• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ayy benim ceyiz namina bi copum yok daha :1: ben su anda yalniz yasiyorum, kurulu duzenli bi evim var, herhalde onun rahatligiyla bi genis takiliyorum ki sormayin :)) nasilsa her sey var diye.. ama tabi evimize gecince her yeri yeni ve istedigim sekilde dosemek istiyorum :69: bayramdan sonra allah nasip ederse, kayinpeder gelcek istanbula, nisanlim da gelcek, hep birlikte ev bakicaz bize. evi evlenmeden alalim, ben evimize geceyim, kira odeyecegime krediyi odemeye baslayim diyoruz. eger planladigimiz gibi giderse, ocak gibi evimize gecmis olurum insallah. ama bi yandan da kredi oduyo olacagim icin,ev esyasina evlenene kadar bakamiycam, artik evlendikten sonra takilarla falan yapariz bi seyler diye dusunuyorum. ama simdiden arastirmaya, bakmaya basladim, inanilmaz guzel seyler var, nasil sabirsizlaniyorum anlatamam :))

ben boyle beyaz, ucuk pembe ve ucuk yesilin kombinlendigi, vintage tarzi dekorasyonu seviyorum. siz salonlarinizi ne tarz, ne renklerde doseyeceksiniz?

bende modern takımlardan çok vintage takımları seviyorum zamanı hiç geçmiyo...:6:
bej koyu krem renklerde koltukla desenli kırmzıı pembe süper olabilir:16:
Redirect Notice
bunun gibi

bende modern takımlardan çok vintage takımları seviyorum zamanı hiç geçmiyo...:6:
bej koyu krem renklerde koltukla desenli kırmzıı pembe süper olabilir:16:
Redirect Notice
bunun gibi

evet eveet, bej/toprak rengi ve kirmizi kombinasyonu da cok guzel, haklisin. ben soyle romantik ve nostaljik seyleri seviyorum bak:

Eki Görüntüle 274765
$5_28620107499_19212.webp
$bn-shelf-s-20-2.webp

ayy bayiliyorum bayiliyorumm :69:

Kızlarr dekorasyonn tarzlarınızz çokkk hoşş beğendim, inşallah herşey gönlümüzce olurr.
Benimde geçen seneden beriiii en büyük arzumm evimi avangard tarzıı döşemekkk mor ve beyazın uyumuylaa kadifee koltuklarr beyaz öobilyalarr peluşş halılarrr , şıkır şıkırr avizeler felann:1:
Bunlar isteklerim tabi bakalım ortaya nasıl bişi çıkıcakk

Günaydın kızlar.................. düğün salonu,beyaz eşyalar,mobilyalar tamam .kaftan ve göçmen şalvarım hazırlanıyor.. kuaför belirlendi... davetiyede 2 seçenek arasında kalındı......geriye kına gecesi için salon veeeeeeee gelinlik kaldı =) halı ve perdelerde var... bitmiyor kızlar bitmiyor=)

Günaydın kızlar.................. düğün salonu,beyaz eşyalar,mobilyalar tamam .kaftan ve göçmen şalvarım hazırlanıyor.. kuaför belirlendi... davetiyede 2 seçenek arasında kalındı......geriye kına gecesi için salon veeeeeeee gelinlik kaldı =) halı ve perdelerde var... bitmiyor kızlar bitmiyor=)

anaaaam maşşallah ne kalmışki senin herşeyi bititmişin...:46::46::46:ne zamandıki düğün:26::26:

aynıları benim bilgisayarımda var biliyomusun bende bu tarza bayılıyorummm:16:

nisanlim da begeniyor allahtan, ben endiselenmistim acaba bi erkek icin fazla mi romantik diye, begenmez mi diye... ama cok begendi, dinlendirici ve huzur verici, ayni zamanda neseli, kipir kipir buldu :)) o begenince ben de bu tarzi iki kat sevdim tabii :))

Kızlarr dekorasyonn tarzlarınızz çokkk hoşş beğendim, inşallah herşey gönlümüzce olurr.
Benimde geçen seneden beriiii en büyük arzumm evimi avangard tarzıı döşemekkk mor ve beyazın uyumuylaa kadifee koltuklarr beyaz öobilyalarr peluşş halılarrr , şıkır şıkırr avizeler felann:1:

aaa evet, o tarz da cok şık! asil bi durusu var, ozellikle koyu mor ve bordo cok yakisiyo o tarza :) insallah istedigin gibi bi evin olur bocukcum, hepimizin oyle :)

ooo canim, bi sey kalmamis ki?? senin dugun ne zaman hakkaten? benim kasim 12`de evlencek bi arkadasim var, senin kadar hazirligi yok daha :))

ooo canim, bi sey kalmamis ki?? senin dugun ne zaman hakkaten? benim kasim 12`de evlencek bi arkadasim var, senin kadar hazirligi yok daha :))

