• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben İzmir'deyim canım İstanbul'a gelin gelcem :123:

Neyse Pınar seninle inş. İstanbula gelin gelince görüşürüzz...

bu gün Kayın Validemler gelicek düğün tarihi konuşucaklarr bakalımmm??

dün annemle babamda kendi aralarında konuştular hangi tarih olur olmaz diyee..

2 ya da 9 haziran olacak bakalım ? kızlar gaziosmanpaşa küçükköy bayrampaşa tarafında bildiginiz iyi bir salon var mı?

kızlarrrrrrrrrr yaa bi haftasonu buluşalım yaaaaaa.
istanbulda kimler var benm bildiğim esma esra funda ben baska kim var görüşelim uzun uzun sohbetler edelim dedikodu yapalım haberleşelim.

ben varım valla Mervem çok isterimm...büyük bir ihtimal Esra da koşa koşaa gelirr...Günlük hayatta bu siteden hiç bahsetmiyorum ben buranın varlığından kimsenin haberi yok..burdan ekli olan arkadaşlarla faceden muhabbet ederken siteye üye olduğumuzu belli edicek ya da siteden arkadaş olduğumuzu belli edicek hiç bi şey yapmıyoruzz..ben artık sizlerle güzel bir maneviyat paylaştığımıza inanıyorumm..bu gün merve beni aradı sapolsun saatlerce dertleştik konudan konuya koştukk.. inş. güzel bir org ile bir araya gelmeyi çok isterim..:.. :69:

Evett yaa süperr oLurrr =))

Ayyy çok sevinirim kızlarr valla süper olur, ayarlayalım görüşelim gezelim dedikodu yapalım kaynaşalım ooh ohh :66:
Benim face nişanlımla beraber olduğu için pek paylaşım yapmıyorum kızlar onun arkadaşları filanda var diye, aslında kullanmıyorduk 2 senedir, bişeye bakmak için onunkini açmıştık kaldı öyle sonra oda benim ismimi de yazmış :69: sevindim ama yinede kendi facen gibi olmuyo biliyonuz mu :1: beraber kullanalım diye düşünmüş o kadar diye kendiminkini açıyımda diyemiyorum idare ediyoz şimdilik bakalım.. :37:

Günaydın kızLarrr =))

Benim de nişanLım buranın varLıgından habersiz ama annem biLio bakıoruz beraber çeyiz-ev fotoLara fLn =)
Facebook bnmde zar zor izin aLınarak açıLdı o yüzden fotoLarda yazdıgım şeLer fLn kontroL aLtında :1:
BuLuşma oLayına çokk sevindimmm...Merveee sana güvenıorusss ayarLarsın bu işi sen =))

Neyse Pınar seninle inş. İstanbula gelin gelince görüşürüzz...

bu gün Kayın Validemler gelicek düğün tarihi konuşucaklarr bakalımmm??

dün annemle babamda kendi aralarında konuştular hangi tarih olur olmaz diyee..

2 ya da 9 haziran olacak bakalım ? kızlar gaziosmanpaşa küçükköy bayrampaşa tarafında bildiginiz iyi bir salon var mı?

Bakalım hayırlısıı, anlaşırlar güzel güzel inşllah.. :61:
Sen bi salon paylaşmıştın orayı çok beğenmiştim ben, grand salon paris diye, gidip konuşsanız fiyatta bişey yaparlar belki..
He benim abimin baldızınında düğünü de GOP da olcak, salonu 1700 e tutmuşlar :53: nası biyer tuttular bilmiyorum oralarıda hiç bilmem ama anlatıyodu eski ptt binasının ordaymış diye. Nişanlın o tarafta oturuyo sanırım bi sor istersen canım..

Bende bugun iş çıkışı nişanLımın yanına gidicem her akşam oLdugu gibi asLındaa :1:
Ama bu sefer bize geçicez beraber ve bu akşam bizde kaLııcakkk yupiiiiiii :66:
Yarın da beraber düğün saLonLarına bakmaya gidicesss ordan da onLara geçices annesini görmeye...
Çok sevinçLiyiiimmmm :66:

Bakalım hayırlısıı, anlaşırlar güzel güzel inşllah.. :61:
Sen bi salon paylaşmıştın orayı çok beğenmiştim ben, grand salon paris diye, gidip konuşsanız fiyatta bişey yaparlar belki..
He benim abimin baldızınında düğünü de GOP da olcak, salonu 1700 e tutmuşlar :53: nası biyer tuttular bilmiyorum oralarıda hiç bilmem ama anlatıyodu eski ptt binasının ordaymış diye. Nişanlın o tarafta oturuyo sanırım bi sor istersen canım..

