• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben demiştim Mervem sana çıkıp gelse her şeyi unutursun demiştim :69:

çok sevindim son zamanlarda çok mutsuzdun çünkü

çok güzel bir enerji saçıyorsunn

Rabbim daim etsin hiç bozmasın inş. :)

:69:

uzaktayken insan sevemediğin düşünse bile yanına geldimi değişiyor herşey. Ne güzel etmişte süpriz yapmış sana en güzel mutluluk olsa bu. Darısı hasret çeken herkesein başına

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmm nasılsınızzzz
benn süperimmmmmmmmmmmm:69:

Ooo kimler gelmiiiş, hoşgeldiin
bizde iyiyiz de haberler sende nasıl geçti anlat bakalım bekliyoruz..
Belli çok güzel geçmiş ama detay isteriz dimi kızlaaarr :52:
Hayırlı olsun balım böcüğüm, Allah tamamına erdirsin... :nazar:

hoş geldin böcüğümm
allah tamamına erdirsin inş.

Ooo kimler gelmiiiş, hoşgeldiin
bizde iyiyiz de haberler sende nasıl geçti anlat bakalım bekliyoruz..
Belli çok güzel geçmiş ama detay isteriz dimi kızlaaarr :52:
Hayırlı olsun balım böcüğüm, Allah tamamına erdirsin... :nazar:
yani bence bende detay isterim resim isterim anlat çabuk
suratları sil ama gene de koy yani elbiseni görmek istiyorum çünkü

Kızlaaar iğrenç bi hafta geçiriyorum
pazar ehliyet sınavım vardı (ki zaten araba kullanıyorum ehliyetim yok) :6::6::6:
adam arabaya bindim debriyajdan ayanı çekmıyo basym basıyom arabaya bişe oldu yk adam bi çekti ayanı araba bi kalktı kaldırıma giriyoduk:47::47::47:
sonra U dönüşü yapcas bi anda durdu nodu dedi benim ayaım gazda ama ben dedim ayağım gazdayken duramam siz durdurdunuz die heee öle mi dedi bi çekti ayanı istop etti hadi deam dedi:47::47::47:
sonra kavşaktan dönüyos araba yol verdi tam geççem yine o meşhur ani freni yaptı ben ters bakınca ben olmasam ölcen demesmi Allahım bildiğin kafayı yedim bıraktım arabayı doğal olarak kalmışım o adam yüzünden 100 milyon yatrdım 1.de yine sınav olcam:47::47::47:

bugünde işte patron toplantıdayım rahatsız etme dedi arkı geldi toplantıda dedim nie demiyon bana die çıkınca patrondan azar yedim..
Cidden ne uğursuz hafta bu yaaa...:47::47::47:

Gel aşkım artık sensiz herşey katlanılmaz:72::72::72: 139:72::72::14::14::14::14:

evet esmacım çıkıp geld ve mutluyuz ama bu defa çok koydu ayrılık.demin msn de aglaştık büssürü askerde bile bu kadar aglamamıştık ne oldu bilmiyorum birlikte esya baktık falan filan sanırım ondan mı böyle oldu bilmemki :(((

lilacım canım çeyizler giderken kırılsa bile parça garantili bunlar hayatım bayisine basvuru yapıyosun geliyo yenisi.sıkma canını.

gunaydin kizlar.

nisanima sadece 9 gun kaldi ve bi hayli heyecanliyim galiba ben, zaman daraldikca "kesin bi seyler eksik kaldi" dusuncesi sariyo her yanimi ve ben buna engel olamiyorum. sebebi, nisan ankarada olacagi icin, butun hazirliklarin ankarada ilerliyo olmasi, benim istanbulda olmam ve benim bi turlu kendimi olaya hakim hissedememem.

