- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.821
Eveeet şimdii sizi aydınLatıorum nikah konusunda 
1-ÇiftLer nerede ikamet ediosa ikisinden birinin oturdugu yerdeki beLediyeye gidip başvuru yapıLıo (çift beraber gitmek zorunda)
2-Nikah başvurusu düğün tarihinizden 3 ay önce yapıLması gerekiyo (ben kadına düğünüm mayısta dedıgımde şubatta başvurman gerekiyo dedi)
3-Nikah memurunu düğün saLonuna getirmek isterseniz eger sizin başvuru yaptıgınız belediyede gelebilecek müsait memur yoksa yani hepsi doluysa izin belgesi alıp istedıgınız baska bir belediyenin memurunu ayarlayabiliosunuz
4-Ücretler bütün belediyelerde farklı değişiyo yanii..
KAĞITHANE BELEDİYESİNİN ÜCRETLERİ :
2011 YILI TARİFE ÜCRETLERİ
Belediye Nikah Salonu (Hafta İçi) 40,00 TL
Belediye Nikah Salonu (Hafta Sonu) 130,00 TL
Evler ve Düğün Salonları 220,00 TL
4 ve 5 Yıldızlı Oteller ve Gemiler 350,00 TL
Aile Cüzdanı 50,00 TL
Ben bu görüşmeyi şişLi beLediyesi İLe yaptım kadın çok gıcıktı akLıma geLen soruLar bunLar oLdu kızLar umarım yardımcı OLmuşumdur...

1-ÇiftLer nerede ikamet ediosa ikisinden birinin oturdugu yerdeki beLediyeye gidip başvuru yapıLıo (çift beraber gitmek zorunda)
2-Nikah başvurusu düğün tarihinizden 3 ay önce yapıLması gerekiyo (ben kadına düğünüm mayısta dedıgımde şubatta başvurman gerekiyo dedi)
3-Nikah memurunu düğün saLonuna getirmek isterseniz eger sizin başvuru yaptıgınız belediyede gelebilecek müsait memur yoksa yani hepsi doluysa izin belgesi alıp istedıgınız baska bir belediyenin memurunu ayarlayabiliosunuz
4-Ücretler bütün belediyelerde farklı değişiyo yanii..
KAĞITHANE BELEDİYESİNİN ÜCRETLERİ :
2011 YILI TARİFE ÜCRETLERİ
Belediye Nikah Salonu (Hafta İçi) 40,00 TL
Belediye Nikah Salonu (Hafta Sonu) 130,00 TL
Evler ve Düğün Salonları 220,00 TL
4 ve 5 Yıldızlı Oteller ve Gemiler 350,00 TL
Aile Cüzdanı 50,00 TL
Ben bu görüşmeyi şişLi beLediyesi İLe yaptım kadın çok gıcıktı akLıma geLen soruLar bunLar oLdu kızLar umarım yardımcı OLmuşumdur...