- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.861
lilaaam nodu:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yeni gelişmeler...
bugün en son nişanlımla görüşmemden sonra babasıyla görüştüm benimkinin abisine kız bulmuşlar.
abisi hasta.yani bebekken menencit geçirmiş özürlü raporu falan var 3 aydan 3 aya maaş alıyo 1000 t.
bide aylık 450 tl ye çalışıyo biyerde.
............................................................................................
..................4 yıldır ilk kez bu kadar şen şakrak duydum gelinime eksik gördüm dedi gözlerim doldu deriiiinnn bi nefes aldım hayırlısı olsun inşallah iyi anlaşırız dedim kapattım konuyu.
çok uzattım kusura bakmayın.ama %90 bitiyo bu iş kızlar.
haftaya düğün var ordan dönünde bitecek.
allah yardımcım olsun.ben onlara tüm iyi niyetimle yaklaştım ama onlar işi yokuşa sürdü.nişanlımda artık benm ailem ne yapsa sana yaranamaz demeye basladı yani iş çirkinleşmeye basladı.
bana dua edin nolursunuz çok ihtiyacım var canım yanıyo.
bana dua edin nolursunuz çok ihtiyacım var canım yanıyo.
kızlar hepinizin yazıkları için çok tşekkür ederim çok sağolun.ben nişanlıma her konuda destek vermek arka çıkmak istiyorum ben buna da tamam dedikçe daha kötü bi seçenek çıkarıyolar karşımıza.resmen beni gözden çıkarmış durumdalar.dün gece öğrendimki daha dün tanıştıkları bi kıza telefon bile almışlar bana bayramda hediye almayı düşünemeyen kadın bunu düşünmüş vay beeeeee.
ama şeytan diyo bırakma nişanlını destek ol kendi kendinize bi hayat kurun sizden bişi bekleyemezler zaten uyanık ol diyo.
hakkımda herşeyin hayırlısı yaaaaaa.
fundacım babası beni arıyo ben her ne kadar adamla muhatap olmak istmesemde çok arıyo ve çeneli bi adam uzatıyo lafı bi cümleyi 10 kez< kuruyo.
ama bi yandanda iyi oldu bü yüzlerini gördüğüm.kısmet olurda aram düzelirse nişanlımla evlnebilirsem benden hiçbişey bekleyemicekler.bi kere bile bi işlerine yardım etmem.benden 3-4 ay sonra diğer gelini alcaklar o birlikte durcak köy kızı diye onu daha çok istediler biliyorum.köy işini yapar diye.olsun işime geldi.ne kaynanaya misafir gelince inip yapmak zorunda kalcam nede köye gidip yuardım etmek.yapsın gelini şimdi.kızın resmen gözünü boyuyolar ev yaptırıp 1-2 seneye ayırırız sizi demişler nah ayırırlar(
daha 18 yaşında yaa çok üzülüyorum mona 2 çal çaputla 1 telefonla kız bayıldı.ilk günden anne baba demiş daha ilk kez tanıstırıldılar düşün.çok şaşırdım neyse yaa banane.
eğer nişanlım bi şekilde evi baslatırsa düğünden sonra bahşişlerle öderiz biz.ona destek olucam beyle becanak gibi keyfimize bakıcaz.
o bana destek olursa bende ona olruum ama yok bu mesele çözülmezse herşey son bulur.
yeni katılan arkadaşm hoşgeldin...
bak bal böceği benim çeyis bitti sıkıntıdan geberiyorum deme öle al her gn ges dolaş ooh![]()
Aynen öylee yapıyorum zaten cnm, avm lere gittiğimde orda ne varsa bakıyorum aklımdakilerii alıyorum. Ama nişanlımla beraber gittiğimden çok sıkılıyoo doğal olarak o yüzden biran önce bitirmek istiyorumm![]()