pasta mesela, babam oyle bi sey yaptircak kafasina gore, bana da surpriz olcak dusunsenize... telde biraz tarif ettim ne istedigimi ama babam onu teli kapattigimiz an unutmustur, eminim. neyse, annecim el atti gerci duruma, ben bakiniyim biraz da dedi. (annem babam ayri oldugu icin, hazirlik isleri ekstra zorlasiyo)

ya da soz tepsisi.. ben bilmiyodum oyle yuzuklerin kondugu tepsinin suslendigin cahil bi insanim bu konularda.. neyse, dun annemle konustuk bunu, tamam ben hallederim dedi. evet annem zevkli kadindir ama, insan istiyo ki bu hazirliklar sirasinda ben de orda olsaydim.. secebilseydim, kosturabilseydim... ne biliyim ya.. belki de sacma seylere takiliyorum, baskasi anlatsa bos seyler bunlar derim ama insanin basina gelince farkli oluyomus.

hala ayakkabim yok, hala kuafor bulamadim, hala fotograf olayini ne yapcaz bilmiyorum. studyoya gidip foto cektirmek istemiyorum, bende bi profesyonel makina var, onu kardesime vereyim, o ceksin diyorum ama, ayni gun hem tanisma, hem isteme, hem soz, hem nisan olunca; araya da kuafor muafor sıkışınca, foto cekmek icin soyle guzel bi mekana gitmeye vakit kalir mi bilmiyorum.

ozeti: ne yapacagimi hic bilmiyorum... :59:

gunaydin kizlar.

nisanima sadece 9 gun kaldi ve bi hayli heyecanliyim galiba ben, zaman daraldikca "kesin bi seyler eksik kaldi" dusuncesi sariyo her yanimi ve ben buna engel olamiyorum. sebebi, nisan ankarada olacagi icin, butun hazirliklarin ankarada ilerliyo olmasi, benim istanbulda olmam ve benim bi turlu kendimi olaya hakim hissedememem.

pasta mesela, babam oyle bi sey yaptircak kafasina gore, bana da surpriz olcak dusunsenize... telde biraz tarif ettim ne istedigimi ama babam onu teli kapattigimiz an unutmustur, eminim. neyse, annecim el atti gerci duruma, ben bakiniyim biraz da dedi. (annem babam ayri oldugu icin, hazirlik isleri ekstra zorlasiyo)

ya da soz tepsisi.. ben bilmiyodum oyle yuzuklerin kondugu tepsinin suslendigin cahil bi insanim bu konularda.. neyse, dun annemle konustuk bunu, tamam ben hallederim dedi. evet annem zevkli kadindir ama, insan istiyo ki bu hazirliklar sirasinda ben de orda olsaydim.. secebilseydim, kosturabilseydim... ne biliyim ya.. belki de sacma seylere takiliyorum, baskasi anlatsa bos seyler bunlar derim ama insanin basina gelince farkli oluyomus.

hala ayakkabim yok, hala kuafor bulamadim, hala fotograf olayini ne yapcaz bilmiyorum. studyoya gidip foto cektirmek istemiyorum, bende bi profesyonel makina var, onu kardesime vereyim, o ceksin diyorum ama, ayni gun hem tanisma, hem isteme, hem soz, hem nisan olunca; araya da kuafor muafor sıkışınca, foto cekmek icin soyle guzel bi mekana gitmeye vakit kalir mi bilmiyorum.

ozeti: ne yapacagimi hic bilmiyorum... :59:

canım canını bu kadar sıkma çok fazla da düşünme çünkü ne kadar inciğine cinciiğine kadar düşünürsen o kadar daha kötü oluyor herşey bu yüzden herşeyi oluruna bırak eminim herşey çok güzel olucak

