Günaydın kızlar, hayırlı haftalar olsun..
Nasıl geçti direksiyon sınavın, ben ilkinde kalmıştım

normalde sürüyodum idare ediyodu ama heycan yapıyordum ondan kalmışım. 2009 da aldım ben ehliyetimi ama cesaretim yok süremem şuan. İlerde kendi arabam olursa trafiğe çıkmadan önce biraz çalışmam lazım.
Nişandan sonra hemen bakmanız lazım, mutlaka bulursun ama c.tesi olmaz pazar olur akşam olmaz gündüz olur o kadarını aramaman lazım sanırım. Çünkü şuan biz soruyoruz mayısta bile c.tesi akşamlar özellikle hep doluymuş..
kizlar masallah sizin her istediginiz oluyor ki istedikleri yerde yapsinlar diyorsunuz...
bakin ben yurt disinda yasiyorum benim gelecek misafirlerim topu topu 25 kisi falan olacak. bu insalar 300 küsür euro bilete verecekler, otel masraflari olacak ve taki takacaklar.
ve ben onlarin istanbulda oturan akrabalarin baska bir istanbul semtine nasil gideceklerini mi düsünecegim? bu biraz garip degil m? üstelik yemeksiz yapmak istiyorlar dügünü bu da garip. bu insalara tüm gün yemek vermemeyi düsünmek tamamen sacmalik. hep erkek tarafini düsünürsek ezilirsiniz haberiniz olsun evet kizginim hemde cok kizginim
Tabiki kendi misafirlerinide düşünceksin, onlarda düşünmek zorundalar, bunun için senin istediğin biyerden minübüs tutulur aynı yere düğün sonu bırakılır. Yemek içinde aynı durum, misafirleri tabiki doyurmak zorundasın ama düğünü yemekli istersen o 25 kişinin yanında 300 500 kişiye daha yemek vermek lazım, maddi durum kısıtlıysa bu çok zor olur.. Biz şahsen uzaktan gelen misafirlerimizi evimizde doyururuz sonra düğün yerine gideriz, tabi sizin türkiyede eviniz var mı yemek yapıcak kimse varmı bilmiyorum..
Hepsinin konuşulup bi ortak yolun bulunması lazım, ne enayi bulduk gibi erkek tarafına yüklenelim ne de kendimizi harap edelim hamama giren terler herkes üzerine düşeni yapmalı yoksa sorun çıkar düğünde tat kalmaz Allah korusun..
bende 19 mayıs gelini olcam büyük ihtimalle. Kurban bayramından sonra tarih almaya gitcez. Nişanlım İzmir'de oturuyo onun için çok sıkıntı oluyo görüşmemiz. Birde iişlerinden dolayı çok yoğun başını kaldıramıyo, ben çalışmadığım için yapılacak işlerin çoğu bana düşüyor. 8 ay var nikah+kokteyl düşünüyoruz anadolu yakasında ama fiyatlar çok uçuk... Bütçemiz kısıtlı

ne yapcaz hiç bilmiyorum. Ben ne yapmalıyım kızlar yardım edin bana. Nerden başlayayım? Nikah salonumu bulayım yoksa gelinliğime mi bakayım? Hmm birde eşya konusu var tabi hepsini 8 ayda halledebilir miyim???

çıldırmak üzereyim
Hayırlı olsun öncelikle, zaten bağlı olunan belediyeye ait nikah salonunda olmuyor mu, orası sıkıntı değil gibi saatini güzel ayarlamanız lazım ki millet dağılmadan kokteyle katılcak olanlar gelsin.. Gelinlik modelini kafandan belirle şimdiden, diktirceğin yeri 2 3 ay önceden araştırmaya başlarsın. Eşyaları da artık eviniz belli mi hazır mı alıcaksın özel mi yaptırcaksın, taksitli mi peşin mi olcak, bunlara göre bi ayar çekersiniz, peşin olcaksa kışın alın mesela daha uyguna gelir :)) Biz geçen kış kredi çekip peşin aldık, şuan borçlarını ödüyor nişanlım beyaz eşyalar aldığımız yerde bekliyor, mobilyalar yapıldığı yerde demonte halde, koltukları sarıp sarmaladık boş bi ev var orda herbiri biyerde nasıl hepsini bi araya getircez bakalım

8 ayda halledersin ayrıca sakin ol