bende oldum olası kullanışsız buluyorum fırınlı olakları ver geri,al setüstüyle normal bi fırın yuvarlak tepsili bişi.oohh mis.
kurutma makinası daha sonra ilerleyen zamanlarda belki alırım ama şimdi öncelik baska şeylerde senın eksiklerin bitti gibi.al tabiki kullanışlı olur

inş. öledirr tatlımm bir de pamuk saten renkleri şıkır şıkır ama sadece öle süsleme yapmmış işçiliği fln da çok iyiydi mervem Ordu merkezde yaptırmış ablamlar bir de makina örtüsü hediye etmişler ama bu gidişle makina örtümü anneme hediye edicem gibi geliyorr

Canımmmm böcüğümmm bende sizleri çok özlemişim ama kimse gelmiyordu artık topiğe bak bak sıkılıyordum üstelik hazırlıklara ara verilmişti biraz ara vermek iyi oldu sanki hee :34:

oohh ne güzel yaaa sevindim begenmene pinkimmmmm :16: çok uyguna yaptırmışsın valla için rahat etsin.

Bir de Canlarr ben Mobilyalarımı aldım çok şükür benim düğün bütçesinden dolayı bunları aldık ama çok beğenerek içime sinerek aldık resimdekiler gibi som durmuyorlarrrr bir de moda life olduğunu demezsem kimse anlamaz gibi geliyorrr :)) birde şubatta buzdolabının son taksidini veiryorum oda bitiyorrr :16:

almış olduğum mobilyalar bunlar

$modalife-düğün-paketi-beste.webp

Back
X