3000 lira çok bizim için daha uygun bir salon bakacağız ancak 2000e vermesi gerekir.

bizde pazar günü salon bakmaya gidicez bakalım..ne olcak?

Bende bugun iş çıkışı nişanLımın yanına gidicem her akşam oLdugu gibi asLındaa :1:
Yarın da beraber düğün saLonLarına bakmaya gidicesss ordan da onLara geçices annesini görmeye...

ohhh ne şanslısın sizde kalıcak hee :)

ben olsam sabaha kadar uyumam laflarım

kızlar tünaydıınnnnnn.esmacım sevindim tatlım adına inşallah gerilim olmaz sıcak bi ortam olar :69:
benim kayınpederde tutmuş salonu.şimdi bakcam resimlere de resim varsa atarım buraya :2:
kimsenin bize bişi sordugu yok oysaki 2 hafta sonra oraya gidicem beklese patlar sanki :26:

fundaaaa benimde annem biliyo nişanlımda şöle biliyo.
o radyo üzerinden baya kişilerle yazısmıştı bi dönem bende sitem etmiştim bende internetten konuşuyorum ama erkeklerle deil kzlarla ve boş lak lak değil çeyiz esya ev konusunda dedim ama seninki öle mi at çöpe hepsini dedim :1: hiç hangi site diye sormadı bi sorarsa yazdıklarımı okumak isterse b.... boynuzladık :60:

kızlar nerde buluşalım sizde fikir söleyin ya.ben şimdi neresi ortası bilemiyorum.ama sanırım aksaray iyi dimi.hepinize tek vesait ve yakın diye düşünüyorum.sizde söyleyin düşüncelerinizi.ona göre tarih belirleyelim

günaydin fistiklar ben bu basliga ilk defa geliyorum sanirim daha cok hazirliklar basladi mibasligindayim :) burada baska arkadaslarimiz da varmis tanismak istedim.

ben tanya 22 yasindayim, almanyada yasiyorum, anaokulu ögretmeniyim ve istanbula yerlesecegim. bizim dügün salonumuz aksaray'da. özsaray dügün salonu kizlar salon arayanlar icin söylüyorum cok güzel bir salon mekanin sahibi de cok ilgili...netten bakabilirsiniz

Merhaba kızlarrr :71:
Ne güzel sevdiğinin yanına gidiyo lila offf çok özledim aşkımı yaaaa :58:

benim kayınpederde tutmuş salonu.şimdi bakcam resimlere de resim varsa atarım buraya :2:
kimsenin bize bişi sordugu yok oysaki 2 hafta sonra oraya gidicem beklese patlar sanki :26:

Niye sana sormamışlar ki canım :50:

günaydin fistiklar ben bu basliga ilk defa geliyorum sanirim daha cok hazirliklar basladi mibasligindayim :) burada baska arkadaslarimiz da varmis tanismak istedim.

ben tanya 22 yasindayim, almanyada yasiyorum, anaokulu ögretmeniyim ve istanbula yerlesecegim. bizim dügün salonumuz aksaray'da. özsaray dügün salonu kizlar salon arayanlar icin söylüyorum cok güzel bir salon mekanin sahibi de cok ilgili...netten bakabilirsiniz
evet canım diğer baslıkta görüyorum seni bu baslık tek 2012 gelinleri sohbet baslıgı.aramıza hoşgeldin.
Merhaba kızlarrr :71:
Ne güzel sevdiğinin yanına gidiyo lila offf çok özledim aşkımı yaaaa :58:

Niye sana sormamışlar ki canım :50:

canım sorma üzülüyorum ama anlayışlı gibi görünüp kara cahil olanlardan bunlar :15:
ama bütün suç benim babamın :47:
her defasında adama diyoki düğün sizin düğününüz istersen kapının önünde yap niye öyle yaptın diyemem karışamam diye :84: çıldırıcam yaaaa elimi kollumu baglıyo inşallah güzel bi salondur :2:

canım sorma üzülüyorum ama anlayışlı gibi görünüp kara cahil olanlardan bunlar :15:
her defasında adama diyoki düğün sizin düğününüz istersen kapının önünde yap niye öyle yaptın diyemem karışamam diye :84: çıldırıcam yaaaa elimi kollumu baglıyo inşallah güzel bi salondur :2:

Kıyamam sana yaaa :50:
Peki babana diyemezmiydin baba ben seçmek isterim diye yada nişanlına
Mesela bende onların o tarafta olsun istemiyorum ordaki düğün salonunu hiç beğenmedim çünkü babama da dedim ben orda istemiyorum diye oda tamam konuşuruz dedi nişanlımada söyledim oda tamam başka yerlerden bakarız dedi