önceliikle tepsi veya yastık kullanabilirsin internette bile makul fiyatlara satılıyor istersen adres verebilirim özelden çok uygun fiyata ve çok güzel gerçekten

sonra ayakkabı bende çookk fazla aramıştım hemde istanbulun hem anadolu hem avrupa yakasında iki yaka aarası gezmedeğim yer kalmamıştı ama sonunda istediğimi buldum emin ol ayakkabın seni bir yerlerde bekliyor
giyeceğim elbisede aynı şekilde
fotoğraf olayında bende profesyonel makinesiyle fotoğraflarımı çektim studyoya gitmedim
saçımı ve makyajımı kendim yaptım çünkü yakınlarda böle iyi diye bilceğim bir kuaför yoktu ve biliyorsun ki istemediğim modelle karşıaşmamak içi kendim hazırlandım
zaten heyecandan eksik birşeylr olsa bile gözün birşey görmüyorki...:97::97::97:

canım canını bu kadar sıkma çok fazla da düşünme çünkü ne kadar inciğine cinciiğine kadar düşünürsen o kadar daha kötü oluyor herşey bu yüzden herşeyi oluruna bırak eminim herşey çok güzel olucak

önceliikle tepsi veya yastık kullanabilirsin internette bile makul fiyatlara satılıyor istersen adres verebilirim özelden çok uygun fiyata ve çok güzel gerçekten

sonra ayakkabı bende çookk fazla aramıştım hemde istanbulun hem anadolu hem avrupa yakasında iki yaka aarası gezmedeğim yer kalmamıştı ama sonunda istediğimi buldum emin ol ayakkabın seni bir yerlerde bekliyor
giyeceğim elbisede aynı şekilde
fotoğraf olayında bende profesyonel makinesiyle fotoğraflarımı çektim studyoya gitmedim
saçımı ve makyajımı kendim yaptım çünkü yakınlarda böle iyi diye bilceğim bir kuaför yoktu ve biliyorsun ki istemediğim modelle karşıaşmamak içi kendim hazırlandım
zaten heyecandan eksik birşeylr olsa bile gözün birşey görmüyorki...:97::97::97:

canim cok tesekkur ederim. ayakkabim icin, icime sinen bi sey bulamadim bi turlu, umarim dedigin gibi bekliyordur beni ve ben onu bulabilirim :))

nisan tepsisi icin adres verirsen gercekten sevinirim, hazirlatip kargolatmaya vakit olmasa bile, fikir alabilirim belki kendimiz benzerini yapmak icin.

Günaydın arkadaşlar
Bubabur canım bende 2,5 sene önce 70 lira ödemiştim ikinci sınav için o uyuz ediyo insanı haklısın bak hala aklımda kalmış fiyatı :1: sınav yapan kişilerde değişiyo bidakine geçersin inşllah.
patronu dersen hiiç takma, sende ona deseydin rahatsz etme demediniz mi diye susardı.
Allah kavuştursun canım..

miskacım sende çok heycan yapmışsın herşey kontrolünde olsun istiyosun doğal olarak ama bu mümkün değilse çıkabilcek ufak tefek eksikliklere de bahanen var nasılsa dimi :) Benimde isteme söz nişan bir arada olmuştu, 2 gün önceden belirlendi alışveriş yapılmadı kuzenin düğününe aldığım elbiseyi giydim, kuaförle hiç konuşmamıştım 2-3 saat önceden gittim son dakkada yetiştim eve :1: ayakabı filan ne varsa onu giydim, fotolarda normal dijitalle çekildi bunlara rağmen gayet güzel geçti sakin ol keyfine bak, düğününde bol bol koşturursun, bıkarsın bile.. :34:

KızLaaar Günaydınnn =)

Böcüğüüümm hoşgeLdinnnn =)

Bugun aranıza katıLamiicam kızLar bırazdan cıkıorum ve akşama kdr çekimim var...
DetayLarı geLince okurum artıkkk =)
Öpüyorum hepiniziii

selam kızlar..

