- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.381
motor 85 trafik 90 ikyardım 95 tarzından notlarla geçtim..ehliyet dediğiniz için atladım hemen
yarında dierksiyon sınavım va
kızlaaar bu 3. soruşum cvp alamıyorum şubatta askerim gelcek nisan ayında nişanımız olcak..apustos sonu eylül bası için salon ve nikah günü bulmakta zorlanırmıyıs
kizlar masallah sizin her istediginiz oluyor ki istedikleri yerde yapsinlar diyorsunuz...
bakin ben yurt disinda yasiyorum benim gelecek misafirlerim topu topu 25 kisi falan olacak. bu insalar 300 küsür euro bilete verecekler, otel masraflari olacak ve taki takacaklar.
ve ben onlarin istanbulda oturan akrabalarin baska bir istanbul semtine nasil gideceklerini mi düsünecegim? bu biraz garip degil m? üstelik yemeksiz yapmak istiyorlar dügünü bu da garip. bu insalara tüm gün yemek vermemeyi düsünmek tamamen sacmalik. hep erkek tarafini düsünürsek ezilirsiniz haberiniz olsun evet kizginim hemde cok kizginim
bende 19 mayıs gelini olcam büyük ihtimalle. Kurban bayramından sonra tarih almaya gitcez. Nişanlım İzmir'de oturuyo onun için çok sıkıntı oluyo görüşmemiz. Birde iişlerinden dolayı çok yoğun başını kaldıramıyo, ben çalışmadığım için yapılacak işlerin çoğu bana düşüyor. 8 ay var nikah+kokteyl düşünüyoruz anadolu yakasında ama fiyatlar çok uçuk... Bütçemiz kısıtlıne yapcaz hiç bilmiyorum. Ben ne yapmalıyım kızlar yardım edin bana. Nerden başlayayım? Nikah salonumu bulayım yoksa gelinliğime mi bakayım? Hmm birde eşya konusu var tabi hepsini 8 ayda halledebilir miyim??? çıldırmak üzereyim
Günaydın kızlar, hayırlı haftalar olsun..
Hayırlı olsun öncelikle, zaten bağlı olunan belediyeye ait nikah salonunda olmuyor mu, orası sıkıntı değil gibi saatini güzel ayarlamanız lazım ki millet dağılmadan kokteyle katılcak olanlar gelsin.. Gelinlik modelini kafandan belirle şimdiden, diktirceğin yeri 2 3 ay önceden araştırmaya başlarsın. Eşyaları da artık eviniz belli mi hazır mı alıcaksın özel mi yaptırcaksın, taksitli mi peşin mi olcak, bunlara göre bi ayar çekersiniz, peşin olcaksa kışın alın mesela daha uyguna gelir :)) Biz geçen kış kredi çekip peşin aldık, şuan borçlarını ödüyor nişanlım beyaz eşyalar aldığımız yerde bekliyor, mobilyalar yapıldığı yerde demonte halde, koltukları sarıp sarmaladık boş bi ev var orda herbiri biyerde nasıl hepsini bi araya getircez bakalım8 ayda halledersin ayrıca sakin ol
hayırlı olsun lilacım güle güle kullaN tabakların yakıyorr
bu arada hangi salonlara karar verdiniz?
Merhaba kızlar. Bende 2012 gelini olucam inş.
bende sizin aranıza katılmak istiyorum :)
Merhaba kızlar. Bende 2012 gelini olucam inş.
bende sizin aranıza katılmak istiyorum :)
selam kızlarrr nasılsınızzzzz.
perşembe gün bi akrabamıza kalmaya gittim cuma aksam geldim eve.
cumartesi sabah kapı çaldı kapıyı bi açtım aaaaaaaaa nişanlımmmmmmmm
sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum elim ayagım titredi konuşamadım soru soramadım
3 gün 2 gece beraberdik.bizde kaldı 2 gece yani
gezdik eşya baktık beyaz eşyalara karar verdik fiyat aldık.mobilya baktık aşağı yukarı kafamızda modeller oluşturduk
parken rengi bile begendiik
önümüzdeki ay allah izin verirse ben gidicem mutfak dolabımızın siparişi verilcek inşallah
bu aksam yolcu ettim salya sümük tabi
onu çok özlemişim anladımki asiliğim kavgalar herşey bundanmış.
ben bu çocugu sevmiyorum ya diye bile düşünmeye baslamıştımki geldi askım
onunla yan yanayken hiç bir problem yok herşey harika şaka şamata.
dün nargileye gittik öyle bir dalmışızki sohbete 8 de oturmuştuk 11i geçiyodu kalktıgımızda çok mutluyum odamın 1 kenarına eşya kataloğu birikmeye basladı bile
annesi turşu,lahana,köy elması,köy mısırı,köy fasülyesi bir sürü şeyler yollamış sağolsun.