Ohh herakşam görüyon mu süpermiş, ben p.tesiden p.tesi ye görüyom :( benim hayatımda uzaktan geliyo ama bizimkiler hiç kal demiyo yaa :84: son otobüse yetişcem diye çayını bile rahat içemiyo garibim, deselerde kalmaz o gerçi.. :59:

kızlar tünaydıınnnnnn.esmacım sevindim tatlım adına inşallah gerilim olmaz sıcak bi ortam olar :69:

fundaaaa benimde annem biliyo nişanlımda şöle biliyo.
o radyo üzerinden baya kişilerle yazısmıştı bi dönem bende sitem etmiştim bende internetten konuşuyorum ama erkeklerle deil kzlarla ve boş lak lak değil çeyiz esya ev konusunda dedim ama seninki öle mi at çöpe hepsini dedim :1: hiç hangi site diye sormadı bi sorarsa yazdıklarımı okumak isterse b.... boynuzladık :60:

kızlar nerde buluşalım sizde fikir söleyin ya.ben şimdi neresi ortası bilemiyorum.ama sanırım aksaray iyi dimi.hepinize tek vesait ve yakın diye düşünüyorum.sizde söyleyin düşüncelerinizi.ona göre tarih belirleyelim

Benim nişanlım burayı biliyo bikaç bahsetmiştim evlere bakmıştık beraber ama girip okumaz bulamaz beni diye avunuyom yinede ayağımı denk alıyım en iyisi :26:
Aksaray bana uyar şekerim :34:

Hoşgeldin gelincik :)) evt bende görmüştüm orda seni arada bakıyorum ama biz belli kişiler devamlı burdayız.
pink, emyay, lila, bal böcüğü, ben, gzms, pnrkrdnz, kırmızıpapatya, çiğdem16 ve nilay vardı onlarda arada bi uğruyo.
Gel arada sende bekleriz..

evet canım diğer baslıkta görüyorum seni bu baslık tek 2012 gelinleri sohbet baslıgı.aramıza hoşgeldin.

Mervem bende salona bakmaya gidicem diyince bizimkiler neyine bakıcan tutsunlar salonlarını nereyi isterseler tutsunlar filan dediler, ama gittim ben yinede içim rahat etmez. Fazla seçenek yoktur belki o yüzden böyle yapmışlardır, sende yakında gitcekmişsin zaten bakarsın içine sinmesse konuşursun nişanlınla kayınpederinle canım..

Son düzenleme:
benm babam böle düşüncesiz bi adam işte kayınpederden aşşa kalır yani yok.
sen elin işine karışamazsın diye nişanlımın yanında söledi.dün gecede benm gerizekalı diyoki kendi annen baban sana böle böle diyo ama sen hala karışıyosun diyo.çocuun sucu yok benm aptal babamda suç.neyse salona baktım güzel şeker ama büyüklüğünü çözemedim gidince görürüm napar eder değiştirtirim begenmezem surat yaparım anlarlar resimleri paylaşcam kızlar birazdan

Babanlar karışamazlar belki ama sen karışcaksın tabiki, düğünün orda olcak ömür boyu hayalini kuracağın bi gün, ya erkek milleti işte anlamıyolar ince düşünmekten canımm sen takılma, beğenmessen bahane bulursun girersin akıllarına bi şekilde :34:

benm babam böle düşüncesiz bi adam işte kayınpederden aşşa kalır yani yok.
sen elin işine karışamazsın diye nişanlımın yanında söledi.dün gecede benm gerizekalı diyoki kendi annen baban sana böle böle diyo ama sen hala karışıyosun diyo.çocuun sucu yok benm aptal babamda suç.neyse salona baktım güzel şeker ama büyüklüğünü çözemedim gidince görürüm napar eder değiştirtirim begenmezem surat yaparım anlarlar resimleri paylaşcam kızlar birazdan

Anladım canımmm
İnşallah içine siner o zaman salon beğenmezsende surat yaparsın dediğin gibi anlarlar herhalde

$76562_122465231150319_100001605295284_146000_5219908_n.webp$149020_122467597816749_100001605295284_146036_4746380_n.webp$149647_122465377816971_100001605295284_146004_1551520_n.webp$155129_122464164483759_100001605295284_145985_7879508_n.webp$156192_122469534483222_100001605295284_146062_596706_n.webp

nasıl kızlaarrr :5:

İyi tatiller arkadaşlar, h.sonunuz çoookk güzel geçer inşllah,
p.tesi görüşmek üzere öpüldünüz.. :54:

Back