• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Merhaba Kızlarrr Günaydınnn

uzun zamandır girmiyordum kendimi iyi hissediyorum şuandaa bakıyım ne yapıyolar dedimm :)

Nasılsınız?

günaydın gelinciklerrr nasılsınız.
esmam bende giremiyorum artık esksi kadar.iş arıyorum iş görüşmelerine gidiyorum falan zaten gün bitiyo.
iyice asalak oldum çok geç kalkıyorum kendime çok kızıyorum her gece yatarken erken kalkcam diye yatıyorum ama kafamı kaldıramıyorum ya.
şimdide daha yeni kahvaltı yapcaz

Merhaba kızlarr,
bende çeyizime en son saplı çatal kaşık takımı aldım resim bulursam eklerim salata servis kaşıklarıda var içinde, ondan önce de su bardağı ikili tava üçlü bıçak mumluk bide metal kase almıştım :1: Ivır zıvır alıyorum yani, halılarımın son bir taksiti kaldı, battaniye mutfak takımı salon takımı bikaç bişey daha alıp 4 aylık bi taksit daha yapıcam bakalım.. :111: Bu arada perdeler ve sardıracağım pike + nevresimler için para biriktirmem lazım. Daha baya iş var çeyizde ama canımı sıkmıyorum olduğu kadar salla amaan ohh ohh :24: :32:

Günaydın kızLarrr gerçi öğLen oLdu ama bende aynı mervem gibiyim :1: İş görüşmeLeri , gezmeLer derken 2-3 gündür de aLıştım geç kaLkmaya =)

Bende bu arada ufak tefek şeyLer aLdım...Yemek takımıma uygun oLsun diye siyah beyazLı çay bardağı takımı aLdım...RenkLi su bardakLarı aLdım...KayınvaLidem de bize bornoz takımı ,nevresim fLn aLmış...Sen bişey istemiosun bende kafama göre aLıorum dıo (:

Bu arada geçenLerde bi iş için şişLiye gittik annemLe Cevahir'e de ugradık...Ayy ne güzeL şeyLer var yaa...BöLe porseLen nazar boncukLu çay bardakLarı , kırmızı üzeri taşLı kadehLer fLn vardı...
KahvaLtı takımLarı vardı rengarenk , tepehome ve koçtaş'ta da çok güzeL banyo takımLarı var çok şıkLardı..GeneLde ben nedense hep üzeri taşLı oLanLarı beğeniorum :1: BayıLdım hepsine kesin aLıcam onLardan =)

Kızlar allah yardımcınız olsun, umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulursunuzz.
Çeyizler alınıyoo ne güzel ne güzelll :8: Ben bu ay hiç bişi almadımm, ama alcağım herşey netleştii bi parasını ödeyip almak kaldı. Onlarıda sıraya koydumm önümüzdeki aydan itibaren alıcam. Benim için en zoru karar vermektii o yükten kurtuldumm :30:

farkettiniz mi zaman nasılda daralıyo :) benim düğüne 7 ay kalmış :24:
ben hiç bişe almıyorum şimdilik beklemedeyim bakalım

Evet gerçekten öylee zaman daralmaya başladı sanki daha ortada bişi yok, yapılcak çok şey varr. Yılbaşından sonra asıl telaş olcak bencee. Benimde 7 ayım var aslında bana göre 6 düğün ayımı saymıyorumm hiç çünkü o 1 ay bana bir gün gibi gelicek bundan eminim.
Düğünüm felan daha şimdiden rüyalarıma girmeye başladı. Böyle devam ederse strestenn iğne ipliğe dönebilirimm:1:

bu ne ya eskiden sayfanın hızına yetişemiyorduk şimdi hayat yok :)

ben güngörende kaza yaptım ya canım sııkkın..direksiyon çalışırken malın biri girmiş dibime girmiş

bende görmedim..kütt die bir çarptım öle yani

bu ne ya eskiden sayfanın hızına yetişemiyorduk şimdi hayat yok :)

ben güngörende kaza yaptım ya canım sııkkın..direksiyon çalışırken malın biri girmiş dibime girmiş

bende görmedim..kütt die bir çarptım öle yani

Geçmiş oLsun canım sana bişey oLmasın da dikkat et...

VaLLa bende teLaş yok ama yakLaşınca acaip oLucam biLiorum :1: Beniiimm bu ayı saymazsakkk 5 ayım kaLdı (:

aynen bende şimdi rahatız yılbaşından sonra başlarız sıkışmaya

bi de benim tatil sıkıntım çıktı yaa

muhasebecimiz benle aynı anda tatile çıkmayı planlıyor düğünleri fln varmış bakalım nolcak

bu arada benim tarihimde netleşti kızlar.
12 mayıs düğün
6 mayıs kına

esmam geçmiş olsun canımmm.

ben bu aralar hiç bişi almadım çeyize.çalışmadıgım için malesef öylece kaldı bu işler :(

Boşver oLur öyLe en usta sürücüLer biLe kaza yapıo..kafana takma kendine güvenını kaybetme canım...

TatiL konusu var bi de yaa...Onu erken rezervasyonLa haLLetmek Lazım çünkü düğün teLaşının arasında bi de onunLa uğraşmak kötü oLur...

kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm:52::52::52:

HayırLısı oLsun snn için de =)[/QUOTE]

Teşekkür ederim :)

Daha belediyeden gün almadık. Tek başıma yapabilir miyim kızlar işlemleri ve neler istiyorlar, hangi belgeleri istiyolarlar bilginiz var mı?

Günaydınn kıslarrr esmam geçmiş olsun balımmm,
gelinlerimizz çoğalıyoooo hadi hayırlısıı :8:

bu arada benim tarihimde netleşti kızlar.
12 mayıs düğün
6 mayıs kına

esmam geçmiş olsun canımmm.

ben bu aralar hiç bişi almadım çeyize.çalışmadıgım için malesef öylece kaldı bu işler :(

sağolasın mervem

inş. iyi bir iş bulursunuz funda da sende zamanla hepsini yaaprsınız ama gerçekten çok az bir zaman kaldı gibi geliyor bana eskiden sayardım daha bir sene var oooo derdim ama hemencik geçti zaman..

Boşver oLur öyLe en usta sürücüLer biLe kaza yapıo..kafana takma kendine güvenını kaybetme canım...

TatiL konusu var bi de yaa...Onu erken rezervasyonLa haLLetmek Lazım çünkü düğün teLaşının arasında bi de onunLa uğraşmak kötü oLur...

Ya konu öle degil Fundam yaa

Bizim patronun kızkardeşi ve kardeşinin eşi burda çalışıyor
bizim patron konya ya düğüne gidicekmiş otomatik olarak şimdi onlar da gidicekmiş patronla
konuşuyoduk lafın arasında dedi 7-8 temmuzda düğün var konyaya gidicez dedi.
bende dedim o tarihte ben yokum balayında olucam bende gidicem köye fln dedim öle havada kaldı

kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm:52::52::52:

hadi hayırlı olsun allah tamamınA erdirsin inş.

Selam kızlar, benim de mayıs 12-19 nikah ve düğün tarihlerim :)

Slm,

Hayırlı Olsun inş.

HayırLısı oLsun snn için de =)

Teşekkür ederim :)

Daha belediyeden gün almadık. Tek başıma yapabilir miyim kızlar işlemleri ve neler istiyorlar, hangi belgeleri istiyolarlar bilginiz var mı?[/QUOTE]

tek başına hiç bir nikah işlemini yapamazsın nişanlınla birlikte gitmeniz gerekiyor

Back