2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Tünaydınn balımm, iştee ben beğendim ben bu gazlaa alıcam zaten o örtüyüü

evet kızlar rahat çok şükür agır iş de yok zaten göz açıp kapayana kadar aksam oluyo yok öğlen namazı ikindi namazı derken aksam namazındada paydos.

böcüğüm kesinlikle almalısın bende onun grisini kremini beyazını açık renk hangisi olursa alcam işte :)

HOsbulduk kizlar..
Hazirliklar devam edior artik bikac gun sonra yani ocakta baslicak asil telas..ev aramaya baslicaz subatta ev tutmamz lazm cnku ..subat ortasi ideal olur heralde kizlar dimi sizin fikrnz nedir? Mobilya hali perdr ceyiz derken iki ayi bulur die dusunuorm..suanda bol bol dekorasyon orneklerine bakiorm baska pek yaptgm sy yok :)) sizin hazirlaklar nasil gidior

Son düzenleme:
Kızlar dün annemle evkur a gittik, indirimli tacın setin vardı, bir uyku saten seti, bir saten nevresim , 2 nevresim, bir mikrofiber yorgan, Bir aile banyo seti, bir battaniye, 2 silikon yastık ..
aldık bir yatak örtüm kaldı yatak odası tamamlandı sayılır.. netten bulduğum resimleri ekleyebildim, Battaniyeyei kendinden desenli düz bordo aldım.. Birde çelik tence takımı aldım yine evkurdan korkmazın tombiklerden aldım çaydanlığını da aldım. şimdi geldiler eve mutlu oldum hemen paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 315199

İki ay öncesi ideal evt, hemen bulunursa tabi, inşllh gönlümüze göre buluruz..
Biz şimdiden başladık aramaya, hatta bi tane beğendik haftaya bakmaya gidicem ama daha erken tutmak için, 2 ay bekletirse tutarız.. Beklemezse de kimseler tutamasın yine bize kalsın inşllaaahh aminn..
ayrıca haftaya nikah günümüzü de ayırtıcaz bizzz, gel p.tesi gel

selincim benim düğün tarhihimi düzeltiver gariii
12 mayıs düğün
6 mayıs kına

o günlerde bende üç buçuk atıyo olucam amanııınnn... :122:

selincim benim düğün tarhihimi düzeltiver gariii
12 mayıs düğün
6 mayıs kına

Tamam cnm düzelteyimm

Yani cnm tutun artık, 3. ayda düğünn ocaktaa tutmanızz en güzell rahat rahat hazırlarsın evinii
Mobilyanı perdeni halını felan evine göree alman iyi olur ev öncedne belli olsunki onlarıda hallet yoksa sıkışırsın.

Canım hepsi çok güzel güle gülee kullan, evkuru zenginleştirmişsin kıss Hepsini kaça malettin bide taçın nevre4simelrini kaça aldın merak ettim banada lazım bidene daha

Güle güle kullan canımm, fiyatlarını da yazarmısın fikir olsun isteyenlere..

kızlar içim kıpır kıpr yaaaaaaa.ben nisanı saymıyorum esyaydu çeyiz göndermydi tül perde gelinlik ev yerleştirmeyle gecer zatennnnn

Canım hepsi çok güzel güle gülee kullan, evkuru zenginleştirmişsin kıss Hepsini kaça malettin bide taçın nevre4simelrini kaça aldın merak ettim banada lazım bidene daha

çok teşekkür ederim canlar.. daha iyileri sizin olsun

Galiba bende fakirleştim tacın sitesinden baktım fiyatlara normal nevresim setleri benim kilerden 120 lira, Saten nevresimler 210 lira, saten uyku seti de 300 lira, bornoz seti de 300 lira ama ben yorgan battaniye yastık ta için de 1330 liraya aldım, normalde 1900 tutuyor dediler..

HayatimM , korkmaz çelik tence setini 189 liraya, çaydanlığına da 58 liraya aldım onlarda indirimdeydi, normalde bana 318 liraya gelececekti ikisi indirim olmasaydı..

