• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gecmıs sohbetlerı okudum bıraz ne kadar cok dekorasyondan bahsedılmıs. benı yansıtan bı cok fıkır okudum. bu arada okunanların heyecanıyla sızlerle evıme yapılan seylerden resım koymak ıstedım. resımler cok net degıl aceleyle cekıldı ama belkı fıkır olabılır.

kapılarımızın hepsı camsız bu renk

$01102011191.webp

$01102011187.webp

$01102011196.webp

banyom kucuk oldugu ıcın bu tarz bı banyo dolabı yaptırmak zorunda kaldık. asında ıcımden neler gecıodu ama böle yaptırdık

$01102011183.webp

$01102011184.webp

cgdm`cim hepimiz cok heyecanliyiz ve zevkli hatunlar var burda vesselam, herkesin guzel fikirleri var :) banyo dolabin konusunda da uzulme, bu da cok kullanisli gorunuyor, ilerde evini buyutup istedigin ne varsa yaptirirsin insallah :)

Çiğdemcimm, kapıların banyo dolabınn harikaa, zevklisinn, banyon küçük olabilir ama iyi şekilde değerlendirmişsin, dolapp çok kullanışlı olmuş.
Mutfak dolaplarınıda çok merak ettimm görmek için sabırsızlanıyoruzzzz :23:

2012 gelinleri hazırlıklarda almış başını gidiyor, ben 12 de mi 13 de mi gelin olacağım, tabi ömür yeterse, bunu düşünmekle uğraşıyorum :))
günaydın kızlar...

2012 gelinleri hazırlıklarda almış başını gidiyor, ben 12 de mi 13 de mi gelin olacağım, tabi ömür yeterse, bunu düşünmekle uğraşıyorum :))
günaydın kızlar...

gunaydin :) umarim en uygun, seni en az sikintiya sokacak ve en cok mutlu edecek zamanda gelin olursun :)

Günaydınn kıslarrrr :8:
Çok mutluyummmm havaa harikaaa ilk bahardayızz gibi hissettimmmmm:31:

Günaydınn kıslarrrr :8:
Çok mutluyummmm havaa harikaaa ilk bahardayızz gibi hissettimmmmm:31:

ayy ay allah bozmasin bocegim :)) ne guzel :)
ben de cok mutluyum, nisanlimla birikim yapmaya karar verdik. kendimize bi elektronik kasa aldik, evde guvende olsun altinlarimiz diye. bi de burda bi topik buldum, hatunlar birlesip birikim yapiyolar, birbirlerine destek oluyolar, cok hosuma gitti. oraya da uye oldum. umutluyum, dugune kadar bi hayli birikim yapabilecegimize inaniyorum insallah. en azindan esyalarimizi borcsuz harcsiz alabilirsek ne mutlu bize.

Mrba kızlarr, ne güzel evinizi yaptırıyonuz sevindim sizin adınıza, çok yorucu bişey karar vermeside epey zordur eminim, inşllh hepsi tam istediğiniz gibi olur.. :21:
Rabbim bizede herkeslere kendi evimizi nasip etsin inşllh.
Bakalım bize nası bi ev denk gelicek en güzel günlerimizi nasıl bi evde yaşıcaz çok merak ediyorum, temiz ferah olsun da dolapların kapıların rengini filan düşünmüyorum :1:

Çiğdemcimm, kapıların banyo dolabınn harikaa, zevklisinn, banyon küçük olabilir ama iyi şekilde değerlendirmişsin, dolapp çok kullanışlı olmuş.
Mutfak dolaplarınıda çok merak ettimm görmek için sabırsızlanıyoruzzzz :23:

cok tesekkur ederım tatlım.. hafta sonu cekerım resımlerı paylasırım sızlerlede

cgdm`cim hepimiz cok heyecanliyiz ve zevkli hatunlar var burda vesselam, herkesin guzel fikirleri var :) banyo dolabin konusunda da uzulme, bu da cok kullanisli gorunuyor, ilerde evini buyutup istedigin ne varsa yaptirirsin insallah :)

tesekkur ederım cnm rabbım gonlunuzden gecen seylerı hepınıze nasıp etsın ıns

kizlar bi site buldum, hali satiyolar. burda link vermek kurallara aykiri olabilir diye vermiyorum ama 1 hali alana 5 hali bedava diyor ve 1 hali 399 tl. yani 399 tl`ye 6 tane hali almis olunuyo. ucuz bayaa. ihtiyaci olan varsa baksin bence, belki birinin isine yarar diye yazdim. varan`di galiba halicinin adi.