uzun zamandır yoktum yıne ..bal böceği nişanın güzel geçmişt inşallah,allah tamamına erdirsin hayırlısıyla..mervecm o kadar sevndm ki okuyunca iyiki çıkıp gelmiş nişanlın,duygularından emin olmuşsundur iyice..lilapause çeyiz topiğin hyırlı olsn cnm güle güle kullan aldıklarını..kırılcak eşyaları tek tek sar bence daha iyi olur.ben bizzt kendim taşıcam kırıcakların kolilerini:1:

miskacım sende çok heycan yapmışsın herşey kontrolünde olsun istiyosun doğal olarak ama bu mümkün değilse çıkabilcek ufak tefek eksikliklere de bahanen var nasılsa dimi :) Benimde isteme söz nişan bir arada olmuştu, 2 gün önceden belirlendi alışveriş yapılmadı kuzenin düğününe aldığım elbiseyi giydim, kuaförle hiç konuşmamıştım 2-3 saat önceden gittim son dakkada yetiştim eve :1: ayakabı filan ne varsa onu giydim, fotolarda normal dijitalle çekildi bunlara rağmen gayet güzel geçti sakin ol keyfine bak, düğününde bol bol koşturursun, bıkarsın bile.. :34:

tesekkur ederim canim. valla ben de gayet rahattim, hic oyle bohca-mohca da istemedim, sevmiyorum pek oyle seyleri. ama zaman azaldikca bi heyecan bastirdi iste, belki orda olsam son gune kadar rahat olabilirdim. neyse ki elbise olayi tamam, bi de o olmasaydi tam olucakmis :)) haklisin, onemli olan ne kadar eglendigin, o gunden nasil tat aldigin; sonucta cula caputa kim bakar da, iste ben fotograf olayina cok onem veriyorum, ani olarak sadece onlar kalacak. o yuzden fotograflarina baktigimda mutlu olacagim seyler olsun istiyorum, o yuzden son anda aklima takildi bu pasta-sac makyaj-ayakkabiu gibi seyler.

umarim ben de sizin gibi kazasiz belasiz atlatirim :)

bi de boyle ufak hosluklar yapmakj istiyorum, neler yapabilirim? mesela sevgilim bana asik oldugu ilk zamanlar, ben cok seviyorum diye jelibon alirdi hep :) o yuzden, bizde anisi var diye jelibonlardan nikah sekeri gibi, nisan sekerleri yaptik, cok guzel oldu :)

baska neler yapabilirim o gun? evde isteme ve yuzuk takilma olcak, minik ikramliklar falan. aksam yemekli eglenceye gidicez.

günaydın kızlarrr nasılsınız :69:
bugün kardeşimi gönderiyoruz :((
ünv okuyo bizim memlekette.
önceki gün aşkım bugün kardeşim offf yalnız kaldım :((

fotograf olayina cok onem veriyorum, ani olarak sadece onlar kalacak. o yuzden fotograflarina baktigimda mutlu olacagim seyler olsun istiyorum, o yuzden son anda aklima takildi bu pasta-sac makyaj-ayakkabiu gibi seyler.

umarim ben de sizin gibi kazasiz belasiz atlatirim :)

bi de boyle ufak hosluklar yapmakj istiyorum, neler yapabilirim? mesela sevgilim bana asik oldugu ilk zamanlar, ben cok seviyorum diye jelibon alirdi hep :) o yuzden, bizde anisi var diye jelibonlardan nikah sekeri gibi, nisan sekerleri yaptik, cok guzel oldu :)

baska neler yapabilirim o gun? evde isteme ve yuzuk takilma olcak, minik ikramliklar falan. aksam yemekli eglenceye gidicez.

Fotograf konusunda haklısın, sonradan başkaları sorunca güzel bi albüm gösterememk içine dert oluyo insanın biraz ama daha 9 günün varmış hallerdersin hepsini güzel geçicek merak etme..
Pasta çikolata jelibon midesini bozma miletin :1: Şaka şaka, valla benim değişik fikirlerim yok, düşünmeye zaman bırakmamışlardı saolsunlar bişe yapamadım, yapanlar varsa söylerler canım.. :34:

günaydın kızlarrr nasılsınız :69:
bugün kardeşimi gönderiyoruz :((
ünv okuyo bizim memlekette.
önceki gün aşkım bugün kardeşim offf yalnız kaldım :((

Allah kavuştursun tatlımm, başka kardeşin yok mu, dantel filan örersin sende :76:

Back