- Konu Sahibi bal_bocegi
- #5.221
sana krem yada kırık beyaz gelinlik muhteşem olcaktır tatlım.altı harika bence çokşeker.üstüde aynen dediğin gibi biraz fazla allı pullu.daha sade olursa süper olur bence.ayrıca bu model sana da çok yakışmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar naber, nasıl geçti bayram?
ben önce manisaya gittim, nişanlımın ailesinin yanına. gayet güzel geçti. sonra nişanlımı da alıp ankaraya, kendi ailemin yanına gittim, o daha da güzeldi tabi :)) cumartesi en yakın arkadaşım evlendi, her şeyi çok ama çok güzeldi, allah mesut etsin. dün döndüm, bugün de işbaşı işte.
ev bakmaktan başım döndü yaa, şu ev işi aradan çıksaydı iyi olcaktı, rahat rahat eşya almaya başlayabilcektim.
siz neler yaptınız? lila, denediğin gelinliklerin fotolarını eklesene, çok merak ettim yaa :)
Kızlar işte giydiğim gelinlik kafamı kestim![]()
aslında omuzlarımı da kescektim de neyse![]()
çok beyazım yaa düğünden önce biraz bronzlaşmam lazım ama nasıl![]()
Bu gelinliğin üst kısmını beğenmedim işlemeleri çok fazla bana göre, ama eteğini bu tarz istiyorum..
Sizce nasıl olmuş :44:
Kızlar işte giydiğim gelinlik kafamı kestim![]()
aslında omuzlarımı da kescektim de neyse![]()
çok beyazım yaa düğünden önce biraz bronzlaşmam lazım ama nasıl![]()
Bu gelinliğin üst kısmını beğenmedim işlemeleri çok fazla bana göre, ama eteğini bu tarz istiyorum..
Sizce nasıl olmuş :44:
sana krem yada kırık beyaz gelinlik muhteşem olcaktır tatlım.altı harika bence çokşeker.üstüde aynen dediğin gibi biraz fazla allı pullu.daha sade olursa süper olur bence.ayrıca bu model sana da çok yakışmış
Tmm cnm ekLiyorum
Canımmm kafanı kestiğin için pek bişey anLamadımGeLinLiğin modeLi güzeL ama üst tarafını beğenmedim açıkçası :S
Ayrıca iş konusunda bayağı bi canım sıkkın anLaşamadım işyerindekiLerLe ve gitmiicem karar verdim..patronum cok üzüLdü geL fLn gitme die aradı beni ama mutsuz oLdugum bi yerde verimLi de oLamam ztn..İş arayışına girdim şimdi![]()
hayatım, gelinliğin eteği çok şeker bence de, emyay'ın dediği gibi krem rengi daha güzel durabilir.
lilacımm, çok şeker olmuşsun yaa, fıstıksın fıstık!! aslında öyle satenli-tüllü karışık etekleri sevmem ama ikinci gelinlik acayip güzel durmuş üstünde, çok yakışmış! ay benim de gelinlik deneyesim geldi valla![]()
işlemeler konusunda kesinlikle katılıyorum canım çok fazla o da renk farklılığı oluşturuyor taş çok yakışıyor gelinliğe ama tamamını kaplayan işleme veya taş çok göz yoruyor....
hayatım, gelinliğin eteği çok şeker bence de, emyay'ın dediği gibi krem rengi daha güzel durabilir.
lilacımm, çok şeker olmuşsun yaa, fıstıksın fıstık!! aslında öyle satenli-tüllü karışık etekleri sevmem ama ikinci gelinlik acayip güzel durmuş üstünde, çok yakışmış! ay benim de gelinlik deneyesim geldi valla![]()
bu gelinlik mevzusu tamamen zevk meselesi tabi ama parçalı duran gelinlikler cidden kötü duruyor yani etek üstüne başka bi parça takılmış gibi....... ya saten ya tül olmalı yarısı başka yarısı başka olmamalı...ikisi bir arada kullanılacaksa aynı boy kullanılmalı saten kullanılıp altından tül çıkmamalı... zaten renk farklılığı oluşuyor........... aşırı kat kat etekleri sevmesemde sırf bu yüzden ilk gelinlik kesinlikle daha hoş............
Günaydın kızlarr, nasılsınızzzz
kırık beyazları beğeniyorum, bidahaki sefere o renk deneyim bakım nasıl duruyo saol mervemm. Bu gelinliği de eteği için denedim,yakıştıysa kesin eteğim böyle olsunn..daha sade bi üst ve omuzlarına doğru da biraz kol istiyorum onu nasıl uydurcam bilmiyorum araştırmalara devam :)
Düğün üstü işsiz kalman kötü olmuş, hemen bulursun inşallah canımm..
