- Konu Sahibi bal_bocegi
- #5.201
benimde 31 mayıs kına böcüğüm ekler misin? :)
Benimde 4 Mayıs Cuma - KINA
5 Mayıs C.tesi - DÜĞÜN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 31 mayıs kına böcüğüm ekler misin? :)
Tşk ederiz herşey için çok iyi ağırLadın vaLLa cnm...
Birincisi 2.250 - ikincisi de 2.600 cnm ama tabii baza yatak fLn da ekLenince fiyat artıo..Ama ben herşeyimi ordan aLdım tanıdık var baya indirim yapıo..Bana bazaLı fLn 12 ay taksitLe bu fiyatLara vericek...
GideLim canımm oLuuurr...
biz genede bakalım bi belki fikrin değişirr
Kızlar iyi ki gelmişsinizzz :))
inş. bi dahakine merve de olur :)
lila bende 2.sini beğendim fiyatlarını nasıl peki??
bi c.tesi buluşup bende seni yatak odası bakmaya götürebilirim :)
buranın şartLarı bize baya uyuyo ama BakaLım tabii ki cnm
Bizim oralarda 2600 dan daha uyguna bulabilirsin sanırım, ondan ısrar ediyo :)
Bizim oralarda 2600 dan daha uyguna bulabilirsin sanırım, ondan ısrar ediyo :)
acil 2012 ajandası lazım yaaçıkmış mıdır ki?
selam kızlar nasılsınız.evet yaa gelemedim şans işte biaakine sizinle olmak için can atıyorum.inşallah bi aksilik çıkmaz yaaaa.
bugün annemi hastaneye götürdüm neyseki bişeyi çıkmadı düzenli kullandıgı bi ilacı bıraktıgı için rahatsızlanmış tyeniden ilaca basladı.
kızlar naber, nasıl geçti bayram?
ben önce manisaya gittim, nişanlımın ailesinin yanına. gayet güzel geçti. sonra nişanlımı da alıp ankaraya, kendi ailemin yanına gittim, o daha da güzeldi tabi :)) cumartesi en yakın arkadaşım evlendi, her şeyi çok ama çok güzeldi, allah mesut etsin. dün döndüm, bugün de işbaşı işte.
ev bakmaktan başım döndü yaa, şu ev işi aradan çıksaydı iyi olcaktı, rahat rahat eşya almaya başlayabilcektim.
siz neler yaptınız? lila, denediğin gelinliklerin fotolarını eklesene, çok merak ettim yaa :)
Valla ben bakıyom bakıyom kimse yazmamış bende daha yazmıyodum kendi kendime mi konuşcam napimselam kızlar nasılsınız ne var ne yok neden kimse yazmıyo yaa noldu size huuuuuu![]()
meraba cğdm, ben aynı iş ve kk da zaman geçiyorum ööle :) Senin nişanın olmamışmıydı daha :26:kızlar slm nasılsınız neler yapıosunuz... benı nısan heycanı sarmaya basladı alısverıslerımızı yapıyoruz yavas yavas.. bı ay kaldı ıcım ıcıme sıgmıyor