- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #5.461
Günaydın herkeseeeee...
Sade ama kadifesi ağırlık katmış bence gayet hoş, ağır olması için illa fırfırı mı olması lazım dimi :)
Benim blendır mikser rondo 3lü setim var, philips markası ama alalı epey oldu fiyatını hatırlamıyorum şekerr, pahalı değildi ama uygundu sanırsam..
Eski kaçaklar birbir dönüyomuu desekk
Nerelerdesin sen bakalım gizem hanımm görenn cennetlikk, zaman daralıyo diyee herkes telaşlımı yoksa. Senin çok az kalmışş en çok seni dinlemeye ihtiyacımız var şuan daha sık uğra. Nasılsın cnm, ne alemdesin senin hazırlıklar ne alemde ??
HOsbulduk kizlar..
Hazirliklar devam edior artik bikac gun sonra yani ocakta baslicak asil telas..ev aramaya baslicaz subatta ev tutmamz lazm cnku ..subat ortasi ideal olur heralde kizlar dimi sizin fikrnz nedir? Mobilya hali perdr ceyiz derken iki ayi bulur die dusunuorm..suanda bol bol dekorasyon orneklerine bakiorm baska pek yaptgm sy yok :)) sizin hazirlaklar nasil gidior
selincim benim düğün tarhihimi düzeltiver gariii
12 mayıs düğün
6 mayıs kına
evet kızlar rahat çok şükür agır iş de yok zaten göz açıp kapayana kadar aksam oluyo yok öğlen namazı ikindi namazı derken aksam namazındada paydos.
böcüğüm kesinlikle almalısın bende onun grisini kremini beyazını açık renk hangisi olursa alcam işte :)
selincim benim düğün tarhihimi düzeltiver gariii
12 mayıs düğün
6 mayıs kına
HOsbulduk kizlar..
Hazirliklar devam edior artik bikac gun sonra yani ocakta baslicak asil telas..ev aramaya baslicaz subatta ev tutmamz lazm cnku ..subat ortasi ideal olur heralde kizlar dimi sizin fikrnz nedir? Mobilya hali perdr ceyiz derken iki ayi bulur die dusunuorm..suanda bol bol dekorasyon orneklerine bakiorm baska pek yaptgm sy yok :)) sizin hazirlaklar nasil gidior
Kızlar dün annemle evkur a gittik, indirimli tacın setin vardı, bir uyku saten seti, bir saten nevresim , 2 nevresim, bir mikrofiber yorgan, Bir aile banyo seti, bir battaniye, 2 silikon yastık ..
aldık bir yatak örtüm kaldı yatak odası tamamlandı sayılır.. netten bulduğum resimleri ekleyebildim, Battaniyeyei kendinden desenli düz bordo aldım.. Birde çelik tence takımı aldım yine evkurdan korkmazın tombiklerden aldım çaydanlığını da aldım. şimdi geldiler eve mutlu oldum hemen paylaşayım dedimEki Görüntüle 315194 Eki Görüntüle 315195 Eki Görüntüle 315196 Eki Görüntüle 315197 Eki Görüntüle 315198 Eki Görüntüle 315199
Kızlar dün annemle evkur a gittik, indirimli tacın setin vardı, bir uyku saten seti, bir saten nevresim , 2 nevresim, bir mikrofiber yorgan, Bir aile banyo seti, bir battaniye, 2 silikon yastık ..
aldık bir yatak örtüm kaldı yatak odası tamamlandı sayılır.. netten bulduğum resimleri ekleyebildim, Battaniyeyei kendinden desenli düz bordo aldım.. Birde çelik tence takımı aldım yine evkurdan korkmazın tombiklerden aldım çaydanlığını da aldım. şimdi geldiler eve mutlu oldum hemen paylaşayım dedimEki Görüntüle 315194 Eki Görüntüle 315195 Eki Görüntüle 315196 Eki Görüntüle 315197 Eki Görüntüle 315198 Eki Görüntüle 315199
Canım hepsi çok güzel güle gülee kullan, evkuru zenginleştirmişsin kıssHepsini kaça malettin bide taçın nevre4simelrini kaça aldın merak ettim banada lazım bidene daha
Günaydın kızlarr,, 2012 ye 3 gün kaldııı
Bende 1,5 senedir filan çeyiz alıyorum ne gereksiz kalabalığım oldu ne de öyle fazla eksik bişeylerim, ilkten korkmuştum bitmicek bu yetişmicek diye ama şuan idare edecek kadar herşeyimi aldım şükür. Ev tutulsun perdelerimi yaptırcam, 1 pike 3 nevresim sardırcam büyük masraf bunlar kaldı sadece sanırım. Yorganlarımı annemle ablam dikecekler, ufak tefek şeyleri de 2-3 ay daha birer ikişer aldımmı bitti de gittiama bana ne yatak odasını ne de beyaz eşya aldırmadı nişanlım ordan kardayım, halı ve perdeleri ben anlamam sen al dedi o kadar. Biraz para biriktirebilseydim düğündeki bazı masraflar için ona yardım etcektim, inşllh birikir..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?