- Konu Sahibi bal_bocegi
- #4.841
kızlar biz gittik bi gece köyde kaldık ertesi gün bunlara kalmaya gittik ama herşey harika.hatta biraz oturduktan sonra çıktık aradasından araba buldu sahile indik herşey rüya gibiydi aramız çok iyiydi.
onlarda kaldıgımızın ertesi günü bunların köyüne gittik annesi babası ve benm annem babam benmki çalışıyodu gelemedi.
beni aradı seni bizim iş yerine bıraksınlarda evin malzemesini seçelim dedi.
babama söledim tamam dedi bıraktı beni.
10 dk aşşadada evleri var bunların babam annesiyle babasınıda eve bırakıp bizim akrabalara geçmiş.
neyse biz bunların şirketin yaptıgı dekorasyon örneklerine bakıyodukki ( 10-15 dk sonra ) annesiyle babası geldi.
ben bi kötü oldumki sormayın kalkıp gidesim geldi.
neymiş beraber begencekmişiz.
ben surat yaptım onların dediklerini hiç dikkate almadım.
bişi begeniyorum çok koyu deil mi
kapı begeniyorum ayy bembeyaz ne o öyle krem bari olsun öyle diyo kaynana.
neyse mutfakta kararsız kaldım oranın ölçü alan elemanı dediki gidelim ölçü alalım çizim yapim ona göre renge karar verirsin dedi hepberaber hurra eve...
ölçü alındı çıkıcaz evden.
kaynana diyoki hadii seramiğpede bakalımda çıksın aradan.
(2 şirket bunlar birinde mutfak dolabı kapı banyo dolabı parke diğerinde banyo tuvalet,evye ve bataryalar)
bende dedimk ben çok yorgunum ayaklarım sızladı yarın bakarız veya biz ....la aksam dısarı çıkcam az erken gelirim bakarız diyorum yok hadi şimdi gidelim (amacı beraber gitmek)naptım ettim o evden nişanlımla yalnız çıktım.bide yanımızda ölçü alan abi var.
benimki triplerde niye bakmıyoruz çıksın aradan falan filan dedimki bakmicamızı nerden çıkardın hadi bakmaya gidiyoruz dedim.
öbür abi dediki olumm mal mısın kız onları atlatmak için yaptı anlamadın mı
benmki bana baktı evet yalnız bakmak istiyorum sülalecek dolanmaya gerek yok dedim.
gittik begendik o iş çıktı aradaaaannn.
(gün gün anlatcam karışmasdın
onlarda kaldıgımızın ertesi günü bunların köyüne gittik annesi babası ve benm annem babam benmki çalışıyodu gelemedi.
beni aradı seni bizim iş yerine bıraksınlarda evin malzemesini seçelim dedi.
babama söledim tamam dedi bıraktı beni.
10 dk aşşadada evleri var bunların babam annesiyle babasınıda eve bırakıp bizim akrabalara geçmiş.
neyse biz bunların şirketin yaptıgı dekorasyon örneklerine bakıyodukki ( 10-15 dk sonra ) annesiyle babası geldi.
ben bi kötü oldumki sormayın kalkıp gidesim geldi.
neymiş beraber begencekmişiz.
ben surat yaptım onların dediklerini hiç dikkate almadım.
bişi begeniyorum çok koyu deil mi
kapı begeniyorum ayy bembeyaz ne o öyle krem bari olsun öyle diyo kaynana.
neyse mutfakta kararsız kaldım oranın ölçü alan elemanı dediki gidelim ölçü alalım çizim yapim ona göre renge karar verirsin dedi hepberaber hurra eve...
ölçü alındı çıkıcaz evden.
kaynana diyoki hadii seramiğpede bakalımda çıksın aradan.
(2 şirket bunlar birinde mutfak dolabı kapı banyo dolabı parke diğerinde banyo tuvalet,evye ve bataryalar)
bende dedimk ben çok yorgunum ayaklarım sızladı yarın bakarız veya biz ....la aksam dısarı çıkcam az erken gelirim bakarız diyorum yok hadi şimdi gidelim (amacı beraber gitmek)naptım ettim o evden nişanlımla yalnız çıktım.bide yanımızda ölçü alan abi var.
benimki triplerde niye bakmıyoruz çıksın aradan falan filan dedimki bakmicamızı nerden çıkardın hadi bakmaya gidiyoruz dedim.
öbür abi dediki olumm mal mısın kız onları atlatmak için yaptı anlamadın mı

benmki bana baktı evet yalnız bakmak istiyorum sülalecek dolanmaya gerek yok dedim.
gittik begendik o iş çıktı aradaaaannn.
(gün gün anlatcam karışmasdın