SeLam kızLaar nasıLsınız???
Bende iş güç aynen devam bi değişikLik yok (:

Sonunda saLonu tuttuk =) Dün akşam gittik sözLeşmemizi imzaLadık...ResimLerini payLaşıorum...
Düğün tarihim "05.05.2012" oLarak kesinLeştiii :nazar::nazar::nazar:

Kanyon aLışveriş merkezinin biraz aşağısında tam güLtepe sapağında sağda kaLıo..Yeni buLuş düğün saLonu..NormaLde 3.500'dü..araya tanıdık koyarak 2.300'e indirdik...adam kimseye söLemeyin dedi Şşşşş
:1::1::1:

Eki Görüntüle 277485 Eki Görüntüle 277486 Eki Görüntüle 277487

Kızzzzlllaaar 2 gündür gülmekten öldümmm:) Nişanlım adetlerden anlayan bi tip değildir.Çoğu erkekte olduğu gibi.Kurban bayramı için annesi de 2 gün önce ne yapcz diye sormuş.Sevgili nişanlımda ne yapılır diye sorup cevabını aldıktan sonra yaşama sevincini yitirmiş:) Kurbanlık koç alınır,Süslenir,hediyeler alınır,bilezikler alınır v.s Bende biraz abarttım tabi şunu yapman lazım bunu yapman lazım diye.Neyse şakayı çok uzatmadım dün yanına uğradım 1 tane bilezik yapılsa yeterli koç fln istemiyorum dedim.Rahatladı ama morali çok bozulmuş kuzumun.Önümümüzdeki sene evlencktik geçen haftadan beri nisanda evlenelim diyor.Eeee tabi benimde canıma minnet tamam olur dedim.Gelişmelerden haberdar ederim sizi;)

Kızzzzlllaaar 2 gündür gülmekten öldümmm:) Nişanlım adetlerden anlayan bi tip değildir.Çoğu erkekte olduğu gibi.Kurban bayramı için annesi de 2 gün önce ne yapcz diye sormuş.Sevgili nişanlımda ne yapılır diye sorup cevabını aldıktan sonra yaşama sevincini yitirmiş:) Kurbanlık koç alınır,Süslenir,hediyeler alınır,bilezikler alınır v.s Bende biraz abarttım tabi şunu yapman lazım bunu yapman lazım diye.Neyse şakayı çok uzatmadım dün yanına uğradım 1 tane bilezik yapılsa yeterli koç fln istemiyorum dedim.Rahatladı ama morali çok bozulmuş kuzumun.Önümümüzdeki sene evlencktik geçen haftadan beri nisanda evlenelim diyor.Eeee tabi benimde canıma minnet tamam olur dedim.Gelişmelerden haberdar ederim sizi;)

Çok komik olmuş gerçekten canım ödünü patlatmışsn, ben söylesem de bayılır heralde :1: koç moç bilezikler.

Ama aslında doğru bi adet yani yapılsa yeridir, baya yerden duymuştum :40:

SeLam kızLaar nasıLsınız???
Bende iş güç aynen devam bi değişikLik yok (:

Sonunda saLonu tuttuk =) Dün akşam gittik sözLeşmemizi imzaLadık...ResimLerini payLaşıorum...
Düğün tarihim "05.05.2012" oLarak kesinLeştiii :nazar::nazar::nazar:

Kanyon aLışveriş merkezinin biraz aşağısında tam güLtepe sapağında sağda kaLıo..Yeni buLuş düğün saLonu..NormaLde 3.500'dü..araya tanıdık koyarak 2.300'e indirdik...adam kimseye söLemeyin dedi Şşşşş
:1::1::1:

Eki Görüntüle 277485 Eki Görüntüle 277486 Eki Görüntüle 277487

Canım çok hoş görünüyo süperrrrr, valla çok yakışcaksınız pembeli gelin damat koltuklarına da bakın :46:
Hadi hayırlısı herkesin tarihi kesinleşiyyor heyecan dorukta :24:

Günaydınn kıslarrr, iyi haftalarrrrrr olsunn
lilamm salon harikaa cnmm çok güzelll bir düğün olucak inş.. Pembe vee morr tonlarınaa hastayımmm:17:

salon çok güzel, çok beğendim ve çok da hesaplı, güle güle düğününüzü yapın :)
günaydın kızlar...

Günaydın kızlar... düğün salonu güzelmiş canım... şu salon mevzusu hallolunca herşey bitmiş gibi geliyor :D

Back