- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #4.361
ay canım erkencikten başladımışsınız ne güzel bizim isteme geçen pazar oldu haftayada sözümüz var eylülde düğün düşünüyoruz bizimde yaklaşık bi seneden başladı düşmeye
yaa benim de isteme ve nisan merasimime az kaldi :18: 1 ekimde, ikisi ayni anda olucak ama napicami bilmiyorum kizlar, su istemede napilir bana bi akil verin. ben nerde oturcam mesela? icerde, yanlarinda mi?? ay bi heyecan basiyo beni oof..
canım bizim adetlere göre ilk geldiklerinde çıkmayacaksın sadece kahve vermek için çıkacaksın sonra yine piyasada olmayacaksın verildikten sonra erkek arkadaşınla el öpeceksin ilk önce kadınlardan başlanır en son erkekler çay ve tabak servisinde arada içeri geçip oturursun ama ben heyecandan öldüm öldüm dirildim çay servisi yapılmaya başlandığında rahatladım ben
canim sagol yorumun icin :) bizim bi de isteme-soz-nisan ayni gun olucak, farkli sehirlerde oldugumuz icin, bi gunde halletmek istedik. gunduz 2-3 gibi gelecekler, isteme fasli olacak, evde yuzuk takilacak. saat 7 gibi evden cikicaz, kuafore falan gidicez, 9`da eglence basliyo aksam. o yuzden benimki pek normal bi isteme de olmiycak :)) isler iyice karisti anliycaniz :)
ohh canım canın çıkacak yani koşturmaktan inşallah herşey istediğiniz gibi olur bol bol göbek at o anın tadını çıkart şimdiden allah tamamına erdirsin diyeyim
ay canım hoşgeldin çok sevindim adına şimdi değmeyin keyfime durumundasındır
Kızlar salon mekanı ayarlanırken ya kızın evinin semtinde olur ya da erkeğin alakasız bi yer gidip tutmayın sakın
Hele düğünü gündüz yapıcaksanız sakın ha sakınnn
Bi bakın kimin akrabası daha çoksa onun tarafında yapın
Şimdi gidip eişn dostun yakın olmadığı bir yerden tutmazsanız bi de araba kaldırmassanız nasıl olcak 500 kişi davet ediceksiniz 250 kişi gelcek nie salon u zak ee yolu bulamadık ee araba kalmadık o bişe değil takıdan zarar ediceksiniz falan filan 3-5 saat milleti eğlendiriceksiniz die çok para dökmeyin kenarınıza ayırın aYıK oLun
Bende varımm3 Haziran 2012
ben öyle düsünmüyorum. 500 kisiden 250si geliyorsa sirf yol uzun diye gelmiyorlarsa zaten gelmesinler. takacaklari sanki ne? benim hayatimda olacak en önemli sey..en güzel gün...milletin nereye nasil gelecegini mi düsünecegiz? bak bana...istedigim yeri tutmayi birak bakmaya bile götürmediler. kendi semtlerinden tuttular salon
ay canım erkencikten başladımışsınız ne güzel bizim isteme geçen pazar oldu haftayada sözümüz var eylülde düğün düşünüyoruz bizimde yaklaşık bi seneden başladı düşmeye
Günaydın Canlar
araba daha önce 1 kere sürdüm ama ilk deneyim için çok iyi dedi nişanlım her ne kadar ehliyet alıyo olmamı istemesede
beni çalıştıracak direksiyon için üstelik ben kendime güveniyorum kullanabilir mişim gibi geliyor..
Aranızda kullanan var mı yaa? nasıl bir duygu kontrollü olmak için neler yapmam gerek
Günaydın Canlar
araba daha önce 1 kere sürdüm ama ilk deneyim için çok iyi dedi nişanlım her ne kadar ehliyet alıyo olmamı istemesede
beni çalıştıracak direksiyon için üstelik ben kendime güveniyorum kullanabilir mişim gibi geliyor..
Aranızda kullanan var mı yaa? nasıl bir duygu kontrollü olmak için neler yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?