- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.421
Eki Görüntüle 260121 Eki Görüntüle 260122 Eki Görüntüle 260123
kızlar bu yemek takımlarını çok beğendim ama karasız kaldım hangisinin peşine düşsem die :44:
Kızlaarrrr, benim düğün tarihim kesinleşti galibaBir hafta daha ileri alınarak 19 Mayıs 2012 c.tesi akşama karar verildi, salonlada görüştük ayarladık Allah izin verirse bi aksilik olmassa gençlik bayramında gelin olcam :111:
Selincim bi ara değiştirirsen tarihimi sevinirim, 18 mayıs kına 19 mayıs düğün..
Hııı, kahvaltı takımı dimi şekerim.. 1 baya ağır duruyo, o güzelmiş bence..
ayy Esramm dadlukummm çok sevindimm inş. bizimkide ayarlansa da bende yolumu bulsam sona kalıp dona kalmak istemiyorum..C.tesi akşamı kayın validemleri davet edeceğim. geldiklerinde görüşeceklermiş nişanlım öyle dedi sonra da BİZ salon bakmaya başlıyacağız :) Ya 2 haziran olacak ya da 9 haziran die planladım
bende aslında en çok onu beğendim ama siyah kırmızı olanın parçaları daha güzel tabakları fln daha çok..hiç bulamıyorum istediğim gibi bir takım ama beyaz olsun istiyorum pempe masa örtüsü ayarlıcam..pempe porselen saplı çatal bıçak
kizlar, benim nisan elbisem beyaz mini bi elbise. eteginin onu kisa, arkasi uzun tullerle kapli. ayakkabi bulamadim hala diyodum ya? NR.39 diye bi ayakkabi markasi var, duydunuz mu hic? ben oranin ayakkabilarini cok seviyorum ama netten ayakkabi almaya cesaret edememistim. nihayet sunu siparis ettim az once:
Eki Görüntüle 260163
nasilben cok sevdim
canım çok güzel yaaa
tesekkur ederim canim, yarin ya da en gec cuma gelcek bakalim, insallah rahattir da degistirmek zorunda kalmam, asik oldum cunku
Eki Görüntüle 260121 Eki Görüntüle 260122 Eki Görüntüle 260123
kızlar bu yemek takımlarını çok beğendim ama karasız kaldım hangisinin peşine düşsem die :44:
hayatımm baska kardeşim yok 2 kardeşiz sadece(
dantel patik havlu bilmem ne çookk yaptım zamanında o açıdan hiç bi eksiğim yok fazlası var hatta.ama oyalanmak amaçlı bişiler edinebilirim elime.
geçen gün kimdi sen miydin hatırlamıyorum babet patik paylaşmıştı ben o tarz patiklerden 10 tane yapmışımdır valla.
esmacım bence 3 numaralı takım daha hoş yaaaa.kahvaltı için cıvıl cıvıl.ne güzel işte
Mervem o patikleri Esra paylaşmıştı doğru hatırlıyosun
Benim çeyizimde hiç kırmızı siyah bi şey yok
Mutfak eşyalarım fln hep mor lila pempe tonları aldım
Şimdi bu kırmızı takım pek abest durur. Aslında seviyorum kırmızı siyah beyaz uyumunu
Bende en çok 1.tkmı beğendim fiyatları da uygun 217 lira ama parçası az o yüzden kararsız kaldım
ama siyah kırmızı olanında tabak sayısı çok hemde kullanışlı yani ben kırımızı siyahın parçalarını istiyorum ama 1.modeli renk ve sadeliğini istiyorum. bir de yemek yerken renk çok önemli bence kullandığın tabak öle bi tabak olmalı ki iştah açmalı bence bunu en iyi beyaz tabak başarabilir die düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?