Şimdi tek sorunum yatak örtüsü kaldı ama bulamadım, benim öyle çeyizlik bişeyim yok hepsi yeni alınıyor bu gidişle daha çok dükkan zengin olur

Son düzenleme:
Oyy güzel gülee kullann, Allah yardıımcın olsun cnm o zaman biraz işin zorr. Ama telaş yapma aldığını alırsın gerisi kalır.
iyiki herşeyimi zamanında almışımm yoksaa bende buyükün altından kalkamazdım. Şurda alıncak 3-5 parça şeyim kalmışş düşünüpp duruyommm aferim banaa
hakettim amaa

aferin sana tabi sen çok uzun zamandır yapıyosun sıkışmadan tamamladın herşeyini bizim gibi yumurta kapıya misali yapmadın.
tabi bizim şartlar öyle gerektirdi orası ayrı bi
konu ama napalım kısmet böyleymiş böcüğümmmm...
bu arada bende toplanim yavastan malum yolum uzak

Günaydınn cnm nbrr?
Ben çeyiz almaya ilk işe girdiğimde başlamıştım düşünkü sende 3 parça 3 parça öyle yaptıydım, güzelde şeyler almışım 6 sene geçmiş üstündee aa onu neden aldım demedim daha. Hani diyolarya alma modası geçer diye. Ama bir tek kahvaltı takımını komple almazdım gereksiz para vermişimm ama işte olması gerekti almışım neyse onuda çok takmıyomm

moda geçmesede zaman geçtikçe insanoğlunun zevkleri fikrleri değişebiliyo böcüğümmmm.
ilk nişanlandıgım zaman öyle bir liste yapmışımki gecenlerde oturdum gereksizleri karaladım tertemiz bi liste yaptım ve farkettimki birazda abartıya kaçmışız hani olmasada olur olan şeyler var.örnek veriyorum çok fazla günlük bardak almaya gerek yok yada ne bilim yemek takımlarının altına suplamıdır nedir kalmadı artık onlar.sonracımaaaa kahvaltı seti bak bende yazmıştım ama sildim gitti onun yerine düz renkli tabaklar var tanesi 3 tl.
12x3 = 36 tl ye al sana kahvaltı takımı.küçük kahvaltılıklara koy kahvaltıyı bu tabaklarıda koy millerin önüne.
5 çaylarındada kullan.
ayriyetten pasta takımı yazmıştım sildim gitti.
günlük yemek takımı olcak,şu düz renkliler olcak,misafir yemek takımı olcak,bunların hep servis tabakları varr küçük pasta tabakları varrr.o0nları neye kullancazki baska.kendimize eziyet etmeyelm hiçbişey dört dörtlük olmaz oldugu kadar gerisi zamanla alınır.

bardak mı alamicaz 6 tanesi 3-4-5-6 istediğin kadar.bende var mesela ama eskidi onlar tabanı kalın viski bardagı gibi varya onlardan var 12 tane günlüğe

Günaydın kızlarr,, 2012 ye 3 gün kaldııı
Bende 1,5 senedir filan çeyiz alıyorum ne gereksiz kalabalığım oldu ne de öyle fazla eksik bişeylerim, ilkten korkmuştum bitmicek bu yetişmicek diye ama şuan idare edecek kadar herşeyimi aldım şükür. Ev tutulsun perdelerimi yaptırcam, 1 pike 3 nevresim sardırcam büyük masraf bunlar kaldı sadece sanırım. Yorganlarımı annemle ablam dikecekler, ufak tefek şeyleri de 2-3 ay daha birer ikişer aldımmı bitti de gitti ama bana ne yatak odasını ne de beyaz eşya aldırmadı nişanlım ordan kardayım, halı ve perdeleri ben anlamam sen al dedi o kadar. Biraz para biriktirebilseydim düğündeki bazı masraflar için ona yardım etcektim, inşllh birikir..:26:

canım çok sıkkın ağladım şimdi sinirden kendimden nefret ediyorum salak gibi açıköğretim harç zamanını bugün son sanıyodum 23 ü sonmuş 1 senem gitti yaaaa
seneye bu zamanlar kaldıgım yerden devam etcekmişim
allahtan kaydım silinmiyo bununla teselli oluyorum

hayatımmm sen çıkcan mi düğüne yakın işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…