2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
KızLar pazar günü yemek takımı - pike ve bikaç eşya daha aLmaya çıkıcaz annemLe..

Karacanın şu 3 takımını beğendim sizce hangisini aLayım?

Günaydın kızlar
Daha düne kadar 2013 geliniydim
Artık 2012 geliniyim :123:
Bende geldim sohbetinize

günaydın kızlarrrrrrr
lilacım bence birinci yemek takımı.
pınarrr hoşgeldin canımmm nası olsu kızz 2012

Hoşbuldum canım benim
Sorma yaaa hala inanmıyorummmm
Bizim 2 - 3 yıl evlenmemiz imkansızdı sevdiğim iş için eğitimde ve askerliği var
Ama babam ben o kadar bekletmem sizi hem orda uzakta yalnız kalmasın seneye yapalım düğünü dedi aranızda halledersiniz karı koca askerlik işini dedi gittiğinde burda kalırsın dedi şaka maka adam düğünü yapıyoo

Lila bencede 1. takım güzel, ben alırkene yoktu bunlar
pınar arkadaşım hoşgeldiin çok iyi olmuş ya sevindim gözünüz aydın, biz daha 2012 yi çeke çeke getiremedik

ayyy pnarcım nası sevindim anlatamam çok mutlu oldum 1 haftada öne alınsa mutlu oluyoruz valla hayırlı olsun artıkın

Evet yaa bi kaç günü bile kar biliyoruz

Lila bencede 1. takım güzel, ben alırkene yoktu bunlar
pınar arkadaşım hoşgeldiin çok iyi olmuş ya sevindim gözünüz aydın, biz daha 2012 yi çeke çeke getiremedik

Sağol canım benimm inşallah çabuk gelir 2012 :123:

aah ah inşllah, uzadıkça ailelerin arasında kalıyoruz hayırlısıyla geçsin günler bian önce..
ben seni hadırladım, nisan mayıs haziran istenecekler topiğinden :) Beni istemeye gelmişlerdi vermemişti ailem moralim bozuktu, sende düzelir inşallah seninde hazırlıklarını görürüz burda demiştin, burdayıım bak :80:

selam kızlar..napıosnz görüşmeyeli... aramıza yeni katılan gelincik hoşgeldin :)) mervecm sen nasılsn düzeldimi nişanlının ailesile durumlar

Çok sevindim canım benimn çok güzel yaaaaaa

selam kızlar..napıosnz görüşmeyeli... aramıza yeni katılan gelincik hoşgeldin :)) mervecm sen nasılsn düzeldimi nişanlının ailesile durumlar

Hoşbuldum :123:

kızlar selam ne zamandır gıremıyordum ama geldım ıste.... hemen gelısmelerden bahsedeyım bız mutfak dolabı, banyo dolab ,kombı dolabı, portmanto, iç kapılar ve çelik kapımızın siparişini vermıstık. gecen gun mutfak evye mızı aldık ve goturelım dedık. adam cogu sıparısmızın oldugunu söledı baktık gercekten portmantom banyo dolabım ve iç oda kapılarım cok gusel olmustu bayıldım. resımmlerıde var ama pek net olmadı acele cekınce. sonra mutfak dolapları yukarda dedı cıktık ve ne gorelım bızım dedıgımız renklerden cok alakasız bısı olmus. bız murdum beyaz demıstık hatta beyazı desenlıydı. adam abanoz beyaz yapmıs sımdı tekrar kapaklar degısıcek onları beklıyoruz pazartesıden ıtıbaren yavas yavas montaj baslıcak yerlesınce hersey resmını sızlerle de paylasırım ...

ayy canım ne güzel artık yerleşmeye başlayacak eşyalarınız
olsun değiştirsin onun hatası
güle güle kullanın diyeyim şimdiden

ayy canım ne güzel artık yerleşmeye başlayacak eşyalarınız
olsun değiştirsin onun hatası
güle güle kullanın diyeyim şimdiden

tesekkur ederım cnm ..... dugunumuze 9.5 ay kaldı bakalım allahın ıznıyle evın ısı bı tamemen bıtsın beyaz esyaları falan alırız yavas yavas

tesekkur ederım cnm ..... dugunumuze 9.5 ay kaldı bakalım allahın ıznıyle evın ısı bı tamemen bıtsın beyaz esyaları falan alırız yavas yavas

ay canım erkencikten başladımışsınız ne güzel bizim isteme geçen pazar oldu haftayada sözümüz var eylülde düğün düşünüyoruz bizimde yaklaşık bi seneden başladı düşmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…