Senin denediğin birinci gelinliğin modelini beğendim bende, kuyrukla uğraşmak zor olur ama üstü güzelmiş..
Gelinlik denemek güzel oluyo 'gelin kim hayırlı olsun' diyolar beniimm derken uçası geliyo insanın
Deneyin hepiniz kızlar koyun fotoları bakalımm :) çekmeye izin vermiyolar ama kandırmaya çalışın, ben çok beğendim nişanlıma göstericem tmm derse geliriz bilmem ne salladım bişeyler ikna ettim![]()
Merhabalar ben birşey öğrenmek istiyorumm
8 Eylülde ksımetse evlenicem bu gelinlik olaylarına kaç ay varken başlamam lazım ???
bu konularda bana biraz bilgi verebilirmisiniz ???
Tşk ederimmm bitaneeemmmevet snde kesinLikLe denemeLisiiinnn çok güzeL bi duygu ve çooook yakışcakk sana daa =)
HakLısın canımm ama ben birçok yerde geLinLik denedim hiçbiri foto çekmeye izin vermedi..buraya yaLvardım diyebiLirimSırf geLinLik nası bişey nası duruo diye giyip çektim resimLerini sizLere de fikir oLur die..ikisi de cok içime sinmedi ama birincisi daha güzeLdi...Zaten fransada ödüL aLmış bi geLinLikmiş..diğer eteği satenLi oLan da bu ay geLinLik dergisinde çıkıcakmışş...
SağoL canım benimm buLurum inşş yaa...
GeLinLik denemek süper yaa sana katıLıyorum..üzerindeyken hepsini beğeniosun karar vermek çok zorO yüzden sırf vitrinde görüp beğenmediğiniz geLinLikLeri es geçmeyin dıorum...Begenmedıgınız geLinLikler üzerinizde öLe güzeL duruo kı şaşırıosunuz...
GeLin benim diince inanmıo kadınLar ztn küçük gösterıorum dieBi de benim düşüncem geLinLiği sadece yanıma bir kişi aLarak denemek öLe begenmekti yaniii nişanLıma sürpriz oLsun benı sadece düğün günü görsün heycanLansın istemiştim ama oLmuoo maLesefff çünkü bu fotoLarı gösterdiğimde o da sadece birinci geLinLiği begendı...Şimdi ben ona göstermeden bi modeL begenıp aLırım o sonradan begenmez aL sana düğün günü moraL bozukLuğu =)) Bu yüzden Fatih'e beraber gidip bakmaya karar verdik...
Son oLarak kızLar Şubattan sonra geLinLikLere zam geLio haberınız oLsun..İmkanınız varsa Şubata kdr geLinLik işini haLLedin derim..
Merhabalar ben birşey öğrenmek istiyorumm
8 Eylülde ksımetse evlenicem bu gelinlik olaylarına kaç ay varken başlamam lazım ???
bu konularda bana biraz bilgi verebilirmisiniz ???
sürpriz güzel olurdu evt ama beğenmeme ihtimali kötü :) geçende dolaşırken bi gelinlik modeli gösterdim demesin mi üstündekiler avize gibi o ne öyleböyle ne diceğimi şaşırdım, düğünde söylediğini düşünsene
Sen alıcan mı gelinliği kiralıcan mı? ııı şubatta anlaşsak, martta prova filan e zaten bişey kalmıyo bunu söylediğin iyi oldu
Merhaba, hayırlı olsun.. bizim 6 ay var yaklaşık araştırmaya başladık, en az 1 - 2 ay önceden karar vermiş olmak lazım sanırım..
HayırLı OLsun cnm...Eğer diktireceksen 4 ay öncesinden modeL beLirLeyip dikime başLatman gerekiyor.Çünkü provalara gidiosun diktirince işLemLer daha uzun sürüo..Eğer hazır aLıcam diosan 2ay yeterLi OLucaktır canım...
Ben mayısta evLenicem ama şimdiden bakıorum çünkü 2012 Şubatta zam geLicekmiş geLinLikLere..
Ben iLk önce diktircektim yengeme moda evi var..Sonra denemeye başLayınca vazgeçtim..Çok riskLi oLucak begenmem fLn ayıp oLur yanii sonra geri dönüşü de yok..NişanLım aLaLım dıo ama aLıp napıcam nerde sakLiicam bi daha giymiicem çünkü birisine vermeye de kıyamamBakaLım şimdiLik kiraLama düşüncesi var akLımda ama kısmet =)
Günaydın lilam, yok kimse gelmiyo, senle bana kaldı bu topik![]()