22 ocak tatlımm strese girmemek için hızlı hızlı yapıyoruz herşeyi... düğün yaklaşınca kafam rahat olsun istiyorumm. =)
daha iyi değil mi böylesi ?

nisanlim da begeniyor allahtan, ben endiselenmistim acaba bi erkek icin fazla mi romantik diye, begenmez mi diye... ama cok begendi, dinlendirici ve huzur verici, ayni zamanda neseli, kipir kipir buldu :)) o begenince ben de bu tarzi iki kat sevdim tabii :))

neden beğenmesin ki benm arkadaşım siyah beyaz yaptı ben çok beğenmedim renkli sakin renler hoşuma gidiyo benim:16:

22 ocak tatlımm strese girmemek için hızlı hızlı yapıyoruz herşeyi... düğün yaklaşınca kafam rahat olsun istiyorumm. =)
daha iyi değil mi böylesi ?

kesinlikle daha iyi! hatta gelinlige hemen baslasan iyi edersin, ben ocakta oldugunu tahmin edemedim, nedense baharda falandir diye dusunmustum :) ben evi bile erken alip, icine gecip, dugun oldugunda evimi kurmus olmak istiyorum, sana hak vermemem mumkun mu :1:

neden beğenmesin ki benm arkadaşım siyah beyaz yaptı ben çok beğenmedim renkli sakin renler hoşuma gidiyo benim:16:

ne biliyim, cok mu kadin zevkine hitap eden bi tarz diye dusunmustum, ucuk pembeler, ucuk yesiller falan.. siyah beyaz bence de olmaz, en azindan kirmiziyla hareketlendirilebilir ama o da cok yapildi artik. siyah-beyaz-kirmizi kombinasyonunu severdim ama nedense artik begenmiyorum, cok siradan geliyor.

kesinlikle daha iyi! hatta gelinlige hemen baslasan iyi edersin, ben ocakta oldugunu tahmin edemedim, nedense baharda falandir diye dusunmustum :) ben evi bile erken alip, icine gecip, dugun oldugunda evimi kurmus olmak istiyorum, sana hak vermemem mumkun mu :1:

gelinliğe ay sonu gibi bakmaya karar verdim,,kasımda başlasa rahat yetişir özel dikim istemiyorum riskli gibi geliyor hazır modellerden baktım birkaç tane var aklımda bakalım umarım zorlanmadan seçerim

kızlarr dekorasyonn tarzlarınızz çokkk hoşş beğendim, inşallah herşey gönlümüzce olurr.

:16:

Böcüğümm yaa aynı ben parlak kadifee beyaz mor uyumu çok cezbediyor beni :16:

Bende yatak odamda düşünüyorum inş. Beyaz mobilya kadifeli taşlı tüylü süslemeli bir yatak örtüsü mor objeler :16:
Oturma odama da siyah beyaz koltuk takımı araya turkuaz mavi kırlentlerr..siyah beyazz bir unite siyah beyaz turkuazlı bir halı...ve turkuaz bir kaç obje ilee o da tmm... Mutfağımçiççekli piçekli istiyorum... $263582_10150218497578768_598233767_7371774_3964862_n.webp$255082_10150218496708768_598233767_7371760_3595609_n.webp$252397_10150218496583768_598233767_7371758_797525_n.webp bunlardan peçeteler olsa yeter :16: Banyoma da pembe ile siyah beyaz arasındayım ama daha tam karar veremedim bakalımmm..inş. Gönlüme göre olurrr inş....

kıslaaar çok güsel haberlerim var kaynanam annemi aramış şubatta gelsin 15inde söz sonundada nişan yapalım demiş:32:
salon bakalım düğün içinde tarih nasılsa kafamızda net demiş bayramda buluşup salon ve mobilya bakcas:30:
mobilyalar gelince onaylancak salon tutulcak ama parasını ödickler o gelene kadar:21:
çooook mutlu oldummmmm:52:

kıslaaar çok güsel haberlerim var kaynanam annemi aramış şubatta gelsin 15inde söz sonundada nişan yapalım demiş:32:
salon bakalım düğün içinde tarih nasılsa kafamızda net demiş bayramda buluşup salon ve mobilya bakcas:30:
mobilyalar gelince onaylancak salon tutulcak ama parasını ödickler o gelene kadar:21:
çooook mutlu oldummmmm:52:

ayy canim yaa, cok mutlu oldum ben de kesinlesmesine, allah hakkinda hayirlisini versin :)

Back