çok mutluyum
iyi gecelerrrrrr
selam kızlarrr nasılsınızzzzz.
perşembe gün bi akrabamıza kalmaya gittim cuma aksam geldim eve.
cumartesi sabah kapı çaldı kapıyı bi açtım aaaaaaaaa nişanlımmmmmmmm
sürpriz yapmış bana çok mutlu oldum elim ayagım titredi konuşamadım soru soramadım
3 gün 2 gece beraberdik.bizde kaldı 2 gece yani
gezdik eşya baktık beyaz eşyalara karar verdik fiyat aldık.mobilya baktık aşağı yukarı kafamızda modeller oluşturduk
parken rengi bile begendiik
önümüzdeki ay allah izin verirse ben gidicem mutfak dolabımızın siparişi verilcek inşallah
bu aksam yolcu ettim salya sümük tabi
onu çok özlemişim anladımki asiliğim kavgalar herşey bundanmış.
ben bu çocugu sevmiyorum ya diye bile düşünmeye baslamıştımki geldi askım
onunla yan yanayken hiç bir problem yok herşey harika şaka şamata.
dün nargileye gittik öyle bir dalmışızki sohbete 8 de oturmuştuk 11i geçiyodu kalktıgımızda çok mutluyum odamın 1 kenarına eşya kataloğu birikmeye basladı bile
annesi turşu,lahana,köy elması,köy mısırı,köy fasülyesi bir sürü şeyler yollamış sağolsun.
çok mutluyum
iyi gecelerrrrrr
Günaydın kızLar..
Dün eve gittigmde bi baktım odamda koskocaman 3 koLi duruooo =) ALdıgım şeyLer geLmişş nası sevindirik oLdummm =)))
Tek tek açıp baktık hepsine annemLe...Yemek takımının içindeki saLata sosLuğu kırıLmış kutunun içinde =((
Bugun annem onu değiştircek..Bir de çeyiz giderken fLn korku aLdı beni ya hepsi kırıLırsa fLn die :S
inşallah canımmm inşallahÇok mutLu oLdum snn adına merveemm
Uzak OLunca probLemLer cok oLuo çözüLemiicek gibi geLio...ama yanına geLince hoop hersey bi anda unutuLuoo..işte aşk da böLe bişey değiL mi zatennn =)
Ayy ne güzeeL yaa o baktıgınız esyaLar bi süre snra sizin evinizde oLucakk ve ömürr boyuu mutLu bi beraberLik yaşiicaksınız inşşşşş....
ayyyy ben yemek takımını hiç incelemedim bak lila.Günaydın kızLar..
Dün eve gittigmde bi baktım odamda koskocaman 3 koLi duruooo =) ALdıgım şeyLer geLmişş nası sevindirik oLdummm =)))
Tek tek açıp baktık hepsine annemLe...Yemek takımının içindeki saLata sosLuğu kırıLmış kutunun içinde =((
Bugun annem onu değiştircek..Bir de çeyiz giderken fLn korku aLdı beni ya hepsi kırıLırsa fLn die :S
annesi turşu,lahana,köy elması,köy mısırı,köy fasülyesi bir sürü şeyler yollamış ya bunu düşünmesi zahmet etmesi de çok güzel biliyomusun. Hani bayramlık almadı hediye yollamadı diye üzülüyodun ya böyle bile telafi etmiş gönül almış sayılır bence, zaten İstanbulda çok özleniyo böyle şeyler. Benim kayınvalidemde bahçesine lahane ekiyo toplamış yollamıştı bi defa sarmayı seviyorum diye, her gittiğimde de yapar genelde :)
Herkes herşeyi düşünemiyo ama değer veriliyosa bi şekilde belli ediliyo onu görebilmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?