• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar Kaya & Maya kahvaltı takımım nasıl?:12:
Bazılarının resimlerini bulamadım saatini falanda aldım mutfak için

$Kahvaltı Takımım.webp

ALıntı yaparak cevapLamaya üşenıorum nedense :D

Her akşam görüşüyoruz aLışkanLık...eskiden işyerLerimiz aynı caddedeydı iş cıkısları beraber yürüyoduk m.köye ordan da herkes evine =)) Şimdide bnm otobusum yıne onLarın işyerının oraya gidio orda iniorum beraber gıdıoruz duraga kdr fLn bzn yemek yiyoruz dısarıda..Arıyo hergun geLio musun akşam die =))

Esmaaam yaa sabaha kdr sohbet edemem maLeseff babam da evdee çekinirim yanii =((( ztn üst katta kaLıcak orada yatıcak yaniii...

NişanLımın da akşam bize geLip geri dönmesi cok zor oLuo otobus saatine yetişemıo ondan kaLıcak...

Mervemmm saLon güzeL vaLLa bence..

Ben aksarayı biLmıorum yaa...M.köy fLn oLmaz mıı???

Son düzenleme:
pınarcım bende çok istiyorum 2 kişilik kaya maya askı serisinden kahvaltı seti tamamlamayı kısmet olursa :69: ve çok tatlılar bayıldımm :69:

fundacım canım valla m.köyy ıımmmmm bilmemkii benm için sorun deil ama diğer kızlara uzak kalıyo.

Günaydın arkadaşlarrr, iyi haftalar herkesee..

Kızlar Kaya & Maya kahvaltı takımım nasıl?:12:
Bazılarının resimlerini bulamadım saatini falanda aldım mutfak için

Pınarcm çok tatlılar yaa, güle güle kullan.. Bende böyle şeyleri beğeniyorum bazen ama nişanlım dalga geçiyo çok eğlenceli bi evimiz olcak gelen çocuklar gitmek istemicek, balonda asalım duvarlara filan :1:

ben evlendiiimmm :))))

Ben görmüştüm kavuştunuz diyee :69: Allah mutlu mesut etsin, bi yastıkta kocatsın canım. Darısı başımızaa darısı başımızaaa... :16:

esra da okeylerse haftaya pazar görüşelim kızlar taksimde saatt 1 olsun ne dersiniz

Taksime gelebilirim merve olur sanırım, h.sonuna doğru tekrar konuşalım durumlara bakalım..
Siz esmayla görüştünüz mü daha önce?

Herkese Günaydın Kızlar

biz Merve ile msjlaşıp telefonda konuşuyoruz. o konuşmak isterse arıyor bende konuşmak istersem arıyorum. Ya da msjlaşarak haberleşiyoruz öle :) ama yüz yüze hiç görüşmedik. zaten face de ekli bildiğiniz gibi..:16:

Bu arada cumartesi akşamı her şey çok güzel geçti. misafir misafir üstüne denk geldi her zaman olduğu gibi. ne zaman bize gelseler mutlaka misafir oluyor bir kalabalık bir kargaşa oluyor bizde aynen öyleydi benim felaket başım ağrıyordu..
Geldiler güzel güzel konuştular..Salonu küçükköy merkezde ya da gaziosmanpaşa da tutacaklar. Evlendikten sonra da işlerimze yakın olsun diye topçular rami eyüp tarafında tutacağız.. tarihi bildiğiniz gibi 2 ya da 9 haziran gibi düşünüyorduk.. izmitteki akrabalarımız aradı..istanbula gelmişler 9 hazirana salon tutucaklarmış diye haber yollamışlar :S :85:
benim her zaman ki talihsizliğim artık yadırgamıyorum :s dudağım da uçukladı zaten :25:

Günaydın kızLarr...

Hafta sonum hem iyi hem de kötüydü :S NişanLım bize geLdi ama kaLmadı maLeseff..maçı oLduğu için arkadasLarı geLdi aLdı sinir oLdummm...Pazar günü de güya düğün saLonu bakmaya gidicektik..Saat 2 gibi nişanLıma gittim tam cıkıcaz abisi yengesi yegenı fLn geLdi..uzun zmndır gorusemıoduk ayıp oLmasın die bırakıp cıkamadık...
Bu yüzden düğün saLonu işi bu pazara kaLdı...Diğer hafta pazar günü ayın 9'u da bnm doğum günümm...
Ekim 9'dan snra istediğiniz bi gün geLebiLirim ama ondan önce maLesef katıLamıorum :43:

Bu arada cumartesi akşamı her şey çok güzel geçti. misafir misafir üstüne denk geldi her zaman olduğu gibi. ne zaman bize gelseler mutlaka misafir oluyor bir kalabalık bir kargaşa oluyor bizde aynen öyleydi benim felaket başım ağrıyordu..
Geldiler güzel güzel konuştular..Salonu küçükköy merkezde ya da gaziosmanpaşa da tutacaklar. Evlendikten sonra da işlerimze yakın olsun diye topçular rami eyüp tarafında tutacağız.. tarihi bildiğiniz gibi 2 ya da 9 haziran gibi düşünüyorduk.. izmitteki akrabalarımız aradı..istanbula gelmişler 9 hazirana salon tutucaklarmış diye haber yollamışlar :S :85:
benim her zaman ki talihsizliğim artık yadırgamıyorum :s dudağım da uçukladı zaten :25:

Oyy kıyamam hep öLe oLuo yaa biri geLdiğinde misafir geLio mutLaka...
Bi de anLamadım esmam 9'u oLmuo mu kim saLon tutmuş başka düğün mü var akrabaLarınızdan :S

Günaydın 2012 gelinleri :69:

Teşekkürler kızlar ne zamandır istiyordum kendim oluşturmayı kahvaltı setimi nihayet tamamladım 6 kişilik :6:

Back